Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2008 13:45 - Митът за българската интелигентност
Автор: aleksanderlevit Категория: Политика   
Прочетен: 57519 Коментари: 136 Гласове:
0

Последна промяна: 17.08.2008 13:58


Анри Леви е управител на софтуерната фирма „Фадата“, която е в топ 3 на всички световни компании, работещи на европейския пазар, според проучване от тази година на изследователската и анализаторската фирма „Celent”. Той е доктор на науките, бил е преподавател в Техническия университет в София и университети в Холандия и Америка. Не е типичният директор на ИТ компания. Интересува се освен от нули и единици и от философия, култура, благотворителност. Бил е професионален футболист и републикански шампион по плуване за юноши. Продължава да играе футбол през уикенда и да плува. Въпреки че е от „Левски“, в кабинета си държи топка на ЦСКА, защото му е подарена от приятели.

 

 

- Г-н Леви, премиерът Станишев похвали държавата за електронното правителство, което...

 

 

- Глупости! И Станишев, и Николай Василев само си приказват. А премиерът може и да не разбира - да говори това, което казват от екипа му.

 

В България няма електронно правителство, няма и да има скоро. Призрак e. Говори се за него, а никой не го е видял и скоро няма да го видят. На политиците у нас целта им е да ги изберат отново, за да продължат да бъдат на власт. И говорят работи, които се харесват на електората. В софтуера нещата са трудно проверяеми и може да се представят всякак.

 

Целта на търговете в България е да се разкешват пари между някакви хора. Законът така го измайсториха, че да правят каквото си искат. Ако това са целите на държавните търгове, организацията е добра, нещата вървят, и то доста добре за някои хора. А ако се говори за електронни услуги, които да улесняват хората – такова нещо няма у нас. Само портали, които трябва да обединяват няколко системи, но пък няма системи. В началото се купуваха компютри, принтери. Свърши. Сега ще пишат софтуер. И разкешването е още по-лесно. Ако компютъра и принтера можеш да ги пипнеш, или ги има, или не, то със софтуера никога не е ясно. Електронно здравеопазване се прави вече 10 години. Научиха се, че в софтуера цената може да е и 2, и 200, и 200 000 и все ще е “добра” и това позволява да се изпълни търгът с “въздух”, така че някои да диша свободно.

 

 

- Но все пак се вижда портал ...

 

 

- Това, което се вижда, е върхът на айсберга. Зад порталите няма нищо. Ако поискате да си направите някаква справка, не може да стане по електронен път. Попълването на данъчна декларация или на митническа е нещо елементарно. И 15-годишен може да напише програмен код за това. Стигнахме до отчитане на привидни улеснения, защото политиците ни са средна ръка хора и единственият начин да забогатеят е да се възползват от положението си. Борбата за местата в изпълнителната власт е по-голяма от тази за университета в Станфорд и Кеймбридж - безмилостно жестока. После избраните се юрват да печелят. Питам един бивш министър: “Добре де, кажи защо го правиш това?”, а той мълчи и ме гледа, просто си има бизнес план и въпросът е неуместен. Знае, че ако някой направи истинска реформа, това ще му е краят. Човекът на власт даже и оставка не може да подаде, ако реши – тези, които са го уредили, чакат да им се отплаща и каже ли, че ще си тръгва, ще му “отрежат” главата.

 

 

- Каква е качествената електронна система?

 

 

- За да работи един портал, зад него трябва да стоят информационни системи. Нито едно ведомство у нас няма работеща базова система. Аз съм готов веднага да платя да се направи одит, за да се види реалното положение. А то е трагично. Правят ти ръчно едни справки и ти ги показват на портала. Хич да не разбирате от коли, като видите, че няма колела и няма мотор, и ще ви стане ясно, че нещото не е кола. Така и със софтуера на институциите, само че той не се вижда от всеки, а за тези, които могат да го видят, е строго засекретен. Хвърлят се от парите на данъкоплатците по 500-600 милиона за няколко години, а резултатът е никакъв. За толкова пари да правиш портал – това Бил Гейтс не може да си го позволи, защото той е частник, а тук са публични средства.

 

 

- Нали има търгове и най-добрата оферта печели?

 

 

- Конкурсите са така написани, че разбираш коя е фирмата, която трябва да го спечели. Освен това нямаме реални бизнес процеси и организация, които да се компютаризират.

 

Има един хубав виц, който в България не е виц. Пред комисия за наемане на пилот се явяват трима - германец, французин и българин. Първият вади 4-5 дипломи, препоръки. Комисията се шашнала, пита колко пари иска, той каза: 3000 евро, поравно за мен, за жената и за детето. Влиза французинът с още повече дипломи и иска 6000 евро – 2 за него, 2 за любовницата, 2 за жената и децата. И дошъл нашият – размахва шофьорска книжка срещу председателя на комисията: “Виж сега, много е просто, даваш ми 9000 евро - 3 за тебе, 3 за мене и 3 за оня балък, германеца, да кара самолета.” У нас деветте хиляди ги делят на две по 4500 – изобщо не мислят, че някой трябва да кара самолета.

 

 

- Имаме елитни разработчици на софтуер, защо да не “карат самолета”? Или мозъците изтичат?

 

 

- Това с елитните разработчици е изцяло мит и не мога да разбера кой го поддържа и защо. Забравете за изтичането на мозъци. Мозъци просто няма. Това свърши преди 4-5 години. Сега няма и стремеж да се работи навън. Тук си им е добре - нищо не работят, а взимат големи заплати. В тоя смисъл у нас надниците са безумно високи. Един програмист взима 2-3 хиляди чисто, без да може нещо особено. Подобно е положението и с футболистите ни. Защо им е да ходят в чужбина. Високата заплата там се заработва с много труд, а тук не си дават зор и пак им плащат. Седят си в “Син Сити” всяка вечер с мацките, защо да ходят в Германия да си скъсат задника от работа.

 

 

- И учителите, които протестират, не си заработват заплатите?

 

 

- Образованието беше безнадеждно изпуснато. През 1994-а можеше да се направи нещо, сега не виждам какво. Щом 15 г. не си забелязвал едно съсловие, ясно е, че то ще стовари исканията си накуп. Това, което направиха с образованието, е престъпление. Нацията е унищожена. Учителите и преподавателите в университетите са демотивирани, деквалифицирани. А ако изобщо има мозъци, те са сред учениците, но пък те се разочароват тук и които имат амбиции, отиват навън и там стават мозъци. Така утре вече няма да са наши мозъци. Главата на образованието е отрязана, защото само интелектът може да създаде интелект.

 

 

- Образованието ли е виновно?

 

 

- Липсата на реформи, липсата на стратегия. Това доведе до положението с долнопробни курсове да се произвеждат занаятчии, вместо да се развиват креативното мислене и въображение. В момента в България се създават обслужващи кадри, квалифицирани секретари, асистенти, технически помощници и т.н. В тази сфера сме нов вид бананова република.

 

 

- Все пак какво може да се направи?

 

 

- В момента вече не знам. Ние сме малка държава и не можем да развиваме всички аспекти на образованието и икономиката. Единствената задача на министъра и правителството е да дефинират кои ще бъдат тези направления , те не може да са повече от 2- 3, например телекомуникации, медицина и софтуер или пък други.

 

 

- Излиза, че от българските фирми никоя нищо не прави?

 

 

- Правят. Всички правят нещо, но имат много ниски цели, което следва от цялата инфраструктура на нашия бизнес, където държавната администрация е основен клиент и прави повечето фирми зависими от нея. Те не търсят истинска конкуренция и компании, които достойно да изпълняват реални, високотехнологични проекти. Те търсят аргати и ги намират срещу добро заплащане. Правят нещо като софтуер. Въпросът “нещо” да се прави е социалистически. Вече е неуместен. Или правиш нещото по-добре от другите, или те няма. Не е важно колко бързо тичаш, а дали е в правилната посока.

 

 

- Защо за застрахователен софтуер избират “Фадата” пред други големи международни компании, например?

 

 

- Защото произвеждаме и доставяме по- качествен софтуер и по-качествени услуги от тях. Въпрос на конкуренция. А големите фирми гледат внимателно за какво плащат и ценят парите доста повече от нас. Затова и те стоят в техните джобове, а не идват при нас.

 

 

- В момента над какво работите?

 

 

- Фокусираме се в руския пазар и Украйна, където имаме над 20 големи клиенти. Имаме партньори дори в Австралия и Дубай. Ще излезем на борсата догодина, ще отворим офиси още в 5-6 страни. Сега имаме в Америка, Сърбия, Румъния.

 

 

- Обмисляте ли и друг вариант освен излизане на борсата?

 

 

- Да. Търсим стратегически инвеститори, за да можем да излезем срещу големите на пазара. Искаме застрахователният софтуер, който правим, да стане водеща марка и да се разпознава по целия свят като Oracle.

 

 

- Какво мислите за света, в който живеем?

 

 

- Свят на либерали. Те са като кучето, което не се интересува дали кариерата му е в застой и дали някъде другаде има потиснати кучета. Това е либералното общество, в което живеем. Аз не приемам тези ценности и няма да стана либерал, както не съм ставал член на никакви партии, клубове, организации, независимо че ме канят непрекъснато. Свободата, която идва, когато ставаш по-добър от другите, не може да се сравни с нищо. Това ти дава възможността да казваш всичко на всеки и да можеш да избереш твърди принципи, които да следваш. Това не се купува и не се продава за пари, няма значение количеството им.

 

 

- Защо нямате GSM?

 

 

- Защо ми е? Аз нямам спешна работа. Подобно на политиците и моята работа е проста. Трябва да знам, че фирмата има стратегия и я следва. Във връзка с изпълнението на тази задача досега не ми е трябвал мобилен апарат. Ако стана момиче/момче на повикване, или лекар, ще си взема и GSM.

 

 

 

 

 

Лексикон

 

 

Г-н Леви, какво мислите за ...

 

Филмът “Матрицата” - живеем в нея

 

Парите - който мисли за пари, е втора употреба човек. Това е и основен критерий да разбереш дали човекът срещу теб има въображение и дали може изобщо да стане добър в това, което иска да прави.

 

Азис – типичен представител на днешната култура, образование, целите и стремежите на нашето общество.

 

Животът - човек живее заради другите. Иначе няма смисъл.

 

Книгите - чета по 4-5 едновременно.

 

Книгата – “Одисей”. Велика книга за невидимите неща в живота.

 

Младите хора - не са достатъчно амбициозни, новите бъдещи либерали в новата България.

 

Децата – живота си живеят, на тях всичко им е интересно.



Гласувай:
0



1. анонимен - Еврейски ЛЪЖИ
22.08.2008 17:41
Щом евреин го казва, значи трябва да разбираме точно обратното. Всички евреи лъжат.

Леви_ят (бряг) умишлено лъже с цел да обиди българите.
цитирай
2. анонимен - Забележителна логика номер 1. С...
23.08.2008 13:20
Забележителна логика номер 1. Случайно ,, Фадата '' е един от основните дарители на компютърна техника за Факултета по математика и информатика, д което е заплатил правото да има отношение по въпроса. За съжаление мнението на номер 1 изразява един модел на светоглед, присъщ на болшинството българи - да вярват в палячовци и по-конкретно да вярват във всичко казано убедително, като в болшинството случаи убедителното говорене съвпада в пълен обем с простотията. Ако трябва да се опише вече близо 20 годишната политическа история на България тя най-лаконично може да се определи като илюзорното търсене на поредните 800 дни.
цитирай
3. анонимен - Еврейски ЛЪЖИ
24.08.2008 09:14
Това за евреите не само българите го казват, ами всички народи през всички епохи. Не може навсякъде, където отидеш да те мразят, да са на едно и също мнение и да не е вярно.

Значи Леви_ят е пример за някой, "който говори убедително" по твоите думи. Какво и на кого е дарил не е показател, че казва истината. Ето сега, еврейското 'мислене'. Той понеже е "заплатил" има правото... Той не е "заплатил", а е ДАРИЛ, следователно няма право. Но не, по еврейски е 'заплатил' с дарение - користно...

800-те дни са патент на негово нищожество кобург–КОХАРИ, масона и лакея на Ротшилдови.

Леви_ят евреин лъже тенденциозно, в опит да унижи българите и българщината. Има народи с къде къде по-лоши черти от нас, пример - евреите. Но те пък ги компенсират с фалшивото си его. Е, на нас не ни се налага. Затова всякакви отрепки ни се отварят.
цитирай
4. анонимен - Много тъпо
24.08.2008 11:43
Анри Леви е български гражданин и като такъв не е необходимо да заплаща правото на отношение на българското образование и актуални въпроси. От друга страна е бивш преподавател и мисля, че становището му е далеч по-компетентно от някакви си форумни аноними. Дарението му пък е показателно за активно становище по въпроса за българското образование.
цитирай
5. анонимен - Еврейски ЛЪЖИ
24.08.2008 20:00
Леви_ят евреин лъже, за да обиди българите! Евреите ни ненавиждат и винаги са ни вредили. Те мразят всички, които не са евреи, но най-вече християните!

Ето какво са направили евреите за България:

http://imadrugpat.org/jews-bg.html

След падането ни под турско робство, тук са се заселили изгонените от Испания подривници - евреи. И винаги са били турски подлоги. Служели са на угнетителите ни и са ни предавали, както са правели и с испанците преди това:

http://revisionist.blog.bg/viewpost.php?id=172810

Почти съм сигурен, че Леви_ят е и КОМУНИСТ! Създал си е фирмата 1990 г., поддържа софтуера на най-големите държавни институции и е доктор на науките, преподавал в Техническия университет. Все длъжности, които не се ДАВАТ на 'случайни' "хора". Няма да се учудя, ако е и МАСОН, за да бъде тройно вреден. ЕВРЕИН, МАСОН и КОМУНИСТ. Всъщност те КОМУНИСТИТЕ и МАСОНИТЕ са функции на ЕВРЕИТЕ и обслужват техните интереси. Ето какво представляват КОМУНИСТИТЕ, за който е забравил:

http://zazz.bg/play:0b4632d6

А и как са могли да го кръстят Анри, име на френски крале... Юдеомасоните мразеха френските крале и ги убиха след Юдейската революция 1789 г.!

Така че и най-изпадналият клошар е по-достоен от този! Поне не е навредил на България (или не толкова)!

Изолирайте се от евреите и не вярвайте на нито една тяхна дума (т.е. лъжа)! Заради сигурността ви и бъдещето на България и света!
цитирай
6. анонимен - Поредната щуротия
24.08.2008 22:25
,, Създал си е фирмата 1990 г., поддържа софтуера на най-големите държавни институции и е доктор на науките, преподавал в Техническия университет. Все длъжности, които не се ДАВАТ на 'случайни' "хора".''

Знаеш ли , че месечното възнаграждение на университетски преподавател е сравнимо със седмичния хонорар на една сервитьорка?

Би било добре да коментираш не личността на А.Леви , а тезите, които излага, т.е с какво конкретно не си съгласен

Ще дам и пример. За да осигурят физическото оцеляване на семействата си преподавателите трябва да обикалят веднъж седмично България. Примерно един преподавател в Юридическия в СУ преподава минимум в още два други университета (Търново, Пловдив, Бургас, Варна, Русе......плюс няколкото в София). Практически дипломите, които получават завършващите се различават само по печата
цитирай
7. анонимен - http://zazz. bg/play:0b4632d...
24.08.2008 22:51
http://zazz.bg/play:0b4632d6

Дам, в България се поддържат крайностите.
В миналото имаше една правилна точка за управлението след 45, след 89 има само една дефиниция за това до 45.
Истината е далеч от розовите фантазии за проспериращата България (преди 45). Практически в годините преди 45г. 90% от българите са живеели в селата, а измъкналите се оттам и забогатяли са същите каквито и днес - приближените до управляващите и разчитащи на протекции на корумпирани политици.

Най-смешното в това видео е твърдението, че България преди 45 година е ,,седмата икономика в Европа":):):)
цитирай
8. анонимен - Еврейски ЛЪЖИ
25.08.2008 14:17
@6
Самата (без)личност на Леви_ят говори достатъчно красноречиво за "твърденията" му. Пълни лъжи! Както и (без)личността на другия Ляв, публикувал това в блога си, по всяка вероятност роднина на първия... Това че нямаш толкова пари, колкото ти се иска не е извинение да се продаваш на терористични и престъпни антибългарски организации.

@7
Смешно ти е, защото не знаеш историята и си заразен с комунизъм! Да много хора са живяли прилично в селата, не като след '44 да се завират като хлебарки в 50 квадрата бетон или в КОНЦЛАГЕРИ! Имало е средна класа и са забогатявали ПРЕДПРИЕМЧИВИТЕ и СПОСОБНИТЕ! А не като след това та и досега - утайката, лизачите, отрепките, предателите, терористите, масовите убийци, нищожествата, безродниците, подлагарите. След като евреите насилствено взеха власта в Източна Европа (Русия, 1917 г., 65 МИЛИОНА жертви до 1940 г. / останалата част 1945г., общо убити от юдеокомунизма - 100 МИЛИОНА души), могат да се издигнат само помиярите, блюдолизците, робите и ОГРАНИЧЕНИТЕ като ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да са или КОМУНИСТИ (еврейски подлоги), или МАСОНИ (еврейски подлоги), или ЕВРЕИ! УТАЙКАТА с една дума! Нечовеците и античовеците.
цитирай
9. анонимен - Нещо не схванах! По какво съдиш, че ...
25.08.2008 20:55
Нещо не схванах! По какво съдиш , че А. Леви се е продал на ,,терористични и антибългарски организации''- от позицията му относно образованието ли(?)

Въпреки молбата ти продължаваш да коментираш личността на А.Леви, а не това което казва и конкретно какво от казаното не споделяш
цитирай
10. анонимен - Еврейски ЛЪЖИ
25.08.2008 23:22
Не споделям нито едно от казаното. За всичко лъже!

Почти съм сигурен, че е КОМУНИСТ (антибългарската терористична организация) и предполагам, че е МАСОН! Да не говорим, че е и ЕВРЕИН! Евреинът го остави да ти говори като транзистор, въобще не го слушай! Те за всичко лъжат и ни мразят!
цитирай
11. анонимен - ОК
26.08.2008 10:53
Значи според теб А.Леви лъже, че т.нар проект ,,електронно правителство" не функционира?

Ако А.Леви е комунист,защо според теб комунистите ще настояват за електронно правителство?

Освен посочените от теб социалистически държави - СССР, Куба и.т.н има и общества, където този модел - социалната държава, функционира доста успешно - такива са Швеция, Израел
цитирай
12. анонимен - Еврейски ЛЪЖИ
26.08.2008 22:32
Е, ти се скъса да го защитаваш тоя ЕВРЕИН!!! Сигурен съм, че и ти си ЕВРЕИН!

И да искат и да не искат КОМУНИСТИТЕ, няма значение. Той си дърдори, друг решава.

Израел е фалшива "държава". Юдеомасонски КОНЦЛАГЕР за палестинци, който трябва да бъде разрушен. ЕВРЕИТЕ са надзирателите, а палестинците жертвите.

Да си еврейска подлога е ГОЛЯМ ГРЯХ! Но да си ЕВРЕИН е ОЩЕ ПО–ГОЛЯМ! Ти си едно от двете, но не съм сигурен кое точно! Голям срам за теб!!! Еврейщината е фашизъм! Да се обявиш за "богоизбран" - висшата раса, да мразиш другите, да им правиш мръсно, да ги крадеш, да ги лъжеш, да ги убиваш и да смяташ, че са по-низши от теб и трябва да ти служат! Скоро Бог ще унищожи всички ЕВРЕИ и подлогите им понеже са гадове! Който иска да не бъде унищожен, да се промени! Да не е вече еврейска подлога и да не е вече ЕВРЕИН!!!
цитирай
13. анонимен - Хаха, как живеели българите преди комунизма
05.09.2008 01:06
Ето как описва в изказване пред Народното събрание на 12 март 1940 г., жизненото равнище в България един от тези депутати, Серафим Георгиев: „Това показва, че картината на българската мизерия е страшна….Аз мога да ви припомня картини от Берковско, които видях с очите си: едно дете ядеше симид вместо сирене с царевичен хляб. Мога да ви прочета данни…,че 19,5 % от селските семейства живеят в тухлени, а 61 % в кирпичени къщи; селското жилище се състои обикновено от две стаи, в които живеят средно шест души; в тия стаи се и готви. Нямат кладенци 57 % от домакинствата; нямат клозети 17,4 % от тях. Нямат кревати 20 % от домакинствата, а останалите 80 % от тях имат средно по два кревата за шест души. Нямат маса 28,5 % от домакинствата, а 36 % нямат стол. Нямат печка 28 % от домакинствата. Нямат юрган 36 % от тях. Нямат дюшеци 46,5 %, а 34 % нямат никаква постеля. Домашните съдове и прибори са със съмнителна чистота и се държат на открито понеже 53 % от домакинствата нямат нито един шкаф. Измиването на тялото през зимата е непознато. Долните дрехи обикновено са така замърсени, че са хванали кожа от кир. Ето това са покъртителните условия за закъснелостта на българския живот”.
цитирай
14. анонимен - Произход
05.09.2008 01:54
Произходът и религията НЯМАТ ЗНАЧЕНИЕ, стига човекът да е верен на България!!! Произходът е нещо, което не можеш да избереш. А религията е ЧАША, в която можеш да сипеш нектар, можеш и отрова. Т.е. важното е как отделният индивид я разбира, интерпретира. Техният Талмуд, доколкото знам ги учи да са лоялни граждани на държавата, в която живеят. А има и антиционисти от тях, които постоянно го напомнят, както и призовават към спиране на израелския терор над палестинците и дори, че държавата Израел е незаконна според религията им.

Съжалявам, че коментарът ми не е по темата на постинга, но виждам, че има нужда от него тук.

Какво гласи III принцип на Механиката:
"Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие." Това е физичен закон и НЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗБЕГНЕ. Като има действие, има и противодействие. В конкретния случай - както се отнасяш с другите, така ще се отнасят и те с теб. Ни повече, ни по-малко. Затова кому е нужно да е груб (грОб ;Р)? Никому, понеже в замяна ще получиш същата порция грубост. Исус Христос, бидейки въплъщение на Бога, проповядва УМНО. "Обичай враговете си!", "Обръщай и другата буза!", "Не се противи на злия!" Защо? Ами защото е наясно с този физичен закон. Защото действията ни си имат огледални образи (противодействия), които се връщат към нас. Така е в природата. Ако те обичат, обичаш. Ако те мразят, мразиш. Но ако можеш ТИ да си водещият, а не другия, ще го промениш. Ако някой те мрази, го обичай и ще те обикне. Защото обичта е по-лесна и по-приятна от омразата. Как ние християните "завладяхме" света? Направихме го на принципа: "Обичай тези, който те мразят!" Юдеите ни изтребваха, римляните ни изтребваха жестоко, но ние оплаквахме ли се? Не. Прощавахме им, обичахме ги и с гордост (фанатично) отивахме на смърт. И в един момент римляните видяха, че ако продължават така ще трябва да избият цялата империя. Понеже колкото повече са ни убивали, толкова повече сме се... увеличавали, следвайки същия принцип. Ние не "завладяхме" света, за да го владеем, а за да го направим по-добър, хората сами идваха при нас. Е, като получиха власт християните, ръководството им не съблюдаваше заповедта на Исус. Изкривиха и обърнаха религията на политика, както ционистите правят сега. Но това е предсказано в Новия завет и ще бъдат наказани. Трудно е да бъдеш истински християнин, както и добър човек по принцип, защото не всеки има силата да подтиска и превъзмогва низшите си инстинкти. Да имаш и изразяваш фобия (омраза) към мюсюлманите или към евреите е плод на низшите ти инстинки и ще ти донесат същото. Ако искаш нещо да кажеш го направи като добронамерена критика или проповед. Винаги доброжелателно и искрено! Но това могат да го разберат хора с нормално и усъсвършенствано съзнание, такива с низше материално и недодялано съНЕзнание, не могат да го разберат. Или трудно. Илюзията ще ги накара да си платят.

Аз призовавам всички нехристияни да повярват в Христос и да се покръстят. Това иска Бог от тях. Иначе няма да живеят вечно, а ще отидат в ада.

Колкото до масоните и комунистите, да. Наистина са изцяло вредни. Подривници и безродници. И действително са инструменти на интерНАЦИоналните еврейски банкери с глава Ротшилд, които са заробили света. Да се покаят и да се обърнат към Христос!

Самуил
цитирай
15. aleksanderlevit - Самуил, какви аргументи ще изтъ...
05.09.2008 23:14
Самуил, какви аргументи ще изтъкнеш за горепосоченото?
Какво ти е сторил Ротшилд?
цитирай
16. анонимен - Исус Христос <-> Ротшилд
06.09.2008 18:32
Юдейската "династия" Ротшилд е глава на най-богатите банкерски фамилии на планетата, които също са юдеи - Рокфелер, Шиф, Варбург, Морган, Шел и т.н. Това са истинските управляващи или по-точно поробители на човечеството, които НЕ виждаме. Всички останали политици (в почти целия свят), които виждаме са техни пионки. Целите им са чрез войни, глад, мор, деморализация, разврат, подривна дейност и манипулация да унищожат Християнството и националните държави, и да ги заменят с едно световно правителство. Те ще управляват като тирани с абсолютна власт, а йерархията на "Новия световен ред" (строя, който планират) ще е следната: юдеите са подчинени на юдейския "елит" (т.е. на тях), а неевреите са втора ръка поданици, второ качество хора, по-глупави и неспособни, и ще бъдат слуги на юдеите. Фашизъм. Днес планът им започва да става видим. А оръдията им са тайните общества под названието "илюминати". В тях влизат - масони, тамплиери, билдерберги, Трилатерална комисия, Съвет за чуждестранни връзки, Римски клуб, Парижки клуб, Атлантически клуб, Ротари клуб, Бней Брит, Малтийски клуб, Зонта, "Череп и кости" (не можеш да станеш президент на САЩ без да членуваш в тази организация. Вербуват ги още като студенти), "Опус Деи" и каквито още се сетиш. Това са тайните агенти на интерНАЦИоналните еврейски банкери.

В Zamunda.net е качена поредица за Илюминати " Тhe Illuminati". Има и игрален филм - трилогия за "Череп и кости". Казва се "Черепите", "The Skulls".

Юдеи разпалиха всички революции и по-значителни войни от Английската революция (1642г.) насам. Избиха десетки милиони невинни хора. Като най-ярък пример за това, действително са Болшевишката революция и комунизмът, финансирани от тях. Маркс, Ленин (по майка Бланк), Троцки, Сталин, ЦК на болшевишката партия и много други функционери са евреи. Знаем какви са последиците от управлението им за България и света!

http://zazz.bg/play:7dafd52e

http://www.realjewnews.com/?p=160

Младотурците също са евреи крипто-мюсюлмани, наследници на последователите на Шабатай Цви. Диктаторът Кемал Ататюрк е евреин и масон. Отговорни са за Арменския геноцид и клането на тракийските българи. Младотурските евреи все още са на власт (военните в Турция).

http://www.realjewnews.com/?p=95

http://www.realjewnews.com/?p=77


Дал съм ти и филм за сътрудничеството на нацистите с ционистите (последния ми коментар в постинга ти "Мразят ли евреите България?"), в който се доказва почти само от еврейски автори, че Хитлер е внук и протеже на Ротшилд.

http://www.reformation.org/adolf-hitler.html

Евреите не са свикнали на тежък физически труд и обработване на земя и не са искали да се изселват в пустинята, където да създадат Израел и цял живот да се бият с арабите. А и някои от вече емигриралите са започвали да се връщат в Европа и Америка. Водели са спокоен живот на запад, най вече в Германия и ако е продължавало така са щели да се асимилират. Ционизмът им вече е затихвал. Затова Ротшилд е трябвало да направи така, че оставането на евреите в Европа или спасяването им в други части на света да станат невъзможни. Или в Палестина, или в концлагер! Холокост е имало, но действителният брой на еврейските жертви е много по-малък от 6 милиона. Ротшилд е искал също да унищожи "неблагонадеждните" евреи. И той не държи кой знае колко на юдеите. В противен случай щеше поне да им осигури спокойствие на онази земя. Използва ги, защото им има най-голямо доверие. Някои евреи го осъзнават и им харесва, други не го осъзнават, трети го осъзнават и НЕ им харесва. Това е причината от един век насам юдеите да са все на ръководни постове. Понеже интерНАЦИоналните банкери владеят света и ги уреждат. Трудно е за юдеите да си признаят що вършат и да се покаят, защото ще си оставят хранилката... Както казва Исус: "По-лесно е камила да мине през иглени уши, отколкото богат да влезе в Божието Царство". На богатия "богът" му са парите - Мамона и само гледа да печели, независимо КАК. За последните 20 години, 3-ма от общо 7-те (май) ни министър-председатели бяха безбожни юдеи - Андрей Луканов, Филип Димитров, Сергей Станишев. Имаше и доста министри. Сега и председателят на парламента ни е юдей... ЦЪФНАХМЕ И ВЪРЗАХМЕ през този период! Ако не са юдеи, ще са други агенти на Ротшилд от тайните общества и комунистическите тайни служби.
Другата по-важна причина, банкерите да създадат Израел е, за да им служи като плацдарм, военен лагер, с цел да заграбят арабския петрол и да им бъде като столица. Така че вместо Германия да изплаща компенсации на Израел, би трябвало евреите да ги поискат от Ротшилд понеже той е виновен за геноцида им. Лесно е да се скриеш зад някой друг и да си вършиш мръсотиите. Но и Германия е имала вина, защото изпълнителите са били германци и това е държавна политика, въпреки че голяма част от нацисткия "елит" и Вермахта са с юдейска кръв. Друго, държавата Израел не е съществувала през ВСВ, за да получава репарации. Трето, защо обезщетенията се плащат на държавата Израел, а не на жертвите и наследниците им? И не ги ли обезщетиха вече достатъчно, платиха им десетки милиарди долари!!! Това е ПЛАДНЕШКИ ОБИР и цял свят го вижда!

“Без германските компенсации, изплатени през първите 10 години след основаването на Израел, държавата ни не би могла да развие и половината от съществуващата инфраструктура: целият железопътен парк, всички кораби, всички електростанции, голяма част от промишлеността – всичко това имаше германски произход.”
Наум Голдман, бивш председател на Световния еврейски конгрес в книгата си "Еврейският парадокс"

Да не забравяме и жертвите от 11 септември, пак дело на юдеофашистите, които управляват САЩ. И последвалите жертви от войните в Ирак и Афганистан.

Планът на Ротшилд е този:

http://www.imadrugpat.org/protocoli.html

http://zazz.bg/collection:296207

След появата на Исус, евреите се разделят на две. Тези, които слушат Бога - християните и онези, които НЕ Го слушат - юдеите. Първите продължават да бъдат богоизбрани, но вече не са ЕДИНСТВЕНИТЕ, такива стават всички, които приемат Христос. И ако са праведни ще получат вечен живот.

"Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма мъжки пол, нито женски; защото вие всички сте едно в Христос Исус." (Нов завет, Галатяни 3:28)

Вторите, които НЕ вярват в Христос, НЕ са вече богоизбрани и от онзи момент нататък се кланят на дявола, дори да не го осъзнават. За тях е сигурно, че ще отидат в ада.

"Зная твоите дела, твоята скръб и сиромашия (но пак си богат), и как те клеветят онези, които наричат себе си юдеи, а не са, но са синагога на Сатана." (Нов завет, Откровение 2:9)

Ето защо фарисеите (талмудистите, юдеите, Ротшилд) мразят Христос и Християнството, обиждат ги и искат да ги унищожат със своите идеологии, медии, филми, пиеси и книги. Защото сатана, врагът на Исус (на когото се кланят и го мислят за 'Бог') ги е обладал и ги настройва. Те не мразят Християнството заради това, че християните са ги гонели, а просто защото Е Християнство. Христос и учениците Му нищо не им правеха, само проповядваха мир и любов, а те ги убиваха и ги гонеха. Не църквата нападна първа синагогата на сатана, а обратното. Но това разбира се не оправдава гонененията, на които "християните" подложиха юдеите по-нататък.

Нов завет, Деяния 20:
"28. Бъдете бдителни за себе си и за цялото стадо, в което Святият Дух ви е поставил епископи, да пасете църквата на Бога, която Той придоби със Собствената Си кръв.
29. Аз зная, че след моето заминаване ще навлязат между вас свирепи вълци, които няма да жалят стадото;
30. и от самите вас ще се издигнат човеци, които ще говорят изопачено, за да отвличат учениците след себе си.
31. Затова бдете и помнете, че за три години денем и нощем не престанах да поучавам със сълзи всеки един от вас." (Св. Апостол Павел)

Според православното тълкуване, Антихристът ще бъде юдей. "Юдейският цар". Ще построи отново храма в Ерусалим и оттам ще управлява света. Така че "месията", който чакат юдеите ще бъде Антихристът. А истинският Месия е Исус Христос и вече дойде. Писано е, че Антихристът ще има пълна власт над цялата Земя, но Исус ще се върне и ще го прати заедно с грешниците в ада. Като се имат предвид Протоколите на ционските мъдреци и случващото се е много вероятно Ротшилд или някой от неговото обкръжение да е Антихристът. Само че все още не е завзел целия свят и властта му е скрита.

Самуил
цитирай
17. анонимен - Изказвания на античовеци и антихристи
06.09.2008 18:48
"Ние мразим християните, защото проповядват любов и милосърдие, които са противни на нашите принципи. Долу любовта към ближния. Това, от което се нуждаем е омразата."
Юдеят Луначарски от ЦК на болшевишката партия

"Жестокостта и омразата ще бъдат най-ценните ни добродетели, защото болшевизмът не е пансион за благородни девици. Децата трябва да присъстват на екзекуциите и да се радват на смъртта на неприятелите на пролетариата."
Юдеят Ленин

Самуил
цитирай
18. aleksanderlevit - Първо, Сталин не е евреин. Второ, в ...
06.09.2008 19:32
Първо, Сталин не е евреин.
Второ, в което и академично издание да погледнеш ще установиш, че теорията на Маркс няма нищо общо с възпроизведения в СССР обществено-икономически ред.
Трето, има редица примери на добре функциониращи общества с преобладаваща държавна собственост - Швеция, Израел..., а в САЩ държавните Fannie Mae и Freddie Mac притежават половината от ипотеките.

,,Евреите не са свикнали на тежък физически труд и обработване на земя''
Това не са твои твърдения, а на нацистите. Истината е съвсем различна - Изреал е лидер в технологии за земеделието и това може надлежно да бъде проверено по броя на патентите за земеделски технологии.
Наистина е чувствително превъзходството във финансовите дела, но това е защото през вековете не са ни допускали до никаква друга дейност - това е все едно тепърва да откриваш ,,феномена, че лице ,. което не може да използва ефективно част от тялото си развива прекомерно друга, за да компенсира липсата - въпрос на оцеляване.

От къде черпиш информация, че Луканов, Димитров и Станишев са евреи? Едва ли едногодишното управление на Ф. Димитров да е донесло всичките беди на България,а и надявам се не си забравил как падна - след загуба на подкрепа от А.Доган. При това пак казвам, няма никакви доказателства за произхода му.
Използваш трудно доказуеми твърдения за да пробуташ тезите си. - каквито безспорно са твърденията за родословието на Луканов и Станишев ; и двамата руски граждани.
На последно място, управлението на сегашното правителство може да бъде разделено на две. От една страна , огромният бюджетен излишък свидетелства, че икономиката се развива. От друга, начинът по който ще бъде изхаречен и всичките документирани негативи - корупция, скапана съдебна система са безспорни минуси, но в никакъв случай не може да се твърди, че са измислени или съществуват само в сегашното правителство.( корупцията в правителството на костов беше обсъждана във френския парламент, а на Сакскобургготски мисля, че все още е обект на италианските следствени органи; разбира се в сферата на интересите свързани със сутеньора негов братовчед
цитирай
19. анонимен - 123123
06.09.2008 23:58
Мисля, че Сталин е евреин.

http://www.jewwatch.com/jew-leaders-stalin-3%20Jewish%20Wives%20of%20Joseph%20Stalin.html

Идеологията на СССР е марксистко-ленинска. Има връзка.

Не говоря за преобладаваща държавна собственост, а за отношение към хората.

Това за обработването на земята мисля, че някой ционист го казваше, но в момента не се сещам къде да го потърся. Ако го намеря ще ти покажа. Сега може и да е лидер Израел в земеделските технологии, но аз говоря за времето преди да е бил създаден. Селското стопанство и тежкият физически труд са последното, с което някой юдей би се занимавал (освен в Израел).

За Филип Димитров се знае, че е евреин. Доста слаб беше в управлението.

И за Андрей Карлов Луканов се знае. Или само баща му беше такъв...

Станишев е евреин. Майка му Дина Мухина е еврейка. Името на баща му е Димитър Яков Станишев.

А Доган и компания са турци, те въобще не са с българско самосъзнание и са мюсюлмани. Също подривници. И те трябва да се покръстят.

Самуил
цитирай
20. aleksanderlevit - Еквилибристика с името - Сталин е ...
07.09.2008 00:33
Еквилибристика с името - Сталин е бил православен и доколкото знам се е обучавал теология.Но виж и нещо друго - Сталин превърна Русия в свтовна сила и ако питаш Путин и явно болшинството от руското население разпадането на СССР е ,,най-голямата геополитическа криза на 20 век". Затова въпрос на критерий.
И официалната иделогия на Китай е със същите източници, но въпреки това бележи непознат ръст в борбата с бедността.
Не само сега, но и исторически сме народ занимаващ се със земеделие - може да го провериш в историята.
Къде пише , че е евреин?
Не мога да преценя какво е управлението му, но след като е бил изоставен от ДПС .............
цитирай
21. анонимен - 234234
07.09.2008 01:13
Сталин е престъпникът срещу човечеството, който разруши Русия, унищожавайки интелигенцията и всеки свестен елемент в нея. И я зароби. Десетки милиони изби. Жалко че не се прави декомунизация в Русия и България.

Филип Димитров ли? Ами знае се... Братовчед му Сали Шакрат е в Израел и много прилича на него. Но пък Филип никак не е положителна фигура понеже освен, че е син комунист, е хомосексуалист и освидетелстван от психодиспансера. Лежал е в лудницата в Карлуково.
Това, че е изоставен от ДПС са игрички на комунистите. И СДС (Съюз на Държавна Сигурност) и ДПС са комунистически партии - рожби на червената номенклатура.

Проблемът не е, че юдеите са добри във финансовите дела, а че са ЗЛИ в тях. *<[;-]

Самуил
цитирай
22. aleksanderlevit - , , Филип Димитров ли? Ами знае се. . . ...
07.09.2008 23:09
,,Филип Димитров ли? Ами знае се... Братовчед му Сали Шакрат е в Израел и много прилича на него. ''

Това, че Войните на тангра са открили приличащ на Ф. Димитров човек въобще не означава , че му е роднина. Самуил, не трябва да приемаш за истина всичко, което срещаш в Интернет.
цитирай
23. анонимен - Московския ционистки конгрес-...
08.09.2008 00:35
Московския ционистки конгрес-1988 г-

I. Удържане на властта:

1. Заграбване на средствата за масова информация.
2. Всички, които участват пряко във властта трябва да имат местни имена и външност.
3. Директорът може да бъде гой, но поне един от неговите заместници трябва да бъде от нашите.
4. Да не се допускат до властта трудещите се.
5. Да се поддържа репресивен апарат за пълен контрол.
6. Масон, който е оставил следи при провеждане на акция или използване на специални средства, завършва живота си със самоубийство или го ликвидират.
7. Да бъдат създадени и поддържани структури за чистка в оществото; обезглавяването на гоите да се провежда по план, независимо от степента на активност.

Ii. Идеология:

1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма.
2. За репресиране на гоите (неевреите) може да се използва митът за антисемитизма.
3. Да се разоръжи езичеството и да се внедрява религия, промиваща мозъците, на робски принципи. Поробването и асимилацията на българите трябва да продължава с нарастващи темпове.
4. Да се действа само от името на народа и за народа, само с добри намерения - може да се говори всичко.
5. Да не се допуска разпространение на антиеврейски лозунги сред обществото.
6. Да не се допуска разпространение на листовки, обръщения, вьзвания и заявления на гоите, нито призиви за справедливост и възмездие.

Iii. Денационализация:

1. Да продължи смесването на расите под вида на интернационализъм.
2. Да се използват всякакви средства за пълно национално обезличаване на българите.
3. Под претекст за борба с национализма и шовинизма да се унищожава всичко национално.
4. Да се осигури повсеместно организация и управление на българофобията (да се унищожава всичко българско с всички възможни средства).
5. Да не се допуска разпространение на българската предхристианска религия, тази религия да бъде обявена за фашистка.
6. Да се приобщят българите към робските религии, а в православието да не се допускат никакви инициативи и свободомислие.
7. Да не се допуска в паспортите на гоите графа “расова принадлежност” и да се ликвидира графата “националност”.
8. Да не се допуска статут на коренно българското население и други подобни ереси, които позволяват възраждане на нацията и културата.
9. Да не се допуска създаването на Центрове на българска национална култура.

Iv. Отнемане на свободите и възможностите за инициатива на българите:

1. Своевременно да се попълват психиатричните лечебници, местата за лишаване от свобода, болниците, трудововъзпитателните училища, дисциплинарните батальони и др.
2. Да не се допуска гоите да създават свои разузнавателни школи; стадото трябва да бъде под пълен наш контрол, да не се допускат никакви организирани съвместни действия, които биха им осигурили непобедимо положение и идейно оръжие; науките за управление да се създават само от юдеи; никакви координационни и консултативни съвети, начини за бърз обмен на информация и оповестяване; да не се допускат национални организации, фашизъм или национализъм в каквато и да е форма; да не се позволява на гоите да събират адреси и телефони на юдеи, нито да създават методи за борба с ционизма.
3. Да се отвлича вниманието на гоите с каквото и да е, да се използват разнообразни средства за борба. Всички наши действия трябва да бъдат гъвкави и неотразими. Противниците трябва да бъдат дискредитирани и разединени, да бъдат принудени да се съобразяват с нас и да търсят съюз с нас, да бъдат обезглавени, да се атакуват щабовете им, а нашите хора да ги дезорганизират.
4. Да се пречи на издаването на трудове, насочени срещу нас - “Какво да се прави”, “Как да действаме”, “Схеми за действия по направления”, “Славянски лидери”, “Методи за привличане на хората и борба за аудитория”.
5. Прокуратурата не трябва да отчита дейността на членовете на тайни общества – нито ционисти, нито юдеи, нито полуевреи, нищо, което е свързано с нас. Да не се търсят причините за самоубийствата.

V. Забавяне развитието на гоите:

1. Необходимо е гойското стадо да се държи в нищета и безправие.
2. Нашето обкръжение трябва да осигурява забавеното развитие на гоите и управление насоките на тяхното развитие.
3. По-често да се пуска музика с наркотично действие, да се промиват мозъците, да се използват труднооткриваеми музикални тонове, които изтриват паметта в дълбочина.
4. У гоите всичко трябва да бъде робско - храната, религията, идеологията, науката, отношението им към нас, оръжията и средствата за защита, начинът на живот, средствата за информация, образованието, професиите, положението в обществото, жилището, културата.
5. Посредством вредни и непълноценни храни гоите да бъдат превърнати в безпросветно стадо, в безинициативни, бездейни и .затлъстели свини. Кръвта им трябва да бъде кисела, а не алкална.
6. Да създадем и да удържим превъзходство над гойското стадо, да бием постоянно по слабите точки и ключовите центрове на гоите, по-бьрзо да преминем към решаващия стадий в овладяването на света и пълното подчиняване на гоите на нашето международно правителство.

Vi. Да унищожаваме противника чрез асимилация, като хуманна форма на геноцид:

1. Юдаизмьт, ционизмът, всемирната еврейска нация и Международното правителство органически не могат да приемат създаването и съществуването на български семейства. Затова е необходимо да се погрижим в най-кратки срокове да асимилираме максимален брой български момичета сред другите народи.
2. Разбира се, не бива да се използват сексуалните контакти по предназначение и за създаване на семейства, а само за развращаване на младежта, за насаждане на полови извращения, за увеличаване броя на конфликтите и разводите, а в крайна сметка за намаляване числеността на българите.
3. В никакъв случай да не се допускат насърчения или помощи за създаване на деца от български съпружески двойки с висока степен на национална чистота.
4. За засилване на асимилацията не бива да се отказваме и от старата идея за кастрация на гоите.

Vii. Създаване и поддържане на условия на нищета и безправие:

1. Българите винаги трябва да бъдат бедни и безправни, навсякъде да изпитват неудобства и неволи и ежедневни бюрократически спънки.
2. Масовата бедност трябва да поражда масова безпросветност и глупост, а те на свой ред - масова престъпност.
3. Да не се допуска българите да си възвърнат равенството, независимоспа, свободата и националните богатства.

Viii. Масова дебилизация на гоите:

1. Врагът в максимална степен се деморализира, когато вижда, че всичко, което става около него, е лъжа, разруха и грабеж. (!!!)
2. Образованието за гоите трябва да създава морални уроди.
3. Схемата за действия трябва да бъде съгласувана с Единния план, разработен от Световното правителство.
4. Засега няма по-разрушително нещо от алкохолизма. Да не се допуска намаляване градуса на спиртните напитки.

Ix. Употреба на бойни психотропни вещества, променящи човешката психика:

1. Предизвикващи отслабване на паметта за продължително време.
2. С чисто наркотично действие.
3. Убиващи интереса към определени видове занимания и умствена дейност.
4. Увеличаващи влечението към спиртни напитки.
5. Програмиращи личността за убийство или самоубийство.
6. Възбудители на половата дейност у мъжете и жените, което води до полови извращения.

Х. Методи за масово отравяне на гоите:

1. По пода да се разлива живак, например когато се напуска жилище.
2. Средства за масово поразяване да се прилагат в общите кухни, столове или на обществени места, където се събират гои.
3. Да се превърне България в технологична боклукчийница на развитите страни.

Xi. Съкращаване числеността на гоите до разумни граници чрез скрити форми на геноцид в нашата тайна едностранна война:

1. Да продължи изтребването на гоите по метода на “своеобразното демографско съкращаване”.
2. Да се продължи демографското съкращаване на българите до 3 пъти за едно поколение чрез юдомасонския похват “помощи за самотни майки”.
3. В обществото зле се възприема идеята за “остаряване на нацията”, като се оставят да живеят само неспособните на съпротива.
4. Ако се работи умно, с българите можем да приключим бързо.

Xii. Съкращаване числеността на гоите чрез други форми на геноцид:

1. Да се направи невъзможно създаването на многодетни български семейства.
2. Да се поддържа високо равнище на детска смъртност у българите и да не се допуска такава при юдеите.
3. Да се поддържа висока смъртност сред българската младеж.
4. Да се завишава възрастта, при която се разрешава встъпване в брак.
5. По всякакви начини да се влошават отношенията между гойските мъже и жени и да се разрушават семействата им.
6. Да се разработват нови закони (екодемографски войни) за ликвидиране на гойските маси без военни действия, без материални загуби, чрез глад и обедняване.
7. Да се предизвикват безпорядъци и масови вълнения и да се използва армията, силите на закона и правосъдието за възстановяване на реда, което да води до съкращения на гоите в ограничени количества.

Xiii. Унищожаване на противника със средствата на медицината:

1. Да се увеличат забременяванията и абортите сред малолетните момичета, водещи до стерилност, “случайни” помятания, преждевременни раждания, мъртвородени деца и усложнения след раждането.
2. Необходимо е да се саботират грижите за бременните, новородените и родилките и да не се допускат реални мерки за защита на майчинството.
3. Да се спъва профилактиката и да се прави всичко за намаляване средната продължителност на живота на гоите.
4. По време на лечение или зъболечение, в раната да се поставят зарази или отровни вещества.
5. При всяка операция да се присаждат на пациента ракови клетки от онкологично болни.
6. Да се употребяват лекарства с променен химичен състав и лекарства, лишени от лечебни свойства, чрез предварително облъчване, замразяване и т. н. от лекарите.
7. Класическо бавно отравяне с малки дози отрова.
8. При рентгенови снимки и прегледи да се увеличава силата и продължителността на облъчването.

Xiv. Действия чрез контролираните средства за масова информация:

1. Да се поддържа стабилна тенденция към българофобия и национален нихилизъм.
2. Да се обявяват всички патриотични и национални движения на гоите за фашистки, националистически, шовинистки, терористични и консервативни, да бъдат оклеветени, очернени и да им се лепват етикети.

Xv. Повсеместна и постоянна гавра с врага:

1. Над българите може да издевателства който си иска и както пожелае. При изкуствено създадената пълна безотговорност имената на нашите ще бъдат винаги засекретени.
2. Гоите да бъдат доведени до самоубийства, инфаркти, инсулти, припадъци и други тежки състояния посредством хулиганщина, наглост, издевателства, унижения, оскърбления и пълна безнаказаност на извършителите юдеи, членове на други тайни общества и шабес-гои (“колаборационисти”).
3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив.
цитирай
24. aleksanderlevit - , , 1. Заграбване на средствата за ...
08.09.2008 01:01
,,1. Заграбване на средствата за масова информация.''

Ами всеки ,,кадърен'' мож да разпространява идейте си - е Интернет се ползва от 50 % от българит; стига да им какво да се пише.

,,4. Да не се допускат до властта трудещите се.''

Хм, лично според мен в България се допускат до власт само,, трудещи се'- ама трудили се преди 89 г.:)

,,1. Средствата за Масова Информация, литературата и изкуството да се използват за демонстриране преимуществата на капитализма пред социализма''

Тъй като в България изключително малка част знаят какво е ,,социализъм" . Социзлизмът е обществено-икономическо устройство, при което преобладаващата част от икономическите ресурси се контролират от правителството. Логично е да се заключи, че след като се управляват от правителството те са в ръцете на ограничен кръг от хора. В либертарианската система всеки има възможност да реализира интересите си - т.е очевидна е възможността да корумпираш един човек, отколкото цяла верига от независими и конкуриращи се субекти.
цитирай
25. анонимен - Филип Димитров
08.09.2008 05:03
Не е затова. Знае се за него. Говори се и за Стефан Софиянски. Но и да не е вярно за втория, е широкоизвестно, че е масон. Пак агент на Ротшилд значи.

Ти ако членуваш в някоя масонска ложа/организация, просто те МОЛЯ да я напуснеш. Или ако имаш намерение да ставаш масон, те МОЛЯ да не го правиш. Наистина те МОЛЯ.

Не си доволен от системата в България и Европа и искаш да се промени. Това НЕ е възможно, докато интреНАЦИоналните банкери ни владеят. В тях са парите, 4-те власти и оръжието. Управляват финансите ни и ни заробват с мрежата от центарални банки (дал съм ти много филми на тази тема). Като разбира се, печелят много от това. Защо? Ами защото те СЪЗДАВАТ парите. Изказване на Майер Амшел Ротшилд (първия Ротшилд): "Дай ми да печатам парите и не ме интересува кой ще пише законите." И той го прави посредством Фед в Америка и Европейската централна банка във Франкфурт (родния му град). Медиите са техни. Ако кажеш нещо, което не са ти разрешили, веднага ще те оплюят, усмеят, изкарат по-черен от дявола(тях) и настроят всички срещу теб. До властта биват допускани само агентите им масони. Като същите са им просто слуги и по никакъв начин "управляващи". Юдеофашистите държат армията и вдигат революции. В Турция военните (юдеи) диктуват положението и могат да свалят и съдят всяко демократично избрано правителство (както се заканват на сегащното). И да обявят военно положението, когато счетат за необходимо (им бъде наредено). Да не забравяме и Пражката пролет. Тогава цял един народ, начело с управляващите си им се противопостави и те го смазаха. Медиите изкараха чехословаците по-черни и от дявола. Никой не знаеше какво реално се случва и какви са мотивите на бунтуващите се.

Казваш на едно друго мястро, че не харесваш Джордж Сорос понеже баща му (унгарски еврейски банкер) е бил сътрудник на нацистите. Но питам аз, за какво им е притрябвал на нацистите сътрудник евреин? Ако бяха "истински" нацисти, щяха да го убият и да назначат някой "ариец" на негово място. Но те са толкова "истински", колкото и сега нео-нацистите, за които важи правилото: "Желателно е фюрерът да е чист евреин!"

http://www.jewwatch.com/jew-hatehoaxes-american-nazis.html

И тъй като нацистите, които са си сътрудничели с бащата на Сорос, са подлоги на Ротшилд, а самият Джордж Сорос също е негов агент:

http://www.realjewnews.com/?p=201

Можем да заключим чии интереси е обслужвал баща му... и защо е бил пощаден.

Но защо им е на ционистите да създават и подклаждат антисемитизъм по принцип? Първо, защото е сигурно лекарство срещу асимилацията на юдеите (от която юдеофашистите толкова се страхуват). Второ, за да държат евреите в подчинение. Да ги наплашат и по този начин да ги косолидират:

http://www.jewsagainstzionism.com/zionism/zanda.cfm

И за да изчистят онези от тях, които им възразяват:

http://www.jewsagainstzionism.com/antisemitism/holocaust/index.cfm

Иначе не подкрепям позицията на този сайт против съществуването на Израел. Но трябва Палестина да получи независимост. Друго ТРАЙНО решение на конфликта е и евреите, и палестинците да станат Християни.

Убедихме се, че ционизмът се храни с ОМРАЗА (създателите му го признават), както и ислямизмът. На ислямските фундаменталисти им трябва другите да ги захранват с ОМРАЗА. Да воюват срещу исляма и да го обиждат, за да може атентаторите да се озлобяват и да си оправдават джихада (ако щеш и пред собствените си разбирания и съвест). Така ционистите и ислямистите се хранят взаимно с ОМРАЗА (затворен кръг, перпетум мобиле) и край няма да има. Но ако се покръстят, враждата ще спре.

Положителното отношение на ционистите към антисемитизма е потвърдено и в "Протоколи на ционските мъдреци":

http://www.imadrugpat.org/protocoli.html

Ротшилд и свитата му са юдейски фундаменталисти и фашисти. Те са вечните ДЕМАГОЗИ, след чиито революции и войни положението става по-лошо, отколкото е било преди тях. Те изтъкват само недостатъците на дадена система посредством пионките си, които и плащат за чудовищните им престъпления понеже самите интерНАЦИонални банкери винаги стоят в сянка. Като основната им цел е да издигнат и короноват своя цар (Антихриста). Те неведнъж извършиха престъпления срещу човечеството. Избиха десетки милиони човешки същества и искат напълно да ни заробят! Мисленето и плановете им са изцяло извратени! Затова винаги ще бъда против тях.

Познавам един юдей, чиято майка като малък му е казвала: "Стой далеч от църквите, там се навъртат лоши хора!" Да не би случайно да отиде в църквата и да повярва в Бога... Резултат: сега е нихилист и атеист. Християнските храмове, както знаем са едни от най-сигурните и спокойни места, и такова нещо, каквото му е казвала тя няма.

Самуил
Самуил
цитирай
26. aleksanderlevit - , , Не е затова. Знае се за него. Го...
08.09.2008 23:15
,, Не е затова. Знае се за него. Говори се и за Стефан Софиянски. Но и да не е вярно за втория, е широкоизвестно, че е масон. Пак агент на Ротшилд значи.''

Моля те да говориш с факти - къде има официална информация, че Ф. Димитров е евреин? Не е достатъчно ,,знае се""

,,Не си доволен от системата в България и Европа и искаш да се промени. Това НЕ е възможно, докато интреНАЦИоналните банкери ни владеят.''

Хайде стига с тия глупости - никакви интернационални банкери нямат нищо общо , че българите избират престъпници и отрепки - просто избират по сходство. Сигурно интернационалните банкри мотивират червените бабички да гласуват по носталгия, или поддръжниците на Сидеров, Костов, Борисов...!?
Разни менте- историци напълниха историята с нискочели измишльотини за ,,колко велика била България, 7-та в Европа" като по този начин окончателно заслепи и мислещата част от гражданите.
Една илюстрация - най-желаната тази година в най-старото българско висше училище е ,,публична администрация''. Официалният размер на възнаграждения в публичния сектор(350-380 лв) не е задоволителен дори за сервитьорка, нежели за индивид с амбиции. Ако разполагаш с аналитичен ум ще с поинтересуваш защо това е така. Лично за мен няма друг отговор - субсидираното от нашите средства( на данъкоплатците) образование развъжда престъпници, частта от младите българи са потенциални престъпници. Това е истината за България - държава, в която престъпността е на най-висока почит.Практически в България наука не се развива - подготвя се единствено обслужващ персонал.
Т.нар ,, туристическа държава България" практически представлява панелни бардаци и алкохолен ,и секс туризъм.
Наскоро излезе информация за председателя на СГС ( Софийски градки съд) и за комисионните, които прибира под формата на ,,познати адвокати". Във въпросната жалба до Еяропейската комисия се сочи, че близък до преседателя на СГС адвокат е получил комисионна от 300 хил. лева.. Подобна сума работещите в публичния сектор биха изкарали точно за 100 години.
цитирай
27. анонимен - Официална информация
09.09.2008 11:07
"Моля те да говориш с факти - къде има официалнала информация, че Ф. Димитров е евреин? Не е достатъчно ,,знае се"

Не разполагам с факти. А и как да има официална информация, след като знаеш, че се крият?

"Хайде стига с тия глупости - никакви интернационални банкери нямат нищо общо , че българите избират престъпници и отрепки - просто избират по сходство. Сигурно интернационалните банкри мотивират червените бабички да гласуват по носталгия, или поддръжниците на Сидеров, Костов, Борисов...!?
Разни менте- историци напълниха историята с нискочели измишльотини за ,,колко велика била България, 7-та в Европа" като по този начин окончателно заслепи и мислещата част от гражданите."

Имат много общо интерНАЦИоналните банкери. На 9 септември 1944 г. те взеха властта в България и я обърнаха с главата надолу. Избиха интелигенцията, предпримачите и управляващия елит, и на тяхно място поставиха криминални престъпници, освободени от затворите, простаци и такива, които не могат да четат и пишат - т.нар. "партизани", "ятаци". Те бяха садисти, избиваха без съд и присъда и пращаха хората по концлагерите. По времето на ВСВ нямаше лагери у нас, но комунистите направиха. Е, имаше ТРУДОВИ лагери за евреите, за да се замажат очите на нацистите, какво да се прави. Но там условията бяха добри. Много е тежко простак да има пълната власт над теб, а и не само пълната. Много е унизително и много трудно се понася. А тези простаци бяха роби на СССР, които от своя страна служеха на банкерите в сянка. Вече 64 години са на власт. Как очакваш такива да възпитат децата си (сегашната ни колониална администрация)? Подлудиха и хората. За ПРЪВ ПЪТ в история беше отнето правото на българите на частна инициатива и на притежаване и обработване на земя - ИЗКОННО ЧОВЕШКО ПРАВО! Нещо нечувано!!! Дори през турското робство българите си обработваха земята - СОБСВЕНОСТТА, търговците ни кръстосваха четирите краища на империята и последния век от него имаха фабрики. От 1839 г. до 1875 г. имахме и широка религиозна свобода, за разлика от комунизма. Всъщност не знам кога е било по зле в това отношение, дали в периода 1839-1875 или 1944-1989. Мисля, че във втория. Даже и от османското иго в някой отношения беше по-лош комунизмът. Е, в момента има странна комбинация между двете понеже е дадена голяма власт на турските комунисти. БКП е забранена от Върховния касационен съд още на 2 април 1924 г. след Септемврийското въстание, вдигнато по заповед на Коминтерна (подлогите на юдеофашистите в сянка).

http://bg.wikipedia.org/wiki/Септемврийско_въстание

Както правилно отбелязва Георги Жеков в посоченото от другия коментатор, по-горе предаване, БКП е терористична организация.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Септемврийско_въстание

Днес ни управляват същите, а народът е докаран ОТ ТЯХ (многото им изтезания над него) до стадо овце. Трудно ще се вдигне на крака. Той е смачкан. Трябва да имаме ВОЛЯ, за да излезем от блатото.
България в навечерието на ВСВ е била I на Балканите по икономика и VI в Европа. Каква сметка имат червените "историци" да го признават? Никаква, но го правят.

Но основната причина за провала и разрушенията на комунизма (планиран от Ротшилд, който от своя страна се кланя на дявола) е следната: комунистите събориха Установения от Бога ред на Земята - Християнската монархия. Швеция, на която се възхищаваш (и с право) е такава. Едни от най-развитите и спокойни държави в света са монархии. В Царство България, всички се радваха на по-добър живот, включително евреите.

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/4/47/Form_of_government_constitutional_monarchy.png

И въпреки че Холандия например е крайно развратена като морал, е икономически добре и спокойна, защото там Божия ред не е така нарушен, както тук.

Друга лъжа е, че комунистите били антифашисти. Какви антифашисти като знаем, че преди Хитлер да нападне СССР, са пропагандирали България да се включи към Тристранния пакт? Хитлер и СССР са били съюзници (пакта Молотов-Рибентроп) и комунистите са били на тяхна страна в началото на войната. Не им е пукало за евреите. Постоянно повтарят, че правят всичко за благоденствието на обикновения човек, но тях точно той не ги интересува. Те убиват десетки милиони обикновени хора, вкарват ги в концлагери, взимат им насила имуществото (кражба), вдигат революции, смазват жестоко всяка малка критика и водят войни точно срещу обикновения човек. Те не са човечни, а са политически индуктринирани агенти на Коминтерна -> Ротшилд -> Дявола. И досега ни управляват, само че след '89 по-"прикрито".
Друго, в България не е имало фашизъм. Т.е. никога не е бил държавна политика. Съществували са маргинални фашистки организацийки. Показателен за това кой създаде фашизма е броят на членуващите евреи в тях през 20-те и 30-те години. В тези от италиански тип, разбира се.

http://codoh.com/zionweb/zizad/zizad14.html

Из книгата на евреина Лени Бренър "Ционизмът в ерата на диктаторите".

http://codoh.com/zionweb/zizad/zizad.html

А иначе конкретно за България също имаше книга, но трябва да се сетя как се казваше.

Ти виждаш следствието, а аз причината. А тя, пак повтарям, се корени в Ротшилдовите банкери:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/dd/OctopusNAS1.jpg

Ако има нацисти тук:
1. Адолф Хитлер е внук и подлога на Ротшилд;
2. Не всички евреи са част от октопода;
3. Както пише и евреинът Лени Бренър, антисемитизмът ХРАНИ октопода. Ционизмът нямаше да е възможен без антисемитизма. Християнството, отказът от сътрудничество и нерасисткия защитен национализъм го УБИВАТ. Затова помислете, хвърлете свастиките, покайте се, ходете на църква и четете Новия завет, пък и Вехтия. Същият съвет/молба важи за всички, които са част от октопода или го подхранват.

"Миналото се разбира само от светлината на сегашното, а сегашното само от светлината на миналото."

Аз гледам настоящето от светлината на миналото, а ти миналото от светлината на настоящето. Игра на думи. Виждам, че се интересуваш предимно или само от сегашното. Но е невъзможно да го разбереш без да знаеш миналото.

"Старият завет се разбира само от светлината на Новия и Новия само от светлината на Стария." ахахаха ;) Така е.

Самуил
цитирай
28. анонимен - Възпоменание
09.09.2008 13:08
Днес се навършват 64 години от сатанинския ден 9 септември 1944 г. Бог да прости жертвите на НАЙ-КЪРВАВИЯ РЕЖИМ в историята на човечеството - комунистическия! Общо 100 000 000 (сто милиона) убити и числото продължава да расте.

http://zazz.bg/play:ed766c59

Самуил
цитирай
29. aleksanderlevit - , , Не разполагам с факти. А и как да ...
10.09.2008 00:16
,, Не разполагам с факти. А и как да има официална информация, след като знаеш, че се крият?''

на блога на Крис Ангелов; един човк, когото много уважавам и смятам за свой приятел, въпреки че от много дълго не съм го чувал; ikonomikazamasite.blog.bg са публикувани биографичните справки на всички председатели на ФЕД . МОже да с увериш, че никой не се крие"

,,търговците ни кръстосваха четирите краища на империята и последния век от него имаха фабрики''

Хайде да посочиш колко фабрики е имало в България, колко хора са живеели в градовете и колко в селата, инфраструктурата, образованието...
Според единственото демографско изседване преди 44 г. над 85% от българите са живеели в селата. Според днешни изследвания - 90 % от българите притежават недвижим имот, при това извън селата (цените на недвижимостите са съпоставими с европейските, но просто българските лумпени не са предприемчиви). Според горепосоченото изследване основно средство за придвижване преди 44 е била двукрака каруца- по времето на соца и днес -москвич и съответно над 15 годишна барака, извлечена от моргите.
При обявяването на София за столица гражданите й са били 14 700, като от тях по-малко от 2000 са били българи- днес са повече от 2 млн.
В миналото на фона на масовата безпросветност една дузина българи, свързани и приближени до управляващите политически партии са имали възможност да изпратят децата си във франция, Виена....
Комунистическата власт е доказано престъпна, но за българите имаше облагородяващ ефект. В западните държави едно цяло поколение работи за придобиване на недвижим имот- в България , в мнозинство от случаите едно поколение придобивало по няколко имота и днес тези соц. панлки са съпоставими по цена

,, Ако има нацисти тук:
1. Адолф Хитлер е внук и подлога на Ротшилд;''

Обзалагам се, че това си твърдение също не си в сътояние да подкрпиш с факти.
цитирай
30. анонимен - Холокост=комунизъм
11.09.2008 20:34
Да твърдиш, че комунизмът е имал "облагородяващ ефект" върху българите е все едно да кажеш, че Холокостът е имал облагородяващ ефект върху евреите понеже им е помогнал да създадат Израел.

В навечерието на ВСВ, българската икономика е била на I място на Балканите и на VI в Европа. Думите нататък са излишни... Но ще продължа. Е и? Какво като са живели в селата? Населението е било равномерно разпределено по територията на страната. Точно защото са живели по селата, са хранели половин Европа със селскостопанската си продукция. И са водели приличен живот. Освен това да си земеделец е много благородно. Най-древната професия е градинарството (Адам и Ева са обработвали райската градина). А не е проституцията. Нито "земеделието" на гробокопача Александър Стамболийски, чийто паметник в столицата трябва да бъде съборен, както и другите такива на червените фашисти. Но пък е показателно, че точно зад него се намира централата на "най-българската" съветска партия "Атака".

http://zazz.bg/play:f464c608

Сега нормално ли е от 7 милиона жители на България, 2 милиона да живеят в София? Не. Но от онова, което са направили комунистите няма нищо нормално, така или иначе.

Но най-голямата лъжа, която ми казваш е, че Царство България било "безпросветно". Образователният процес започва още през Българското Възраждане и продължава в Царството, когато образованието е било много добро. Комунистите са тези, които не са могли да четат и пишат. Точно те са лумпените, назначени от най-големите лумпени в света:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

за да лумпенизират просветените и нормални българи.

http://zazz.bg/play:39ff0967

"Трябва някой да плаща! Но и да плаща, пак не може да се изгради социализЪма"... Да, Ротшилд вече не е плащал, за да поддържа комунизЪма на "прогресивните" другари човекомразци. Не му е трябвал. А Тато през цялото време е знаел, че "социализЪмът" е лъжа. Но най-показателното е, че "църният дявол" по думите на правешкия каскет, е измислил комунизма.

В България винаги каруците са били с 4 колела, не с 2.

Не знам колко фабрики е имало, но е имало. А сетне въобще е била забранена частната инициатива и притежаването на земя!!! Били отнети исконни човешки права на българите!

В мрежата намерих това. Не си спомням точно къде:

http://www.isil.org/resources/introduction.html

В него положителните примери са от България преди '44, а отрицателните след.

Така като те чета оставам с впечатлението, че си закърмен с комунистическо мляко. И майка ти на свой ред също, щом си на 27 г. Останалите в държавата ни евреи са три вида:
1. обичащи България,
2. страхуващи се да ходят в пустинята и да се бият с арабите,
3. комунисти,
4. комбинация от горните.

Твоите предполагам, че са били 3-тото или комбинация от него и някое друго.
Истината за Царство България и комунизма:

http://aleksanderlevit.blog.bg/viewpost.php?id=93188



Адолф Хитлер е внук и подлога на Ротшилд.

http://video.google.com/videoplay?docid=6759022809518563654

Горното е 2,5 часов филм, в който са представени доказателства от книги почти само на еврейски автори и официални документи.

http://www.reformation.org/adolf-hitler.html

Исус Христос (ХРИСТ). ИНкарнация (въплъщение) на Бога. Еврейския Месия.

http://www.pravoslavieto.com/ikonopis/Gospodski/Pascha/slizane_v_ada/slizane_v_ada_15_v_Ermitazh.jpg

Майка му е еврейка,

http://www.pravoslavieto.com/poklonnichestvo/sinai/1/Bogoroditsa/Bogoroditsa_12_Sinai.jpg

и Християнка

http://www.pravoslavieto.com/life/07/07.04_sv_Andrey_Rublev/08.15_uspenie_rublev.gif

Христос е носител само на добрите човешки качества. проповядва обич към хората и ненасилие на всяка цена. Той обича човеците (в частност евреите) и затова се пожертва за тях. Дава им вечен живот.

Ротшилд - АНТИ ХРИСТ. Обладан от дявола. Морален урод. Убиец и човекомразец. Носител на лошите човешки черти. Антисемит. Според него, Херцел и Вайсман, антисемитизмът е полезен, за да бъдат държани евреите в подчинение. Уби стотици хиляди евреи - Холокоста. Жертва другите за себе си. Но господарят му - дяволът е просто разбунтувал се ангел, който ще бъде пратен в ада заедно с него и всичката му мръсотия като Исус се върне.

http://www.realjewnews.com/?p=171

Ето и сделката, която фарисеите и Ротшилд са сключили с лукавия:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=matthew&c=4&r=&v1=8&v2=11&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Христос не се е поддал, но те са се съгласили.

Всичко си има архетип, стар като света или по-стар. Нищо ново под слънцето, само добре забравеното старо.

Самуил
цитирай
31. анонимен - Холокост=комунизъм
11.09.2008 20:34
Да твърдиш, че комунизмът е имал "облагородяващ ефект" върху българите е все едно да кажеш, че Холокостът е имал облагородяващ ефект върху евреите понеже им е помогнал да създадат Израел.

В навечерието на ВСВ, българската икономика е била на I място на Балканите и на VI в Европа. Думите нататък са излишни... Но ще продължа. Е и? Какво като са живели в селата? Населението е било равномерно разпределено по територията на страната. Точно защото са живели по селата, са хранели половин Европа със селскостопанската си продукция. И са водели приличен живот. Освен това да си земеделец е много благородно. Най-древната професия е градинарството (Адам и Ева са обработвали райската градина). А не е проституцията. Нито "земеделието" на гробокопача Александър Стамболийски, чийто паметник в столицата трябва да бъде съборен, както и другите такива на червените фашисти. Но пък е показателно, че точно зад него се намира централата на "най-българската" съветска партия "Атака".

http://zazz.bg/play:f464c608

Сега нормално ли е от 7 милиона жители на България, 2 милиона да живеят в София? Не. Но от онова, което са направили комунистите няма нищо нормално, така или иначе.

Но най-голямата лъжа, която ми казваш е, че Царство България било "безпросветно". Образователният процес започва още през Българското Възраждане и продължава в Царството, когато образованието е било много добро. Комунистите са тези, които не са могли да четат и пишат. Точно те са лумпените, назначени от най-големите лумпени в света:

http://en.wikipedia.org/wiki/Rothschild_family

за да лумпенизират просветените и нормални българи.

http://zazz.bg/play:39ff0967

"Трябва някой да плаща! Но и да плаща, пак не може да се изгради социализЪма"... Да, Ротшилд вече не е плащал, за да поддържа комунизЪма на "прогресивните" другари човекомразци. Не му е трябвал. А Тато през цялото време е знаел, че "социализЪмът" е лъжа. Но най-показателното е, че "църният дявол" по думите на правешкия каскет, е измислил комунизма.

В България винаги каруците са били с 4 колела, не с 2.

Не знам колко фабрики е имало, но е имало. А сетне въобще е била забранена частната инициатива и притежаването на земя!!! Били отнети исконни човешки права на българите!

В мрежата намерих това. Не си спомням точно къде:

http://www.isil.org/resources/introduction.html

В него положителните примери са от България преди '44, а отрицателните след.

Така като те чета оставам с впечатлението, че си закърмен с комунистическо мляко. И майка ти на свой ред също, щом си на 27 г. Останалите в държавата ни евреи са три вида:
1. обичащи България,
2. страхуващи се да ходят в пустинята и да се бият с арабите,
3. комунисти,
4. комбинация от горните.

Твоите предполагам, че са били 3-тото или комбинация от него и някое друго.
Истината за Царство България и комунизма:

http://aleksanderlevit.blog.bg/viewpost.php?id=93188



Адолф Хитлер е внук и подлога на Ротшилд.

http://video.google.com/videoplay?docid=6759022809518563654

Горното е 2,5 часов филм, в който са представени доказателства от книги почти само на еврейски автори и официални документи.

http://www.reformation.org/adolf-hitler.html

Исус Христос (ХРИСТ). ИНкарнация (въплъщение) на Бога. Еврейския Месия.

http://www.pravoslavieto.com/ikonopis/Gospodski/Pascha/slizane_v_ada/slizane_v_ada_15_v_Ermitazh.jpg

Майка му е еврейка,

http://www.pravoslavieto.com/poklonnichestvo/sinai/1/Bogoroditsa/Bogoroditsa_12_Sinai.jpg

и Християнка

http://www.pravoslavieto.com/life/07/07.04_sv_Andrey_Rublev/08.15_uspenie_rublev.gif

Христос е носител само на добрите човешки качества. проповядва обич към хората и ненасилие на всяка цена. Той обича човеците (в частност евреите) и затова се пожертва за тях. Дава им вечен живот.

Ротшилд - АНТИ ХРИСТ. Обладан от дявола. Морален урод. Убиец и човекомразец. Носител на лошите човешки черти. Антисемит. Според него, Херцел и Вайсман, антисемитизмът е полезен, за да бъдат държани евреите в подчинение. Уби стотици хиляди евреи - Холокоста. Жертва другите за себе си. Но господарят му - дяволът е просто разбунтувал се ангел, който ще бъде пратен в ада заедно с него и всичката му мръсотия като Исус се върне.

http://www.realjewnews.com/?p=171

Ето и сделката, която фарисеите и Ротшилд са сключили с лукавия:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=matthew&c=4&r=&v1=8&v2=11&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Христос не се е поддал, но те са се съгласили.

Всичко си има архетип, стар като света или по-стар. Нищо ново под слънцето, само добре забравеното старо.

Самуил
цитирай
32. анонимен - Sorry
11.09.2008 20:35
Сори за дублажа!
цитирай
33. aleksanderlevit - , , В навечерието на ВСВ, българс...
12.09.2008 03:06
,, В навечерието на ВСВ, българската икономика е била на I място на Балканите и на VI в Европа. Думите нататък са излишни... Но ще продължа. Е и? Какво като са живели в селата? Населението е било равномерно разпределено по територията на страната. Точно защото са живели по селата, са хранели половин Европа със селскостопанската си продукция. И са водели приличен живот. Освен това да си земеделец е много благородно. Най-древната професия е градинарството (Адам и Ева са обработвали райската градина). А не е проституцията. Нито "земеделието" на гробокопача Александър Стамболийски, чийто паметник в столицата трябва да бъде съборен, както и другите такива на червените фашисти. Но пък е показателно, че точно зад него се намира централата на "най-българската" съветска партия "Атака".''

Ако наистина вярваш в твърдението по-горе не съм в състояние деа излекувам заблудатата ти, но съм в състояние да спра да ти обръщам внимание.
Значи трябва да разбираме, че ако не беше кОмУнИзЪмА България сега най-малко щеше да е в Г-8!?
Според мен тази заблуда, създадена от купени историци е в основата на сегашния фалит на България, на липсата на какватои да била визия за твърде малкото останали нормални хора в този ислямски бардак 0 усилията им не са устремени в търсенето на изход, а в търсенето на гуру, ..който да върне измислената слава на България'' . За това съдбата разпорежда избирането все на отрепки и престъпници.

,, Но най-голямата лъжа, която ми казваш е, че Царство България било "безпросветно". Образователният процес започва още през Българското Възраждане и продължава в Царството, когато образованието е било много добро. Комунистите са тези, които не са могли да четат и пишат. Точно те са лумпените, назначени от най-големите лумпени в света:''

Хе, хе, хайде да говорим с факти - като материални придобивки няма друг период от българската история, в който така прогресивно равномерно да са изразходвани обществените блага. Факт е, че 90% от българските граждани днес сагорди притежатели на апартаменти в града и на ,,гражданство" и повярвай, че опитите да ги накараш да си отидат на село биха завършили с твърде неблагоприятни за теб резултати (бел. напраеви опит - отиди в някоя чалга кръчма и им обясни , че за българската икономика ще е добре ако си отидат на село)

,,"Трябва някой да плаща! Но и да плаща, пак не може да се изгради социализЪма"... Да, Ротшилд вече не е плащал, за да поддържа комунизЪма на "прогресивните" другари човекомразци. Не му е трябвал. А Тато през цялото време е знаел, че "социализЪмът" е лъжа. Но най-показателното е, че "църният дявол" по думите на правешкия каскет, е измислил комунизма.''

Пак ти казвам, че проблемите не произтичат от сОцИаЛиЗъМа, а от хората. Както казах има общества с преобладаваща държавна собственост и ще ти е твърде трудно там да убедиш някого , че сОцИаЛиЗъМа не струва.
Не става ясно и защо след всичките негативи на социализма, самите пъклени заговорници са устройли собствената си държава така.

,,Така като те чета оставам с впечатлението, че си закърмен с комунистическо мляко. И майка ти на свой ред също, щом си на 27 г. Останалите в държавата ни евреи са три вида:
1. обичащи България,
2. страхуващи се да ходят в пустинята и да се бият с арабите,
3. комунисти,
4. комбинация от горните.,,

Дам , обвиненията в ,, комунизъм'' са все още дъвка за невежите. В днешно време икономиката е смесица от регулации и свободна инициатива - за съжаление в последно време механизмите клонят повече към рестрикции - едва ли ако невидимата ръка на пзара функционираше толква добре щеше да се наложи САЩ да национализират ипотечните агенции или европейските институции а налагат липса на свобода на пазара.
цитирай
34. анонимен - Християнството - универсалното лекарство
12.09.2008 08:55
"Ако наистина вярваш в твърдението по-горе не съм в състояние деа излекувам заблудатата ти, но съм в състояние да спра да ти обръщам внимание."

Ако успееш да се излекуваш от твоята, ще те призная като лекувач. Тогава можем да обсъдим коя точно ми е заблудата и как евентуално да ме излекуваш от нея.

"Значи трябва да разбираме, че ако не беше кОмУнИзЪмА България сега най-малко щеше да е в Г-8!?"

Аз изнасям исторически факти. А щом така ги разбираш, чудесно. Какво лошо има България да е икономически напреднала? Но по-добре да не се включва към глобалистката интерНАЦИонална ротшилдова организация G-8.

"Според мен тази заблуда, създадена от купени историци е в основата на сегашния фалит на България, на липсата на какватои да била визия за твърде малкото останали нормални хора в този ислямски бардак 0 усилията им не са устремени в търсенето на изход, а в търсенето на гуру, ..който да върне измислената слава на България'' . За това съдбата разпорежда избирането все на отрепки и престъпници."

За какво им е на комунистическите "историци" да лъжат за Царство България и да вдъхват вредно за тях самочувствие на българския народ? Никъде не съм казвал, че трябва да се търси гуру. Казах вече как можем да се освободим от комунизма, ислямизацията и ционизацията на държавата ни. Връщане към Християнството; отказ от сътрудничество с изброените (което включва и мирни протести, мирно гражданско неподчинение тип Ганди, бойкотиране на избори и т.н.); нерастистки защитен национализъм (да обедини българите и те да имат БЪЛГАРСКО самосъзнание); да раждат деца (излизане от демографската криза) и да ги възпитават в изброените. Християнството е лекарство за всеки обществено-политически проблем. Икономиката е функция на политиката, а не обратното. Това е мирният, законен и единствен начин да излезем от кризата. Въпреки че няма кой да проповядва на родопчани, много от тях се връщат към Християнството. А представи си да имаше.

-------------------------------------------------------------------------
,, Но най-голямата лъжа, която ми казваш е, че Царство България било "безпросветно". Образователният процес започва още през Българското Възраждане и продължава в Царството, когато образованието е било много добро. Комунистите са тези, които не са могли да четат и пишат. Точно те са лумпените, назначени от най-големите лумпени в света:''

Хе, хе, хайде да говорим с факти - като материални придобивки няма друг период от българската история, в който така прогресивно равномерно да са изразходвани обществените блага. Факт е, че 90% от българските граждани днес сагорди притежатели на апартаменти в града и на ,,гражданство" и повярвай, че опитите да ги накараш да си отидат на село биха завършили с твърде неблагоприятни за теб резултати (бел. напраеви опит - отиди в някоя чалга кръчма и им обясни , че за българската икономика ще е добре ако си отидат на село)
------------------------------------------------------------------------

Материалното е функция на духовното, а не обратното. "Горди притежатели". Въобще не са горди, а живуркат в некачествените соц. жилища и са бедни. Насила са докарани в градовете и е трябвало да свикнат. Нямали са друг избор.

"Пак ти казвам, че проблемите не произтичат от сОцИаЛиЗъМа, а от хората. Както казах има общества с преобладаваща държавна собственост и ще ти е твърде трудно там да убедиш някого , че сОцИаЛиЗъМа не струва.
Не става ясно и защо след всичките негативи на социализма, самите пъклени заговорници са устройли собствената си държава така."

Аз пък ти казвам, че социализЪмът направи хората такива. Не можеш да ми сравняваш този в Християнската монархия Швеция (където се насърчава частната инициатива и хората им право на собственост) с татовия. И сам го знаеш. "Пъклените заговорници" са били обикновени невежи от колибите или криминални престъпници от затворите. Те не са могли да мислят. Затова са ги избрали истинските пъклени заговорници от ИнтерНАЦИонал(ната юдейска мафий)а. И са ги направили свои слуги в замяна на материални блага и привилегии за примитивното им съНЕзнание.

"Дам , обвиненията в ,, комунизъм'' са все още дъвка за невежите."

Не те обвинявам.

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
35. aleksanderlevit - Разбира се, че няма нищо лошо Бъл...
13.09.2008 02:35
Разбира се, че няма нищо лошо България да е напреднала, но твърденията ти са неправодоподобни. След като твърденията ти са въз основа на факти ще ми е безкрайно интересно да предтсавиш данни за момент от българската история, когато БВП на БЪлгария или на човек е било 6-то по големина в Европа. Богатството на българия е природата и хората - към момента и двете са на изчерпване и това именно предопределя подобаващото и място - на най-бедната държава в Европа. Друг съществен проблем в, че крипто комунистическата шайка не съзнава невъзможността на вдигне телените огради и да забрани и на птиците да прелитат през граеницата, т.е качествените индивиди отдавна не са в България - в България е останала само престпна сбирщина и паплач - устройли са си кочинка, в която най-силно квичащата свиня по необорима презумпция е и тартор и модел за поддражание на останалите доволно грухтящи във фекалиите нерези.

,, За какво им е на комунистическите "историци" да лъжат за Царство България и да вдъхват вредно за тях самочувствие на българския народ? Никъде не съм казвал, че трябва да се търси гуру. Казах вече как можем да се освободим от комунизма, ислямизацията и ционизацията на държавата ни. Връщане към Християнството; отказ от сътрудничество с изброените (което включва и мирни протести, мирно гражданско неподчинение тип Ганди, бойкотиране на избори и т.н.); нерастистки защитен национализъм (да обедини българите и те да имат БЪЛГАРСКО самосъзнание); да раждат деца (излизане от демографската криза) и да ги възпитават в изброените.''

Ами ,,българските интелектуалци'' са на страната на по-добре плащащия - абсолютно безраезлично им е дали ще падар, овчар, козар или цар. Единственото решение на демографската криза е ккогато гражданите имат сигурност , високи доходи и свобода да действат - глупостите за увеличение на социалките хващат почва само сред една прослойка, която живурка благодарение на производството на деца

,,Материалното е функция на духовното, а не обратното. "Горди притежатели". Въобще не са горди, а живуркат в некачествените соц. жилища и са бедни. Насила са докарани в градовете и е трябвало да свикнат. Нямали са друг избор''

Аха, значи тогава не са имали избор, пък сега вече са привикнали. Некачествените им соц жилища като цени са съпоставими със жилищата в европа.
Ами с парите от панелката могат да си купят селскостопански имоти, техника и да си осигурят, а с останалата част да си осигурят устойчив месечен финансов приход. Разбира се, не правят нищо подобно - селските фусти прииждат всекидневно на пълчища в софийсиките панелки с амбицията по криминален начин да придобият желания успех - без значение дали с вдигане на крака, дребно мошеничество, проституция или........... хилядите други форми на измама.


В България съществува абсолютен прецедент и парадокс - неквалифицираната работна ръка изкарва десетки пъти по-висок доход от ,,квалифицираната". Примерно средното възнаграеждение на общ работник се равнява точно десет пъти на ,,квалифицирания'' плъх в канцеларията, без огле на това дали е държавна, частна или ..местна. Това единствено показва, че българите са мързеливи и единствен мотив за поведението се корени в стремежа чрез измама да придобият желания материален статус. Илюстрация , че материалното не е резултат от духовното по българските ареали са данните от трудовия пазар.

,,, Но най-голямата лъжа, която ми казваш е, че Царство България било "безпросветно". Образователният процес започва още през Българското Възраждане и продължава в Царството, когато образованието е било много добро. Комунистите са тези, които не са могли да четат и пишат. Точно те са лумпените, назначени от най-големите лумпени в света:''

Оспорваш ли, че по времето на социализма в България са построени като брой многократно повече училища , отколкото в монархическа българия?
Лично моето виждане за образованието е доста по-различно. На първо място, всеки индивид следва да осъзнае потребността във всеки момент да се развива , а не да мисли, че висшето му образование е притурка към акта за раждане и че всичко - от получаването на висше образование до евтини общежития му се полага по рождение. За голяма част от студентите висшто образование е легална възможност да избегнат скъпите квартири , като получават и стаут на индивид надраснал ,, интелектуално'' себеподобните си - в махала, градче или село. образованието в България ще се подобри единствено когато за получаването й ще се наложи да заложиш и последния пирон и парцал . Тази процедура ще инкриминира всички форми на корпуция


,, "Пъклените заговорници" са били обикновени невежи от колибите или криминални престъпници от затворите. Те не са могли да мислят. Затова са ги избрали истинските пъклени заговорници от ИнтерНАЦИонал(ната юдейска мафий)а. И са ги направили свои слуги в замяна на материални блага и привилегии за примитивното им съНЕзнание.''

Хе, хе, значи твоето обяснение за постиженията на израелската икономика са също резултат от заговор. Предлагам ти , на първо време,да спреш да използваш долнопробните еврейски изобретения - гугъл и торент системите, както и софтуер с отворен код
цитирай
36. анонимен - Соц. резултат
13.09.2008 08:54
Всичко, което си изброил е резултат от комунистическата власт в България, която още не си е тръгнала. Казах вече какво трябва да се направи като начало. И от сега може да се почне.

1) Християнство (което включва трудолюбие);
2) Отказ от съдействие с комунистите
3) Нерасистки защитен национализъм
4) Здрави семейства и деца, възпитани в горните

След което трябва да се издигне антикомунистическа партия, която да направи

5) декомунизация и лустрация.

Може би ще се наложи и промяна в Конституцията. Без декомунизация и лустрация е невъзможно да тръгнем напред. Комунистите са слабохарактерни, некачествени индивиди (виждаме ги 64 години), които са приучени за всичко да слушат началниците си от интерНАЦИонала. А последните искат да разрушат Християнския свят и да ни превърнат в безправни роби. Предлагам и демасонизация. Оттам нататък специалистите в различните области поемат щафетата с грижа за България.

"Хе, хе, значи твоето обяснение за постиженията на израелската икономика са също резултат от заговор. Предлагам ти , на първо време,да спреш да използваш долнопробните еврейски изобретения - гугъл и торент системите, както и софтуер с отворен код"

Естествено. Израел получава много безвъзмездна помощ и "компенсации", и се радва на международна подкрепа, въпреки фашизма си. Целият свят работи за него. Не отричам техническите му постижения, но и те биват използвани срещу нас.

http://zazz.bg/play:820bea2b

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82+%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5

Нека да са си добре икономически, но да не вредят на другите.

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
37. анонимен - Соц. резултат
13.09.2008 08:54
Всичко, което си изброил е резултат от комунистическата власт в България, която още не си е тръгнала. Казах вече какво трябва да се направи като начало. И от сега може да се почне.

1) Християнство (което включва трудолюбие);
2) Отказ от съдействие с комунистите
3) Нерасистки защитен национализъм
4) Здрави семейства и деца, възпитани в горните

След което трябва да се издигне антикомунистическа партия, която да направи

5) декомунизация и лустрация.

Може би ще се наложи и промяна в Конституцията. Без декомунизация и лустрация е невъзможно да тръгнем напред. Комунистите са слабохарактерни, некачествени индивиди (виждаме ги 64 години), които са приучени за всичко да слушат началниците си от интерНАЦИонала. А последните искат да разрушат Християнския свят и да ни превърнат в безправни роби. Предлагам и демасонизация. Оттам нататък специалистите в различните области поемат щафетата с грижа за България.

"Хе, хе, значи твоето обяснение за постиженията на израелската икономика са също резултат от заговор. Предлагам ти , на първо време,да спреш да използваш долнопробните еврейски изобретения - гугъл и торент системите, както и софтуер с отворен код"

Естествено. Израел получава много безвъзмездна помощ и "компенсации", и се радва на международна подкрепа, въпреки фашизма си. Целият свят работи за него. Не отричам техническите му постижения, но и те биват използвани срещу нас.

http://zazz.bg/play:820bea2b

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%9D%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D0%BA%D0%B2%D0%B0+%D0%B0%D0%BD%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82+%D0%BF%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%87%D0%B5

Нека да са си добре икономически, но да не вредят на другите.

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
38. aleksanderlevit - , , След което трябва да се издигне ...
14.09.2008 00:46
,, След което трябва да се издигне антикомунистическа партия''

Глупости, вече почти няма комунистически държави . Преследването на призрака на комунизма твърде дълго се използваше като отправна точка за извършването на криминален преход. истинските проблеми и причини досега нито една партия или обществено движение не успя да постави - примерно колко да са данъците, как да се харчи излишъка; какви да са приоритетите, какво да е образованието, милицията. Примерно в много общества съществува лимит по отношение на обществените харчове - нормативно определен размер, като незачитането му се третира за престъпване на закона. В България виждаш ли да се случва нещо подобно - ЕК спира фондовфтф поради доказани злоупотреби, а българските избраенници дотират с бджетния излишък изобличените в престъпления
цитирай
39. aleksanderlevit - Поредното потвърждение, че бъл...
14.09.2008 02:15
Поредното потвърждение, че българската интелигентност е мит е извършената манипулация в Уикипедия http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B8%D0%BC_%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B8%D1%81%D0%BA%D0%B8
както многократно съм споменалавал безработни в нета лумпени всекидневно фалшифицират историята с единствена цел да изкарат турци, евреи , цигани причина за всичките си беди.
Хубаво е, че момчетата от Уикипедия са се заели по-сериозно с цензора.
Винаги съм бил поддръжник на свободата в интернети против всякакви опити за рестрикции, но моята свобода няма нищо общо с напъните на ретроградни лумпени да фалшифицират офциални, за повечето хора, източници.
цитирай
40. анонимен - коми
14.09.2008 11:28
Докато на власт са комунистите (независимо от цвета им) и илюминатите, нито една полезна идея за България, няма да бъде осъществена, нарочно. Ще я спъват с всички възможни средства. В противен случаи някои от тях неминуемо ще бъдат вкарани в затвора. Което от своя страна би довело до верижна реакция и много други свързани с въпросните, също ще влезат там понеже са преплетени като свински черва. Комунистите НИКОГА няма да позволят това да се случи. Те служат на своите собствени интереси и на световната власт на Ротшилд (чужди интереси). Забрави, че докато ни управляват комунисти - тези които ни вкараха в блатото, можем да излезем от него. Не ти ли стана ясно за всичките тези 19 години? И още 45 преди тях? И още 27 преди тях (СССР)?

"Глупости, вече почти няма комунистически държави."

България е една от тях. Мен тя ме интересува. '89 фюрерът Тато беше сменен с друг стар комунист - Петър Младенов, който искаше по комунистически (фашистки) да смачка народа с танкове. И след него всичките са членове на БКП, агенти на ДС и/или послушници масони на първите. Други въобще не биват допускани до политиката. Няма и да бъдат, ако не ги изметем от властта.

"Преследването на призрака на комунизма твърде дълго се използваше като отправна точка за извършването на криминален преход."

От самите комунисти. И не е "призрак", а е съвсем реален.

"истинските проблеми и причини досега нито една партия или обществено движение не успя да постави"

Нали комунистическите демагози след '89 само това правеха. Казваха какво трябва да се промени, обещеваха, но не изпълняваха.

"примерно колко да са данъците, как да се харчи излишъка; какви да са приоритетите, какво да е образованието, милицията. Примерно в много общества съществува лимит по отношение на обществените харчове - нормативно определен размер, като незачитането му се третира за престъпване на закона. В България виждаш ли да се случва нещо подобно - ЕК спира фондовфтф поради доказани злоупотреби, а българските избраенници дотират с бджетния излишък изобличените в престъпления."

Можеш само да си мечтаеш, че тези проблеми ще се решат, докато на власт са комунисти и илюминати. На избори се гледа не какво се обещава, а кой го обещава. Какъв е, що е, как му е агентурният псевдоним, какво е направил, с кого е свързан, в коя масонска ложа членува. Комунист и доносник ли е, няма да се гласува за него. Масон ли е, няма да се гласува за него. Не можеш да имаш доверие на лъжец и убиец, каквито са комунистите. През изминалите десетилетия го доказаха. И трябва някой да е прекалено слаб умствено, за да не го вземе под внимание. Или пък да има изгода, затова да ги избира.

Възмущаваш се от фашизма и си против него, а не си против комунизма. Въпреки, че комунизмът изби десетки милиони в концлагери преди Хитлер да ги нападне. Даже започна 2 години преди появата на Адолф Шикългрубер (Хитлер) в общественото пространство. От ГУЛАГ той заимства идеята за нацистките концлагери. Убитите от комунизма са 100 000 000 души. Комунистическата власт вкарваше българите в концлагери. А ти я защитаваш! Как да не те обвинявам в комунизъм? Аз пък не защитавам антисемитизма. Забелязал съм, че юдеите, за съжаление, мислят само за себе си. Може някой да е убил десетки милиони хора, но щом е било добре за юдеите, те няма да престанат, да го възхваляват. А от друга страна постоянно говорят за жертвите от Холокоста. Също съм забелязал, че те никога не си признават грешките, както правят другите. Когато някой юдей сгреши, другите юдеи го прикриват. А когато някой християнин сгреши, християните го признават. И това поведение на юдеите е една от причините за антисемитизма. Но за съжаление, малко от тях го осъзнават. Защо? Ами защото са възпитани по този начин. Расистки. А иначе се изказват против расизма, когато е срещу тях. Това е резултатът от сатанинската лъжа за съществуването на "устна тора". Понеже Старият завет е ограничавал фарисеите, те си съчиниха "устната тора". Казват, че Писанието било малка част от това, което Мойсей получил от Бога на Синай. По-голямата му била предадена устно от Него. По този начин фарисеите измениха еврейската вяра, както им бе угодно. По-нататък Исус казваше: "Пазете се от фарисейския квас, т.е. от учението им." Една от многото причини да Го убият и да продължават да Го хулят.

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

А иначе, българската интелигентност не е мит, а реалност. Всяка година обираме златните медали на световните първенства по математика и информатика. Българин е изобретил компютъра и много други неща.

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
41. анонимен - Компютър
14.09.2008 11:36
Ахахаха, казваш, че българската интелигентност била "мит", заради изказване на програмиста Анри Леви, че в България ПО НЕГОВА ПРЕЦЕНКА нямало кадърни програмисти. А не се сещаш, че самият компютър е българско изобретение.

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
42. aleksanderlevit - , , Докато на власт са комунистите ...
15.09.2008 01:08
,,Докато на власт са комунистите (независимо от цвета им) и илюминатите, нито една полезна идея за България, няма да бъде осъществена, нарочно. Ще я спъват с всички възможни средства. В противен случаи някои от тях неминуемо ще бъдат вкарани в затвора. Което от своя страна би довело до верижна реакция и много други свързани с въпросните, също ще влезат там понеже са преплетени като свински черва. Комунистите НИКОГА няма да позволят това да се случи. Те служат на своите собствени интереси и на световната власт на Ротшилд (чужди интереси). Забрави, че докато ни управляват комунисти - тези които ни вкараха в блатото, можем да излезем от него. Не ти ли стана ясно за всичките тези 19 години? И още 45 преди тях? И още 27 преди тях (СССР)?''

Такива като теб раболепно обслужват интерсите на неискащите прозрачност по доказано ефективна форумула - насочват вниманието върху несъществуващ враг. лично азняма да се учудя ако обявите и Жан Виденов за безпримерна жертва на световния ционизъм.
Тезата - виновни са не крадците , а някакъв илюзорен враг е твърде удобна за политическата мафия в българия - ами те ,,крадат щото са жертви"

,,Нали комунистическите демагози след '89 само това правеха. Казваха какво трябва да се промени, обещеваха, но не изпълняваха.''

Ами нали за това се спори - държавна ли е държавната власт. Ако избирателите не стигнат до ясни изводи относно споменатите по-горе въпроси те няма и как да го изискат от избранниците си. Ако няма обществена воля да се определи лимит на чинвника- трябва да харичш толква и толква ; за всичко останало попадаш под наказателна отговорност никога нищо няма да се промени.
цитирай
43. анонимен - коми2
15.09.2008 06:48
"Такива като теб раболепно обслужват интерсите на неискащите прозрачност по доказано ефективна форумула - насочват вниманието върху несъществуващ враг. лично азняма да се учудя ако обявите и Жан Виденов за безпримерна жертва на световния ционизъм.
Тезата - виновни са не крадците , а някакъв илюзорен враг е твърде удобна за политическата мафия в българия - ами те ,,крадат щото са жертви"

Враговете на народа са комунистите. Независимо от какъв цвят. Бившите членове на БКП и агентите на ДС. Всички те. Не само червените, не само сините и не само жълтите. За да ни заблудят, че в България има многопартийна система, само са си избрали различни цветове. А де факто има еднопартийна система. Който и от тях да дойде на власт, виждаме, че резултатът е един и същ. Няма нищо да потръгне, докато Партията Майка ни владее. Само ще се говори, за да бъдат вечно заблудени хората и нищо няма да се върши. Нарочно. Защото всичките са едно. И се уговарят.
Ние не обявяваме. Ние гледаме дали е или не е. Печално известният комунист Жан Виденов, просто няма как да е жертва на световния ционизъм. Той е един от тях. Костов също. Комунист ли е, е един от тях.
Точно защото искаме прозрачност, искаме и декомунизация. Без нея, прозрачност няма да има. Мисля, че на всеки му е ясно.
Който краде - в затвора. Няма оправдание.

Затворил си се в настоящето и друго не те интересува. Но грешиш. Защото който преди е бил лъжец и сега е. Който преди е бил убиец и сега е. Трябва да знаеш при какви обстоятелства са се зародили явленията, за да имаш адекватно отношение към тях. Затова се казва, че:

"Миналото се разбира само от светлината на сегашното, а сегашното само от светлината на миналото."

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0+%D0%B8+%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2+12.9.08

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
44. aleksanderlevit - , , За да ни заблудят, че в България ...
16.09.2008 02:26
,,За да ни заблудят, че в България има многопартийна система, само са си избрали различни цветове. А де факто има еднопартийна система. Който и от тях да дойде на власт, виждаме, че резултатът е един и същ.''


Да, един и същ е защото липсва граждански контрол , т.е гражданята не е узряла.Пак повтарям , ако под формата на нормативен акт бъде определен размера на бюджетните харчове възможностите за допускане на криминално изразходване на парите на българскките данъкоплатци ще се постави извън закона.

,,Ние не обявяваме. Ние гледаме дали е или не е. Печално известният комунист Жан Виденов, просто няма как да е жертва на световния ционизъм. Той е един от тях. Костов също. Комунист ли е, е един от тях.''

Защо Костов да е комунист - в нета има изказвания, че във времето преди 89 е преподавал някаква марксистка специалност. Това обаче не е достатъчно да му бъде поставен етикет,,комунист"- управлението и реформите му не бяха комунистически, а даден индивид се оценява според това, което наистина е направил.

..Точно защото искаме прозрачност, искаме и декомунизация. Без нея, прозрачност няма да има. Мисля, че на всеки му е ясно.''

Хм, комунизъм не е ли система на иконмически и социални отношения?
цитирай
45. анонимен - коми
16.09.2008 18:35
"Защо Костов да е комунист - в нета има изказвания, че във времето преди 89 е преподавал някаква марксистка специалност. Това обаче не е достатъчно да му бъде поставен етикет,,комунист"- управлението и реформите му не бяха комунистически, а даден индивид се оценява според това, което наистина е направил."

Бил е главен асистент по Политическа икономия във ВМЕИ (Технически университет - София). Не можеш да си преподавател по такава специалност без да си комунист.

http://www.omda.bg/bulg/news/personal/dopalnitelni_personal/Ivan%20Kostov_spored_Jelev.htm

http://www.omda.bg/bulg/news/personal/kostov.htm

Издигнат е от Луканов и е един от 29 "български" (те не могат да се нарекат Българи) участници в изготвянето на плана "Ран -Ът" (1990 г.), в който е записано, че българското население трябва да бъде намалено до 5 милиона души посредством изкуствено създадена тежка икономическа криза. Нищо ново под Слънцето. Баналната тактика на Ротшилд (Антихриста=Дявола) да държи и разширява владенията си чрез изкуствено създадени кризи, метежи, революции, омраза, напрежение и страх, и празни обещания за "светлото бъдеще".

Примери за изуствено създадени тежки икономически кризи:

http://zazz.bg/play:99007de6

Пример за изкуствено създадени омраза, страх и напрежение:
През 2005 г., в края на управлението на бай Симо Мадридски (НДСВ-ДПС), турците бяха крайно недоволни от ДПС и нямаше да гласуват за нея. Трудно щеше да прескочи 4% бариера. Затова беше създадена "най-съветската българска партия бАТАКА". За да мобилизира с всяване на страх, турските и помашките избиратели да гласуват за ДПС. И успя. Доган плаши турците с изкуствено създадения Волен, както Ротшилд плаши евреите с изкуствено създадените нацизъм, нео-нацизъм и подведените от тях. А ако турците и циганите пак искат да зарежат ДПС, кукловодите ще кажат на Волен да се разкрещи или да набие някого, и те отново ще кротнат. Тази тактика е стара като света. Казва се "Разделяй и владей". И е чисто сатанинска.

Костов ТРЪГНА да отваря досиетата МАЛКО ПО МАЛКО, но от това нищо не последва, разбира се. Потърси ли отговорност на големите престъпници? Не. Как ще го стори след като е един от тях. Нали източи и унищожи БГА "Балкан", ако не друго.

"Хм, комунизъм не е ли система на иконмически и социални отношения?"

Комунизъм наричам не само системата, но и апаратчиците й, които още са на власт.

http://zazz.bg/byuser:lucifer2000

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
46. анонимен - Георги
17.09.2008 07:01
Големият недостатък на Георги Ифандиев е, че не приема Стария завет за Божие слово. А това ще го прати директно в ада. Скоро ще му напиша писмо в тази връзка.
Иначе прави добри разкрития.

http://zazz.bg/byuser:lucifer2000

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
47. aleksanderlevit - , , Бил е главен асистент по Полит...
22.09.2008 01:38
,, Бил е главен асистент по Политическа икономия във ВМЕИ (Технически университет - София). Не можеш да си преподавател по такава специалност без да си комунист.''

Това няма никакво значение - това е било достъпното за онзи момент в българия образование. За да си комунист трябва да споделяш подобни принципи - в правото ,, всеки е невинен до доказване на противното''. Недопустимо е поставянето на квалификация на даден индивид само заради принадлежността на родителите му към някаква идеология или политика - ако ти го допускаш за себе си значи си същия като комунистите, които поставяха множество ограничения върху семействата на поддръжници на буржоазната партийна и политическа система.

,,Комунизъм наричам не само системата, но и апаратчиците й, които още са на власт.''

Ами промени ги.
В местната власт по собствено наблюдение работят в по-голямата степен млади хора и не виждам с какво са обвързани с миналото .
Соломон Паси реализира мечтата на българите - да са част от НАТО и ЕС и това е видно, защото няма нито една парламентарно представена политическа формация или такава със значителна обществена подкрепа, която да поставя за свои приоритети излизането от НАТО и ЕС, т. е виждаш, че самите граждани определят как да се развива държавата им.
цитирай
48. анонимен - млади
22.09.2008 15:35
"Това няма никакво значение - това е било достъпното за онзи момент в българия образование. За да си комунист трябва да споделяш подобни принципи - в правото ,, всеки е невинен до доказване на противното''. Недопустимо е поставянето на квалификация на даден индивид само заради принадлежността на родителите му към някаква идеология или политика - ако ти го допускаш за себе си значи си същия като комунистите, които поставяха множество ограничения върху семействата на поддръжници на буржоазната партийна и политическа система."

Доказах ти с изказванията и действията на Иван Костов от началото на уж демокрацията, че е убеден комунист. Освен това как може да преподава марксистка специалност и да е такъв? Ако беше действително антикомунист нямаше да го прави. Има и други, немарксистки специалности, но той си е избрал точно тази.
Ти ако живееше по време на нацизма под прикритие, щеше ли да тровиш съзнанието на студентите като им преподаваш "Расова чистота", например?

"Ами промени ги.
В местната власт по собствено наблюдение работят в по-голямата степен млади хора и не виждам с какво са обвързани с миналото .
Соломон Паси реализира мечтата на българите - да са част от НАТО и ЕС и това е видно, защото няма нито една парламентарно представена политическа формация или такава със значителна обществена подкрепа, която да поставя за свои приоритети излизането от НАТО и ЕС, т. е виждаш, че самите граждани определят как да се развива държавата им."

Соломон Паси е предател. Трябва да отиде в затвора за издаване на българска секретна информация на Израел. Не ми говори за него.
Да, трябва да организираме антикомунистическа политическа сила отдолу нагоре. Не отгоре да ни пуснат поредната какавида на илюминиран комуноид със себеподобните й и хората отново да се излъжат. Младите, които работят в местната власт за съжаление... са деца на комунистите... членуват в комунистическите партии, въртят далавери с тях и може би са масони. В противен случай онези няма да ги допуснат. Но ако има свестни сред тях добре. Целта ни на този етап е да събудим хората за истината.

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
49. aleksanderlevit - , , Доказах ти с изказванията и де...
25.09.2008 00:58
,, Доказах ти с изказванията и действията на Иван Костов от началото на уж демокрацията, че е убеден комунист. Освен това как може да преподава марксистка специалност и да е такъв? Ако беше действително антикомунист нямаше да го прави. Има и други, немарксистки специалности, но той си е избрал точно тази.
Ти ако живееше по време на нацизма под прикритие, щеше ли да тровиш съзнанието на студентите като им преподаваш "Расова чистота", например?''

Къде ги доказателствата? правителството на костов извърши мащабна приватизация и това доказва, че не споделя приниципите на комунизма - на държавно регулираната икономика. Да, възможно е тези ресурси да са преминали в болшинството си в комунистическия елит, но ... такава е структурата в българското общество.

Не отговори на въпроса защо именно срещу България да има заговор, а не срещу Чехия, Словения, Естония.. Полша, та дори вече Румъния?
Действително има изказване на Ротшилд изразяващо очакването му държавата България да се самоунищожи, ама не е ясно на какво се дължи. Ротшилд бил женен за българката Веселина Георгиева.- май не успял да прежали, че на смъртния си одър майка му имала по-голямо желание да види нея, отколкото собствения си син.

,,Соломон Паси е предател. Трябва да отиде в затвора за издаване на българска секретна информация на Израел. Не ми говори за него.
Да, трябва да организираме антикомунистическа политическа сила отдолу нагоре. Не отгоре да ни пуснат поредната какавида на илюминиран комуноид със себеподобните й и хората отново да се излъжат. Младите, които работят в местната власт за съжаление... са деца на комунистите... членуват в комунистическите партии, въртят далавери с тях и може би са масони. В противен случай онези няма да ги допуснат. Но ако има свестни сред тях добре. Целта ни на този етап е да събудим хората за истината.''

Моето мнение е, че в българската политика трябва да влязат млади и необвързани с политическите партии индивиди. Когато българските граждани решат да възложат доверието си на такива то ще има и база за промяна
цитирай
50. анонимен - костов
25.09.2008 12:15
"Къде ги доказателствата? правителството на костов извърши мащабна приватизация и това доказва, че не споделя приниципите на комунизма - на държавно регулираната икономика. Да, възможно е тези ресурси да са преминали в болшинството си в комунистическия елит, но ... такава е структурата в българското общество."

Ето ги доказателствата, че е убеден комунист:

http://www.omda.bg/bulg/news/personal/dopalnitelni_personal/Ivan%20Kostov_spored_Jelev.htm

http://www.omda.bg/bulg/news/personal/kostov.htm

Нали в държавата ни имаше преход от комунизъм (държавен капитализъм) към капитализъм. Не може да мине без приватизация. Собствеността от държавна, трябва да се преобразува в частна, но да остане в ръцете на управляващата комунистическа клика. А и Костов трябва да лапка. Хубаво я "приватизираха" БГА "Балкан".
Виждам, че се интересуваш най-вече от икономика. Сбъркал си си специалността. Аз от икономика много не разбирам, признавам. Но това, което знам със сигурност е, че трябва централните банки да бъдат премахнати и правителството да печата обезпечени със злато или сребро безлихвени пари.

"Не отговори на въпроса защо именно срещу България да има заговор, а не срещу Чехия, Словения, Естония.. Полша, та дори вече Румъния?"

Не знам.

"Действително има изказване на Ротшилд изразяващо очакването му държавата България да се самоунищожи, ама не е ясно на какво се дължи."

Би ли го посочил? Или кажи нещо повече за него. От къде го знаеш?

"Ротшилд бил женен за българката Веселина Георгиева.- май не успял да прежали, че на смъртния си одър майка му имала по-голямо желание да види нея, отколкото собствения си син."

Интересна история, но невярна. Ротшилд е юдеофашист. На смъртния си одър, Майер Амшел Ротшилд, събрал децата си и им завещал:
1. Да не се делят, а да бъдат като един.
2. Да не се женят ИЗВЪН семейството. Една от главните причини да са толкова извратени са именно кръвосмешенията им. Хитлер и Сталин са втори братовчеди и правнуци на Майер Амшел Ротшилд.
3. Да не изоставят ортодоксалния юдаизъм.

И др.

Клипа за кръвосмешенията на Ротшилд, който вече ти дадох. От -11:06 минуна до края:

http://zazz.bg/play:356b10f8

Знае се за два случая на неподчинение на правилата. И двамата провинили се са били намерени заклани на улицата малко след това.

"Моето мнение е, че в българската политика трябва да влязат млади и необвързани с политическите партии индивиди. Когато българските граждани решат да възложат доверието си на такива то ще има и база за промяна."

Да. Но е задължително тези хора да извършат декомунизация и лустрация като в Германия и Чехия. В противен случай нищо няма да се промени. Каквито и положителни икономически промени да обещават, няма да ги изпълняват като вземат властта. А и да изълнят някоя, ще измислят все нови и нови начини да ни крадат. И едва ли ще бъдат наказвани за това.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
51. aleksanderlevit - , , Ето ги доказателствата, че е у...
28.09.2008 02:51
,, Ето ги доказателствата, че е убеден комунист:
.."
Явно не различаваш мнения от доказателства.

Незнайно защо приемаш предаванията на Г. Ифандиев в ,,свинарската телевизия'' за безспорни факти. Функцията на Ифандиев е ясна - да бръщолеви щуротии, докато вожда му - потомствен свинар - Гергов разграбва държавата на цената на оборната тор на любимите му животни, на които впрочем толква много прилича. В накзателното право се различава не само фигурата на деятеля , а и тези на неговите помощници.

,, Хитлер и Сталин са втори братовчеди и правнуци на Майер Амшел Ротшилд.''

Историята наистина е наука, в която често политическата конюнктура взима привес над фактите, но в конкретния случай аргументите на защитниците на тази теза незвучат задоволително и в собствените им уши. Абсурно звучи твърдението, че Ротшилд е приспал с майката на Сталин , във времето докато била слугиня, и .... .. Изискване за сериозните изследвания е да са приложени научно доказани и проверени факти - примерно като ДНК анализ....
Не трябва толква лековерно да се доверяваш на чужди становища и мнения, защото именно те те превръщат в безсмислена и безмозъчна маса. Преди два дни в Дневник срещнах следното заглавие:"Жилища в САЩ се продват за 1, 500 $"( бел. без да се споменава, че в тази цена са и активите и ПАСИВИТЕ на това жилище) и какво му остава на българина , ипотекирал и последния си парцал и пирон пред банката + 30 годишно задължение, освен да разпродаде всичко на момента и да инвестира разликата в покупката на няколко овце и палатка край скалиста местност (?!)
В действителност, както някоко пъти съм посочвал, случващото се в САЩ няма да има никакво или почти никакво ( минимално забавяне на ръста на имотите в българия)
И пак повтарям, мнението на сегашните руснаци и управляващия елит в Русия не споделя катастрофичните становища - разпадането на СССР е определено от сегашния самодържец на русия, като ,, най-голямата геополитическа катастрофа на 20 век" и видно, че болшинството руснаци го подкрепят
цитирай
52. анонимен - Доказателства
28.09.2008 13:12
"Явно не различаваш мнения от доказателства."

А ти не различаваш доказателствата. Представих ти свидетелства за това какво е казал самият Костов. Освен това специалността, която е преподавал и че е издигнат от Луканов говорят достатъчно красноречиво какъв е.

"Незнайно защо приемаш предаванията на Г. Ифандиев в ,,свинарската телевизия'' за безспорни факти."

Да, това е телевизията на свинаря Гергов. Проблемът е, че всички медии са техни и затова просто няма къде на друго място да отиде Ифандиев. Махнаха го от СКАТ преди 2 години, защото там споразумението беше да не критикува АТАКА. Накрая не издържа и го наруши, разкривайки комунистическото им минало. После 1 година нямаше предаване и накрая отиде в "Евроком". Просто НЯМА свободна медия в България и Западния свят. 96% са в ръцете на юдеи ционисти, а местните на техните подставени малообразовани лица (за да бъдат контролирани по-лесно).

http://www.jewwatch.com/jew-controlledpress-folder.html

http://www.realjewnews.com/?p=194

http://www.realjewnews.com/?p=223

На едно друго място в мрежата споделяш, че си съсобственик на няколко вестника за българи в чужбина (на 25 годишна възраст (!!!). Кой те е назначил на тази длъжност? Ами юдейският интерНАЦИонал на Ротшилд те е назначил, който е пряко отговорен за комунизма, нацизма и Наполеон, защо? Защото ги е създал и финансирал. Той е враг номер 1 на човечеството.

В едно предаване на Ифандиев мисля, че се доказваше ПРЯКАТА връзка на Гергов с ционистите. Запазвам си правото като го намеря да ти го покажа.

На няколко пъти щяха да махат Георги Ифандиев от "Евроком" или предаването му да стане на запис, но му се размина. Той е истински антикомуст, не е свързан с властта. В противен случай нямаше да предлага декомунизация и лустрация, което би означавало всички представители на алчночервената мафия в България да загубят парите и положението си, а някои и свободата си. С други думи, доводът ти не доказва твърдението ти. Не е достатъчен.

"В накзателното право се различава не само фигурата на деятеля, а и тези на неговите помощници."

Така е. Когато Исус, който бе подложен на мъчения и пожертван, както пише в Исая 53:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=isaiah&c=53&r=&v1=&v2=&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

се върне, ще осъди не само "звярът", който владее целият свят (Ротшилд по всяка вероятност), както пише в Даниил 7:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=daniel&c=7&r=&v1=&v2=&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

но и агентите му - юдеофашисти, илюминати, комунисти. И всички юдеи, понеже не вярват в Христос, последователи са на убийците Му и не приемат Новия завет, за който пише в Еремия 31:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Също така всички нацисти, мюсюлмани и грешници. А присъдата е описана в Малахия 4:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=malachi&c=4&r=&v1=1&v2=2&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Като дойде Денят на Страшния Съд, Отец ще ни бъде съдия, а Исус адвокат или прокурор. За тези, които вярват в Него, ще бъде защита, а за онези, които Го отхвърлят - обвинител. 12-те Апостоли ще са съдебните заседатели, които "ще съдят 12 колена израилеви". Нещо такова представлява Божественият съд.

Защо тези, които не вярват в Христос ще отидат в ада? Ами защото е Месията и трябва всички да Го следват.

Четири причини да твърдя, че Ротшилд е Антихристът:
1. Богохулства, отхвърля Христос и унищожава християнството.
2. Владее целият свят, както е описано в "Даниил" и на други места. Уби десетки милиони хора.
3. Православната църква още през първите векове на съществуването си предрече, че Ахтихристът ще бъде юдей - "Юдейският цар".
4. Рокфелер каза, че в ръката на всеки човек ще бъде имплантиран чип (под претекст мерки за сигурност срещу насъществуващия тероризъм), в който ще се съдържа цялата информация за него. "Лична карта", биометрични данни, "шофьорска книжка", парите с които разполага (вместо кредитна карта) и достъп до определени места - летища например, за които сега се изисква в Америка задължително да имаш ID CARD, ако не се лъжа (същото само че карта, а не имплантиран в тялото ти чип). Ако не правиш, каквото ти казва Ротшилд, ще ти изключат чипа и ще бъдеш загубен. Няма да можеш нито да купуваш, нито каквото и да било в обществото. А това вече е дословно предречено в последната книга на Новия завет "Откровение" ("Апокалипсис")

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=revelation&c=13&r=&v1=&v2=&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Може би в чипа ще има някакъв химикал, който да те убива, щом го активират. Поредното доказателство, че Ротшилд е Антихристът и Исус наистина е Месията.

С чиповете ще бъде наложен тотален контрол над човека, какъвто никога не е имало. Със свободата ни ще бъде свършено (ако приемем да ни имплантират чип). Мислиш, че се излагам казвайки, че ще бъдем превърнати в безправни роби. Ами през комунизма не бяхме ли безправни роби? Бяхме. По време на нацизма редовите евреи не бяха ли безправни роби? Бяха. Значи тази възможност е съвсем реална.

САЩ и светът вървят към фашистка икономика. Юдеофашистка.

http://www.realjewnews.com/?p=287

http://www.realjewnews.com/?p=288

http://www.realjewnews.com/?p=289

Ето каква е съдбата на Ротшилдови и тем подобни като напуснат този свят, разкрита ни от Христос:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=luke&c=16&r=&v1=19&v2=32&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Този, който "възкръсна от мъртвите" бе Исус.

Любимият ти сайт http://mises.org/ е за връщане към златния стандарт. А че има масонска емблема вече е друг въпрос...

"Абсурно звучи твърдението, че Ротшилд е приспал с майката на Сталин , във времето докато била слугиня, и .... .. Изискване за сериозните изследвания е да са приложени научно доказани и проверени факти - примерно като ДНК анализ...."

И да не е бил, интерНАЦИоналните банкери създават и финансират болшевиките. Леон Бронщайн (Троцки) получава парите в Ню Йорк от съквартиранта на Ротшилд, банкерът Яков Шиф и др., и отива в Русия да вдига революция.

"И пак повтарям, мнението на сегашните руснаци и управляващия елит в Русия не споделя катастрофичните становища - разпадането на СССР е определено от сегашния самодържец на русия, като ,, най-голямата геополитическа катастрофа на 20 век" и видно, че болшинството руснаци го подкрепят."

Управляващият "елит" и в Русия се състои от бивши комунисти и агенти на КГБ. Пример - Владимир Путин (по майка Шеломов) полковник от репресивните тайни служби. Те обезглавиха народа като дойдоха на власт. Убиха интелигенцията - цвета на нацията. Във всяко село убиваха или пращаха по лагери кмета, попа, учителя, заможните селяни (селската буржоазия). Учените ги интернираха да работя селска работа и тежък физически труд или ги затварят по концентрационни лагери. На тяхно място поставяха криминални престъпници и простаци, които не могат да четат и пишат. По този начин населението бе доведено до евтина работна ръка (или стадо волове), която по всяко време е на разположение. Пропагандната машина - медиите също работи с пълна пара и досега. Именно на това се дължи невежеството и мазохизма на тези, които казваш.

"Преди два дни в Дневник срещнах следното заглавие:"Жилища в САЩ се продват за 1, 500 $"( бел. без да се споменава, че в тази цена са и активите и ПАСИВИТЕ на това жилище) и какво му остава на българина , ипотекирал и последния си парцал и пирон пред банката + 30 годишно задължение, освен да разпродаде всичко на момента и да инвестира разликата в покупката на няколко овце и палатка край скалиста местност (?!)"

И аз съм против тегленето на кредити от банките. Никой друг не може да те зароби така, както банкер. Лихварството е забранено от Христос. В планът "Ран-Ът" е заложено, че на българите трябва да им бъдат взети жилищата. Кредитите са един от начините, а това е чисто юдейски лихварски способ. Така интернарНАЦИоналните банкери заробиха и държат света. С отпускане на кредити. Много американци не могат да си изплащат кредитите и им взимат жилищата.

Зверствата на комунизма:

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%94%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0+%D0%B8+%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2+11.4

Защо трябва да има декомунизация:

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%B4%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0+%D0%B8+%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2+21.3

Защо в България няма гражданско общество и как да го възстановим:

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%94%D0%B8%D0%B0%D0%B3%D0%BD%D0%BE%D0%B7%D0%B0+%D0%B8+%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%B8%D1%84%D0%B0%D0%BD%D0%B4%D0%B8%D0%B5%D0%B2+18.4

Виждам, че в теб гори някакво пламъче на български национализъм и че може би се стремиш да си справедлив, но юдейското ти пречи.

http://www.realjewnews.com/?p=27

http://www.realjewnews.com/?p=28

http://www.realjewnews.com/?p=29

A mоже би ти пречи и омразата от страна на някои "християни", нямащи Божия Дух в себе си, която налива гориво в месомелачката на ционизма.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
53. анонимен - Разобличаване на комунисти
28.09.2008 16:05
Болшевишка лъжа е, пак ще припомня, че комунистите са антифашисти.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Пакт_Рибентроп-Молотов

Преди 22 юни 1941 г., комунистите казват ли нещо в защита на евреите в Германия и окупираните от нея територии? Не. Нашите комунисти тук разпространяват позиви за включването на България към Тристранния пакт. Стават антифашисти по принуда, понеже нацистка Германия ги напада, а не по убеждение.

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%96%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2+25.9.08


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
54. анонимен - Разобличаване на комунисти
28.09.2008 16:06
Болшевишка лъжа е, пак ще припомня, че комунистите са антифашисти.

http://bg.wikipedia.org/wiki/Пакт_Рибентроп-Молотов

Преди 22 юни 1941 г., комунистите казват ли нещо в защита на евреите в Германия и окупираните от нея територии? Не. Нашите комунисти тук разпространяват позиви за включването на България към Тристранния пакт. Стават антифашисти по принуда, понеже нацистка Германия ги напада, а не по убеждение.

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%93%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%96%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2+25.9.08


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
55. aleksanderlevit - , , А ти не различаваш доказателс...
29.09.2008 02:48
,,А ти не различаваш доказателствата. Представих ти свидетелства за това какво е казал самият Костов. Освен това специалността, която е преподавал и че е издигнат от Луканов говорят достатъчно красноречиво какъв е."

Виж, откъслечните цитати не са никакви факти, не са факти и мненията на някакви хроникьори кой с чия майка спал, когато била слугиня. Не е аргумент и когато политическата принадлежност на родителите се обвързва и с тази на техните потомци - в правовото общество всеки носи отговорност за собствените си действия, а не за родовата памет.

,,Да, това е телевизията на свинаря Гергов. Проблемът е, че всички медии са техни и затова просто няма къде на друго място да отиде Ифандиев. Махнаха го от СКАТ преди 2 години, защото там споразумението беше да не критикува АТАКА. Накрая не издържа и го наруши, разкривайки комунистическото им минало. После 1 година нямаше предаване и накрая отиде в "Евроком". Просто НЯМА свободна медия в България и Западния свят. 96% са в ръцете на юдеи ционисти, а местните на техните подставени малообразовани лица (за да бъдат контролирани по-лесно).''

Като чета какви ги редиш никак няма да се очудя ако и Гергов изкараш жертва на ционисткия заговор
Ама, за к'во да е виновен той - дали той е един от активните участници, аради които спряха европейските фондове по програма ,, инфраструктура"- щото до мащаните проекти били допускани той черепа и Ганчев; дали щото благодарение на покровителите си изкупи Пловдив...............
,,Защо да опеделяме истинските причини и виновници за жалкото състояние на бЪлгария, като може да изпратим обществената енергия да преследва Годо, Остап Бендер .......... или Ротшилд!/
Пак ти казвам, Ифандиев въплъщава правната фигура на плашилото в накзателния състав, което има за цел да отвлече вниманието на пазача, докато неговите дружки измъкват от кочината прасетата.

,На едно друго място в мрежата споделяш, че си съсобственик на няколко вестника за българи в чужбина (на 25 годишна възраст (!!!). Кой те е назначил на тази длъжност? Ами юдейският интерНАЦИонал на Ротшилд те е назначил, който е пряко отговорен за комунизма, нацизма и Наполеон, защо? Защото ги е създал и финансирал. Той е враг номер 1 на човечеството.''

Хаха, на никакви вестници не съм собственик - просто съм изпълнявал административна функция в няколко издания - не по отношение на съдържанието на материалите, а чисто техническа. И не съм на 25, а 27 :). Ще те разочаровам с още нещо - не съм богат; в смисъл ако не работя не мога да свързвам ,,двата края'' :)

,,Може би в чипа ще има някакъв химикал, който да те убива, щом го активират. Поредното доказателство, че Ротшилд е Антихристът и Исус наистина е Месията.''

Не съм защитавал никога поставянето на чипове, ама съм се застъпвал за масовото въвеждане на електронния подпис

,,И аз съм против тегленето на кредити от банките. Никой друг не може да те зароби така, както банкер. Лихварството е забранено от Христос. В планът "Ран-Ът" е заложено, че на българите трябва да им бъдат взети жилищата. Кредитите са един от начините, а това е чисто юдейски лихварски способ. Така интернарНАЦИоналните банкери заробиха и държат света. С отпускане на кредити. Много американци не могат да си изплащат кредитите и им взимат жилищата.''

Ами сега, когато не на българите, а на американците взимат жилищата срещу САЩ, Англия или срещу България има заговор? В българия дори не съществува теоретическа възможност на болшинството да им бъде отнето недвижимостите, тъй като незначителна част от тях са закупени с кредит от банките - от времето на соца 90% от българите притежават недвижима собственост.
Въобще в България всекидневно някакви неграмотници предричат фатални последтсвия за българската икономика, в следствие на американската , но аз не виждам никакво осонование за това
цитирай
56. анонимен - Така, така
29.09.2008 10:19
"Виж, откъслечните цитати не са никакви факти, не са факти и мненията на някакви хроникьори кой с чия майка спал, когато била слугиня. Не е аргумент и когато политическата принадлежност на родителите се обвързва и с тази на техните потомци - в правовото общество всеки носи отговорност за собствените си действия, а не за родовата памет."

Специалността, участието в изготванято на "Ран-Ът", това че е станал министър председател и е обграден от бивши комунисти говори какъв е.

"Като чета какви ги редиш никак няма да се очудя ако и Гергов изкараш жертва на ционисткия заговор"

Казах ти, Гергов е комунист, следователно няма как да е жертва на ционизма, той е един от тях. И ти казах, че май има пряка връзка с ционистите.

"Пак ти казвам, Ифандиев въплъщава правната фигура на плашилото в накзателния състав, което има за цел да отвлече вниманието на пазача, докато неговите дружки измъкват от кочината прасетата."

Както виждаш, в по-голямата част от предаванията си, Ифандиев говори за българската политика и по-малко за световната. Как да не говори за Ротшилд, след като е толкова важен глобален фактор, който ни влияе? Не съм съгласен с мнението ти за Ифандиев.

"Хаха, на никакви вестници не съм собственик - просто съм изпълнявал административна функция в няколко издания - не по отношение на съдържанието на материалите, а чисто техническа. И не съм на 25, а 27 :). Ще те разочаровам с още нещо - не съм богат; в смисъл ако не работя не мога да свързвам ,,двата края'' :)"

Написал си на едно друго място, че си "съсобственик" на няколко вестника за българи в чужбина и когато си го написал, си бил на 25 години. Не ме разочароваш. Радваш ме.

"Ами сега, когато не на българите, а на американците взимат жилищата срещу САЩ, Англия или срещу България има заговор?"

На тях им взимат жилищата, на нас - всичко останало, колкото и малко да е то. Юдеомасонският заговор е ГЛОБАЛЕН. Срещу всички. Целта му е да сложи край на националните държави и да наложи ЕДИННО СВЕТОВНО ФАШИСТКО УПРАВЛЕНИЕ (ЕДНО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО). Постига го, дестабилизирайки нациите по всякакъв начин и настройвайки едни срещу други личности, групи, народи.

http://1.bp.blogspot.com/_5X4JrFsBMHE/SLOZkeZa47I/AAAAAAAAAWs/Q76zN3qb1SI/s1600-h/orderoutofchaos.jpg

"В българия дори не съществува теоретическа възможност на болшинството да им бъде отнето недвижимостите, тъй като незначителна част от тях са закупени с кредит от банките - от времето на соца 90% от българите притежават недвижима собственост."

Има си начини. Ти сам казваш: "...българина, ипотекирал и последния си парцал и пирон пред банката + 30 годишно задължение..." Собствениците на жилища ги ипотекират за да направят ремонт, да им сменят обзавеждането, да си купят нова техника, дрехи, коли. Същевременно парното, токът и цените се вдигат. Някой от семейството ти се разболява тежко, ипотекираш, за да му платиш лечението... Въобще, като те докарат до просешка тояга и ти остава само жилището, лесно ще ти го вземат.
Друго. Нали от няколко години искат да ни принудят, да санираме панелките като за един апартамент е необходима непосилна сума. И веднага казаха, че бихме могли да я платим като теглим кредит с ипотека... И това ще стане, ще ни принудят, ако не направим нещо. Обаче засега изчакват, защото в планът "Ран-Ът" е написано, че трябва да се налага постепенно. За да може хората да привикват към все по-големите тежести.

"Въобще в България всекидневно някакви неграмотници предричат фатални последтсвия за българската икономика, в следствие на американската , но аз не виждам никакво осонование за това"

Единственото по-лошо, което може да се случи на българската икономика е държавата да обяви фалит и да каже:"От този момент нататък България е свободна територия". Това е единственото по-лошо, което може да ни се случи, в момента сме на дъното.

Разказвам ти тези неща за Ротшилдовия интерНАЦИонал, за да знаеш кой ръководи света и как. Та като дойде моментът да си наясно, а не да се излъжеш като останалите.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
57. анонимен - Какво ни очаква
29.09.2008 23:10
Бен-Гурион издава плана на тайната световна власт (на Антихриста) за налагане на Едно световно правитество със седалище в Ерусалим.

От -05:57 минута до края:

http://zazz.bg/play:b41b754e


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
58. aleksanderlevit - , , Специалността, участието в и...
30.09.2008 01:56
,, Специалността, участието в изготванято на "Ран-Ът", това че е станал министър председател и е обграден от бивши комунисти говори какъв е.''

Виж, този план не е никаква реалност, а само хипотеза на болни мозъци. Пак казвам, лесно е да обвиняваш другите за собствените си решки.

,,Както виждаш, в по-голямата част от предаванията си, Ифандиев говори за българската политика и по-малко за световната. Как да не говори за Ротшилд, след като е толкова важен глобален фактор, който ни влияе? Не съм съгласен с мнението ти за Ифандиев.''

Няма никакво значение за кого говори приимуществено, а какво мнение лансира за процесите - докато загубите на България в следствие на Ротшилд съществуват само в книгите на Ифандиев и още няколко спрените пари от ЕС , с дейно участие на вожда му нанасят материално видима и доказуема загуба на всички български граждани.

,,На тях им взимат жилищата, на нас - всичко останало, колкото и малко да е то. Юдеомасонският заговор е ГЛОБАЛЕН. Срещу всички. Целта му е да сложи край на националните държави и да наложи ЕДИННО СВЕТОВНО ФАШИСТКО УПРАВЛЕНИЕ (ЕДНО СВЕТОВНО ПРАВИТЕЛСТВО). Постига го, дестабилизирайки нациите по всякакъв начин и настройвайки едни срещу други личности, групи, народи.''

Ами какво става ако тази криза за българите се отрази ползотворно и съзидтелно, каквито са и тезите в повечето водещи анализи???
За панелките не си прав - няма конспирация в това, че цените на енергийните продукти се увеличават, а панелните жилища имат нужда от ремонт.
ВИзираните от мен българи ( ,, ипотекирали последния пацал и пирон'') са незначителна част, при това високата инфлация ги облагодетелства.

Относно кредита за саниране има програма Енергоефективност , при която се опрощава 50% от кредита, но практически от българските банки многократно я рестартират поради липса на желание у българските граждани. СЪгласи се, че за да ти сменят хидроизолацията, дограмата, плочките.......... цените не се определят от Ротшилд, а от пазарната цена за тези услуги, а те са скъпи защото българите са мързеливи Средната заплата на всички професии свързани със строителство е няколко пъти по-висока , отколкото на книжните плъхове зад бюрата, но българите предпочитат да не правят нищо зад бюрото, отколкото да получават високи доходи в ,,по-непрестижна професия"

Факт,че Ифандиев си върши добре работата са собствените ти постинги - в повече от 20 постинга не си казал лоша или укорителна дума за вожда му - свинарят Гергов, Божков- черепа..ганчев. и прочее сволоч...
цитирай
59. анонимен - Не, не
30.09.2008 22:24
"Факт,че Ифандиев си върши добре работата са собствените ти постинги - в повече от 20 постинга не си казал лоша или укорителна дума за вожда му - свинарят Гергов, Божков- черепа..ганчев. и прочее сволоч..."

Защо лъжеш? Ето какво казах за Гергов. Можеш нагоре да го прочетеш:
"В едно предаване на Ифандиев мисля, че се доказваше ПРЯКАТА връзка на Гергов с ционистите. Запазвам си правото като го намеря да ти го покажа."
"Казах ти, Гергов е комунист, следователно няма как да е жертва на ционизма, той е един от тях. И ти казах, че май има пряка връзка с ционистите."

"Няма никакво значение за кого говори приимуществено, а какво мнение лансира за процесите - докато загубите на България в следствие на Ротшилд съществуват само в книгите на Ифандиев и още няколко спрените пари от ЕС , с дейно участие на вожда му нанасят материално видима и доказуема загуба на всички български граждани."

Гергов не му е "вожд". Ифандиев винаги го е критикувал, както критикува и другите комунисти. И преди, когато беше в СКАТ. От него знам, че въпросният е потомствен свинар.

От -11:03 до -05:19 минута

http://zazz.bg/play:d2338a6b

Има и още примери (включително този с ционистите), но не мога да разровя всичките му качени в интернет предавания, които са повече от 100 и да намеря останалите. Ифандиев отиде в "Евроком" 1 година преди Гергов да я купи. Твърденията ти са неоснователни. Нямаш и доказателства.

Загубите не само в България, но и в почти целия свят са в следтвие на Ротшилд. Представих ти книги, филми, изследвания и свидетелство на приятел на Рокфелер. Значи ти познаваш по-добре интерНАЦИоналните банкери от него.

"Виж, този план не е никаква реалност, а само хипотеза на болни мозъци. Пак казвам, лесно е да обвиняваш другите за собствените си решки."

Напротив. Реалност е. Известният автор на книги за прехода и комунистическите далавери, вътрешният човек Георги Тамбуев го е чел:

http://www.segabg.com/online/article.asp?issueid=1941&sectionid=6&id=00001

Ще обвинявам всеки, който краде, мами или нанася други вреди на мен, народа ми и човечеството. Имам пълното морално и законно право на това. Едни от тези са съставилите и изпълняващи плана "Ран-Ът". Ще продължавам да обвинявам.

"Ами какво става ако тази криза за българите се отрази ползотворно и съзидтелно, каквито са и тезите в повечето водещи анализи???"

Социолозите, икономистите и другите ана_лИЗАТОРИ, които се появяват по медиите обслужват властта. Казват ни, че било добре за нас да ни крадат и да ни държат в мизерия. Хубаво. Ако им се плати малко повече сигурно ще излязат и ще се опитват да ни убеждават колко ползотворно за нас ще е да ни убиват.

"За панелките не си прав - няма конспирация в това, че цените на енергийните продукти се увеличават, а панелните жилища имат нужда от ремонт."

Няма конспирация от страна на крадливите топлофикация, софийска вода, чез и алчночервената мафия, която провежда плана "Ран-Ът"? Моля те!

"Относно кредита за саниране има програма Енергоефективност , при която се опрощава 50% от кредита, но практически от българските банки многократно я рестартират поради липса на желание у българските граждани. СЪгласи се, че за да ти сменят хидроизолацията, дограмата, плочките.........."

Никой няма право да ме задължава, да санирам НА МОИ РАЗНОСКИ апартамента си. Лихварите казват: "Тегли кредит, за да ти вземем жилището."

В началото:

http://zazz.bg/play:1ae7eca2

" цените не се определят от Ротшилд, а от пазарната цена за тези услуги, а те са скъпи защото българите са мързеливи Средната заплата на всички професии свързани със строителство е няколко пъти по-висока , отколкото на книжните плъхове зад бюрата, но българите предпочитат да не правят нищо зад бюрото, отколкото да получават високи доходи в ,,по-непрестижна професия"

Искаш интелигенцията да отиде по строежите? Че на тях не им е това работата.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
60. aleksanderlevit - , , Никой няма право да ме задължава, ...
02.10.2008 01:58
,,Никой няма право да ме задължава, да санирам НА МОИ РАЗНОСКИ апартамента си. Лихварите казват: "Тегли кредит, за да ти вземем жилището."

А кой трябва да ти го санира?
Мисля, че не отчиташ обстоятелството , че санирането ще намали сериозно разходите ти за топлоенергия, а това също е инвестиция.
Кредитите понякога са необходимост,а и в много случаи добра финансова политика. В конкретния момент в България е далеч по-изгодно д изтеглиш кредит , особено за закупуването на имот, отколкото да държиш парите в банката или под дюшека. От официална инфлация ( бел. 12%- 13%) до ,,необявената'' 25-30% сам може да сметнеш какъв процент ,,компенсират'' и ,,защитават" лихвените проценти предлагани от банките. най-важната черта на живота на кредит е, че дисциплинираа. Пак давам многократно споменавания пример с образованието - ако даден индивид плаща солена цена за получаването на тапия може да си сигурен, че качеството на образованието ще е неминуемо по-високо


За ,,планове" и прочее щуротии въобще не ми се говори

,,Искаш интелигенцията да отиде по строежите? Че на тях не им е това работата.''
К'ва интелигенция (бе)..... само през изминалата година местата във вузовете бяха повече от средношколците, а за тази Софийски университет обявява шесто класиране само за да защити държавната си издръжка
цитирай
61. анонимен - инфлация
02.10.2008 08:04
Инфлацията расте, но заплатите не се вдигат. Няма да санирам. Окрадоха милиарди от нас и продължават да го правят. Да ми го санират те като са толкова на зор.
Теб не ти се говори за "планове", обаче ги има. Факт.
На хората завършили висше образование не им мястото по строежите.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
62. aleksanderlevit - , , Инфлацията расте, но заплатите ...
03.10.2008 01:57
,,Инфлацията расте, но заплатите не се вдигат. Няма да санирам. Окрадоха милиарди от нас и продължават да го правят. Да ми го санират те като са толкова на зор.
Теб не ти се говори за "планове", обаче ги има. Факт.
На хората завършили висше образование не им мястото по строежите.''

Ами живеете си потопени във фекалийтее
До няколко години тук ще останат единствено крадливите чиновници, пенсионерите и отрепки - икономиката ще изкарва колкото да задоволи потребностите на крадливата администрация ..... последният да дръпне шалтера ..
Експериментът България съвсем закономерно приключи своя път и замина там където му е мястото - на бунището на историята
цитирай
63. анонимен - Не, не
03.10.2008 06:10
Зъл си, но ще се моля за теб. Както виждаш, аз още съм тук. Аз съм българин, значи не е приключил. А на интерНАЦИоналистите антихристи, мястото им е в ада (съвсем закономерно). Бог го казва, не аз.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

Самуил
цитирай
64. aleksanderlevit - , , , , Инфлацията расте, но запла...
05.10.2008 02:05
,,,,Инфлацията расте, но заплатите не се вдигат''

В конкретния случай ставаше въпрос за инфлацията и теглилите ипотечни кредити - раезличните видове депозити носят доходност в размер на 5-6%, докато официалната лихва за ипотечен кредит - 12- 13% + инфлация официално 12-13%, а ррална 25 - 30% + доходност от около 20% ръст на имотите...... направи сметка..

,,Да ми го санират те като са толкова на зор.''

Санирането на жилището означава по-ниски разхпди за топлоенергия, т.е в твой интерес е.

,,Зъл си, но ще се моля за теб. Както виждаш, аз още съм тук. Аз съм българин, значи не е приключил. А на интерНАЦИоналистите антихристи, мястото им е в ада (съвсем закономерно). Бог го казва, не аз.''

Само след 5- 6 години данъчното бреме за българите трябва да се увеличи осезателно за да могат да попълнят дупките в песионната и здравна система на застраяващото население
цитирай
65. анонимен - Не, не
05.10.2008 13:54
Правя сметка... цените на ток, вода, парно, стълбище и стоки се вдигат. Лихвите по ипотечните кредити също се вдигат в следствие на поредната изкуствено създадена от Ротшилд финансова криза в САЩ. Но заплатите ни остават същите. Т.е. положението ни се отежнява.

"Ипотекирай, за да ти вземем И жилището, понеже само то ти е останало!"

Ето какво казва твоят колега за кредита с ипотека:

От -22:14 до -16:34 минута

http://zazz.bg/play:76fca28e

Предпочитам да икономисвам топлоенергия като си обличам 1 дреха повече и да съм независим, отколкото да ме изхвърлят на улицата. Тогава ще ми е по-студено.

"Само след 5- 6 години данъчното бреме за българите трябва да се увеличи осезателно за да могат да попълнят дупките в песионната и здравна система на застраяващото население."

За да предотвратим това, а не само да седим и да гледаме как корабът потъва, първо трябва да извършим декомунизация и лустрация, обясних вече защо. Който има уши да слуша.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
66. анонимен - Истината
08.10.2008 21:39
http://zazz.bg/play:6040bf89


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
67. анонимен - Истината 2
09.10.2008 22:14
http://zazz.bg/play:27c4944c

http://zazz.bg/search/?offline=1&vbox_q=%D0%B3%D0%B5%D0%BE%D1%80%D0%B3%D0%B8+%D0%B6%D0%B5%D0%BA%D0%BE%D0%B2+5.10.08


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
68. анонимен - Истината 3
10.10.2008 16:21
Истината за света, в който живеем. Историческо интервю с Ерън Русо (Бог да го прости!)

http://video.google.com/videoplay?docid=-8263753118751789091&ei=tTnvSOOnH4aQ2ALm0NnqDg&q=historic+interview+with+aaron+russo


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
69. анонимен - Истината 4
10.10.2008 19:00
Как ционистите правят някого "нацист".

От -04:45 до -03:23 минута

http://zazz.bg/play:760a7227

Ето защо е необходимо изцяло ново безпристрастно изследване на нацизма и Холокоста.

Извинявам се за чантата с картинка на човече, което изхвърля "звездата на Давид" в коша на друго място в това предаване.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
70. aleksanderlevit - Само не схванах за какво разпадане ...
10.10.2008 20:56
Само не схванах за какво разпадане на ,, Съветските американски щати" става въпрос. Т.нар. ,,криза" в САЩ е доста условно понятие - инфлация : 1- 1,2 %, литър бензин около долар и нещо, ръст на БВП.... . Ако това е криза какво ли е в България - население с най-ниските доходи и с инфлация от 24-25%
цитирай
71. aleksanderlevit - В дино от предаванията, който си ...
12.10.2008 03:02
В дино от предаванията, който си посичил ИНфантилев говори за еврейските имоти. Ами ако българия се управляваше по плана на Ротшилд или по посочените от теб незнам си какви планове щеше да е достатъчна една директива, а не 20 години безуспешни съдебни спорове - както примерно ,, имотите на Симеон". Явно за Инфантилев времето, когато вожда му - Гергов придоби ЦУМ и ,,Стария град, а Симеон придоби имущество за стотици милиони евро, без абсолютно никакво правно основание са далеч по-безинтересна тема , отколкото призрака Ротшилд и изследването на наклона на кривата круша. <<Имотите на Сакскобургготски са дарени от българския народ в полза на една правна фигура от тогавашната българска конституция - имотите на българските вреи са придобити много преди София да бъде определена за столица, а България за държава.Морално непоносимото беше, че за да извърши това криминално деяние сакскобургготски успя да купи не само жълтеникави медии, а и професорите по право в Софийски университет, причислявайки ги към верната си кохорта.
както многократно съм подчертавал ролята на подобните на Инфантилев е да разлаива бесните кучета по неправилната каравана
цитирай
72. анонимен - Истината 5
12.10.2008 16:59
Ифандиев постоянно разобличава И изброените от теб - Симеон, Гергов (от Ифандиев като беше в "СКАТ" научих, че е взел ЦУМ) и подобните им. Това, което казваш за него не е вярно. Просто не му следиш предаванията. А ти защо не признаваш грешките на вожда си Кало и другите юдеофашистки и комунистически боклуци?

Не Ифандиев, а комунистът кало говори за еврейските имоти с ултимативен тон, заповядвайки и заплашвайки ни.

От -16:09 до -10:30 минута

http://zazz.bg/play:6040bf89

Какво разбираме от интервюто? Че още през '99 г. 70 - 80% от чуждестранните инвестиции в България са еврейски!!! Последният път, когато Първанов отиде в САЩ се срещна с Американския Еврейски конгрес, а юдея Станишев със Световния Еврейски конгрес. Министър-председателят ни е евреин, Предедателя на парламента - евреин. Председателя на парламентарната комисия по външна политика и бивш министър на външните работи - евреин, че и ционист предател. Организацията на евреите ни нарежда. За всеки е ясно, че ръководената от юдеи (явно и тайно) България е част от интерНАЦИоналната юдейска мрежа. Виждаме докъде ни докарва...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/d/dd/OctopusNAS1.jpg

Ифандиев няма нищо против връщането на еврейските имоти. Даже следи за нарушения:

-03:45 до -03:10

http://zazz.bg/play:6040bf89

Гледа ли филма на Ерън Русо "Америка - от свобода към фашизъм", историческото интервю с него и другите предавания, които ти представих?


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
73. aleksanderlevit - , , Ифандиев постоянно разобличава ...
12.10.2008 18:06
,,Ифандиев постоянно разобличава И изброените от теб - Симеон, Гергов (от Ифандиев като беше в "СКАТ" научих, че е взел ЦУМ) и подобните им. Това, което казваш за него не е вярно.''

И как точно ги изобличава - в момента е в ход деото за връщането на Симеон за надвзети гори , чиято давност изтича след около месец. Пак ти казвам - ако всичко се управляваше по заповед на Ротшилд съдебните спорове няма 20 години да не бъдат разрешени.

,, Не Ифандиев, а комунистът кало говори за еврейските имоти с ултимативен тон, заповядвайки и заплашвайки ни.''

Аха, значи когато от Европейската комисия наричат българските политици - олицетворяващи българската държавност" мошеници и крадци'' разни патриотарчета отказват да приемат себе си за част от суверенното тяло и съответните горепосочени характеристики за част от своята психологическа структура; когато обчае Емил Кало изобличава същите облигатни мошеници и крадци - ,,заплашва ни". Виж . Гео Милев,, Септември" или Иван Димитров (бел. ректор на Софийски университет и син на бившия комунистиески министър в няколко правителства Илчо Димитров- последното на Жан Виденов; правно недопустимо е да се нарича и да подписва нормативни и подзаконови актове с фамилията ,, Илчев". )
"Моята родина. Права или не..
цитирай
74. анонимен - Истината 6
12.10.2008 22:01
За "царските имоти" е говорил много. Той разобличава всички антибългари, само че 30 минути за това не стигат.

Комунистът кало не изобличава, а рекетира, заплашва и се опитва да ни нарежда. И си признава открито, че юдеи ръководят България. Европейската комисия, не е зловредно образувание в държавния организъм (чуждо тяло, "държава в държавата"), каквито са кало и себеподобните му във ВСИЧКИ страни по света. Освен това Кало докара у нас расистката юдейска секта "Хабад".

Говориш за някакви "патриотарчета". Ами ти какъв си? Българофоб ли си? Юдейски расист ли си? Ето едно твое изказване:
"Експериментът България съвсем закономерно приключи своя път и замина там където му е мястото - на бунището на историята"

http://www.realjewnews.com/?p=207

Юдеите никога не си признават грешките пък и не съжаляват за тях, за разлика от другите хора. Юдеите мислят само за себе си и винаги като им се отдаде възможност ще измамят и навредят на другите. Затова (съвсем закономерно) си навличат омразата на обкръжаващия ги свят. А осъзнават ли го, това не знам...

Иван Илчев Димитров е евреин. Майка му живее в израел. Сега като ти го казах можеш да започнеш, ДА ТРЪБИШ "КОЛКО ДОБЪР РЕКТОР Е" НА ШИР И ДЛЪЖ. И ако направи някакъв гаф да го защитаваш...

Юдеите ни мразят.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
75. aleksanderlevit - , , Иван Илчев Димитров е евреин. ...
12.10.2008 23:21
,, Иван Илчев Димитров е евреин. Майка му живее в израел. Сега като ти го казах можеш да започнеш, ДА ТРЪБИШ "КОЛКО ДОБЪР РЕКТОР Е" НА ШИР И ДЛЪЖ. И ако направи някакъв гаф да го защитаваш..."


Ако продължаваш да лъжеш, като Вожда си ще спра да отговарям на постингите ти. Фамилията на Илчо Димитров и на майката на Иван Илчев е от с.Долно Уйно , Самоковско.


цитирай
76. aleksanderlevit - , , За "царските имоти" е ...
13.10.2008 00:42
,,За "царските имоти" е говорил много. Той разобличава всички антибългари, само че 30 минути за това не стигат.''

За мен Инфантилев е антибългарин. Според мен Инфантилев си няма и бъкел представа от дисциплината, която е учил в Карл Маркс, няма никаква представа от икономика.

,,Комунистът кало не изобличава, а рекетира, заплашва и се опитва да ни нарежда. И си признава открито, че юдеи ръководят България.''

И с какво рекитира?
Виж, писна ми да отговарям на тъпите ти доводи, неподкрепени с нито един доказуем и проверим факт.Писана ми от нискочели аргументи от типа - ама Ифандиев или .... дегенерат каза нещо......... Няма да коментирам повече такива глупости

,,Говориш за някакви "патриотарчета". Ами ти какъв си? Българофоб ли си? Юдейски расист ли си? Ето едно твое изказване:
"Експериментът България съвсем закономерно приключи своя път и замина там където му е мястото - на бунището на историята"

Инфантилев е един евтин ментраджия, който се опитва да пробутва списаните с пръст по време на умствено или стомашно разстройство умствени напъни, като благодарение на дадената му от криминални типове трибуна промива мозъците на психически неустойчиви индивиди.


цитирай
77. анонимен - Вожда ти
13.10.2008 06:35
"Виж, писна ми да отговарям на тъпите ти доводи, неподкрепени с нито един доказуем и проверим факт.Писана ми от нискочели аргументи от типа - ама Ифандиев или .... дегенерат каза нещо......... Няма да коментирам повече такива глупости"

Почти всичко, което ти пиша е доказуемо и може да се провери. "Дегенерат" за теб и ционистите е някой, който не споделя мнението ви, пък може и да е успяващ филмов режисьор, държавник, фабрикант, учен. Все е "дегенерат"... ами ционистите какви са? Убийците, расистите и измамниците не са ли дегенерати? Че ти постоянно лъжеш като вожда си - комуниста и циониста кало. А комунистите и ционистите винаги са ни мразели и ако им се отдаде възможност ще ни удавят в една капка вода.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
78. анонимен - Вожда ти
13.10.2008 06:35
"Виж, писна ми да отговарям на тъпите ти доводи, неподкрепени с нито един доказуем и проверим факт.Писана ми от нискочели аргументи от типа - ама Ифандиев или .... дегенерат каза нещо......... Няма да коментирам повече такива глупости"

Почти всичко, което ти пиша е доказуемо и може да се провери. "Дегенерат" за теб и ционистите е някой, който не споделя мнението ви, пък може и да е успяващ филмов режисьор, държавник, фабрикант, учен. Все е "дегенерат"... ами ционистите какви са? Убийците, расистите и измамниците не са ли дегенерати? Че ти постоянно лъжеш като вожда си - комуниста и циониста кало. А комунистите и ционистите винаги са ни мразели и ако им се отдаде възможност ще ни удавят в една капка вода.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
79. aleksanderlevit - , , всичко, което ти пиша е доказуемо ...
13.10.2008 12:05
,, всичко, което ти пиша е доказуемо и може да се провери.''

Все още очаквам факти за изнесеното от теб твърдение, че Иван Илчев Димитров е евреин и майка му живее в Изаел. Докато не представиш факти или незаявиш публично , че си излъгал спирам да отговарям на постингите ти. Фундаментален принцип в човешкото общуване е при добронамерена , а и при всяка друга, комуникация да изнасяш проверени и доказуеми факти
цитирай
80. анонимен - Ta...
14.10.2008 22:49
Това някаква шега ли е? Та ти самият не се придържаш към принципите, за които говориш. Цитираш ме непълно в опит да промениш смисъла на казаното от мен. Аз казах: "ПОЧТИ всичко, което ти пиша е доказуемо и може да се провери.", а ти го цитира изрязано: "всичко, което ти пиша е доказуемо и може да се провери.''
Освен това въобще не можеш да докажеш твърдението си, че Гергов е "ВОЖД" на Георги Ифандиев. Няма и смисъл да го поискам от теб, поставяйки те излишно в неудобно положение. Ако изобщо имаш чувство за срам, де...

Че майката на Иван Илчев е еврейка и живее в Израел съм го чул от Георги Ифандиев, но и в интернет го казват.

http://www.google.com/search?client=opera&rls=bg&q=%D0%98%D0%B2%D0%B0%D0%BD+%D0%B8%D0%BB%D1%87%D0%B5%D0%B2+%D0%BC%D0%B0%D0%B9%D0%BA%D0%B0+%D0%B5%D0%B2%D1%80%D0%B5%D0%B9%D0%BA%D0%B0&sourceid=opera&ie=utf-8&oe=utf-8

Лъжите на юдея не го предпазват, а точно обратното. Те са причина за антисемитизма.

Юдейският "елит", кабалистите и масоните изповядват вяра в Луцифер, кланят се на Ваал и Моллох, изпълняват езически обичаи и са окултисти. А щом вярват в Луцифер (Дявола), значи знаят и че Исус Христос е Месията. Няма как иначе. Тяхната Кабала е сбор от египетски, вавилонски и ханаанитски езически окултни учения, поклонение пред демони и езически богове. Оттам черпят силата си.

Ето какво пише най-големият масонски автор Албърт Пайк за богът на масоните:

"Това е истинската и чиста философска религия - да се вярва в Луцифер"

"Всички ние, заемащи високи степени, трябва да съхраним масонската религия в светлината на луциферианската доктрина". ("Морал и догма")

"Ние се прекланяме пред Бог, но това е Богът пред когото благоговеем без суеверие. У всички нас от най-високите степени Масонската религия трябва да бъде просветлена, да е поддържана в нас от чистотата на Луциферовата доктрина... Да, Луцифер е единственият истински Бог. За съжаление, Адонис също е Бог, но според неизменния и вечен закон няма светлина без сянка, няма красота без грозота, няма бяло без черно... истинската и чиста философска религия е вярата в Луцифер. Луцифер, Богът на светлината и Богът на Боговете, се бори за човечеството срещу Адонис- Бога на тъмнината и злото." (писмо до 23-те Върховни световни съвета от 1889 г.)

http://www.imadrugpat.org/mason-franc.htm

http://www.imadrugpat.org/masonopenletter.htm

”Като цяло битката е била и винаги ще бъде борба срещу църквата и християнската религия…Всички тайни общества – от египтяните до илюминатите ( вид масонско общество, създадено от Адам Вайсхаупт на 1 май 1776 г. в Бавария с главни цели: унищожаване на религията, на собствеността и семейството и налагане на единно световно управление- б.а.) имат почти идентични ритуали. Те образуват верига и се пресъздават едно от друго.” (дьо Кантельо, 1863 г.)

"Война на Бога, ненавист към Бога! Целият прогрес се състои в това! Трябва да се пробие небето като хартиен свод! Да се постигне тържество на човека над Бога!” (Из речта на масонският лидер Лафарг, женен за дъщерята на Маркс – Лаура, завършил със самоубийство, пред конгреса в Леже, 1863 г.)

http://www.imadrugpat.org/ROSENTAL.HTM

http://www.youtube.com/watch?v=TI5W0mfaPd8&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=1ebO9psSUWM

http://www.youtube.com/watch?v=phYDEeh6Yvw

http://www.youtube.com/watch?v=hl_3r0TLbyQ

Не знам дали всички случаи на юдейски ритуални убийства докладвани през вековете са истина, но знам, че такива съществуват. Има самопризнания.

http://www.realjewnews.com/?p=20

филм за масонската архитектура на Вашингтон:

http://video.google.co.uk/videoplay?docid=7089911119086413782&hl=en

Окултизмът, магията и викането на зли духове са строго забранени от Бога ("Второзаконие"). Поклонението пред Ваал и Моллох също.

Юдеите сключиха сделка с Дявола, след като отхвърлиха Христос. Оттогава датират Кабалата и Талмуда. Ето сделката им, която Месията преди това отхвърли:

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=matthew&c=4&r=&v1=8&v2=10&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=revelation&c=2&r=&v1=8&v2=9&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=john&c=8&r=&v1=42&v2=47&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

А съдбата на горделивите грешници и антихристи е разкрита в притчата за богаташа и бедния Лазар. Колкото и да голяят, накрая идва кръчмарят и си плащат. Всички сме така. Незибежно е. Това е единственото сигурно нещо...

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=luke&c=16&r=&v1=19&v2=40&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Юдеите не слушат Мойсея, а пък за пророците и Този, Който възкръсна от мъртвите да не говорим. Те слушат сатанинската "устна тора", съчинена от фарисеите и ционизма, който не е нищо по-различно от юдейски нацизъм.

Покай се и се покръсти, за да имаш вечен живот в РАЯ. Това е истинската мъдрост. А не като тази на самозванците, които казват за себе си, че са мъдри, защото живеят добре мародерствайки другите и плюят Месията. Лудост! Та нали цяла вечност ще горят в Ада, разкайвайки се за всичките си престъпления, но напразно...


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
81. анонимен - Ротшилд и финансови манипулации
16.10.2008 09:36
http://zazz.bg/play:9b6640ec

http://zazz.bg/play:8436c1d8


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/76/57-manasses-chronicle.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
82. aleksanderlevit - , , Освен това въобще не можеш да д...
16.10.2008 16:14
,,Освен това въобще не можеш да докажеш твърдението си, че Гергов е "ВОЖД" на Георги Ифандиев. Няма и смисъл да го поискам от теб, поставяйки те излишно в неудобно положение. Ако изобщо имаш чувство за срам, де...''

Неправилно смяташ, че не може да се докаже. Достатъчно е да съотнесеш <<еврейската тема>> в блоговете и постингите в българското интернет пространство и посветените на изобличителна критика или материали за корупцията и мафията в българия за да установиш , че Инфантилев много добре изпълнява присъдената му фуинкция да отвлича общественото внимание.

,,Че майката на Иван Илчев е еврейка и живее в Израел съм го чул от Георги Ифандиев, но и в интернет го казват.''

Ами типично за Инфантилев. Иван (Илчев) Димитров сам е изследвал родословието си ..... и в общи линии е широко дискутирана тема..


цитирай
83. анонимен - Лек
16.10.2008 19:57
"Достатъчно е да съотнесеш <<еврейската тема>> в блоговете и постингите в българското интернет пространство и посветените на изобличителна критика или материали за корупцията и мафията..."

Второто широко се разисква по медиите, докато за първото се мълчи. А разбирането на еврейската тема е ключово за излекуването на света от огромного зло, което го е заробило. Не съм съгласен обаче, че се говори за това достатъчно. Друг е въпросът и че не навсякъде се разбира правилно. Но най-важна в случая е темата за произхода на злото. Ротшилд с юдейския си интернНАЦИонал е просто роб, инструмент на Дявола. ЛЕКАРСТВОТО е Христос.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
84. анонимен - Суд
17.10.2008 07:28
Ами съди ни. ;Р А и виж какъв ти е езикът, представям си и мисленето ти какво е. Тя сигурно затова те тормози!


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
85. aleksanderlevit - , , Второто широко се разисква по ...
18.10.2008 17:00
,,Второто широко се разисква по медиите, докато за първото се мълчи. А разбирането на еврейската тема е ключово за излекуването на света от огромного зло, което го е заробило''

ТИ нали имаш възможност да гледаш единствената свободна медия..... в Европа, в света... и ъъх... на галактиката
Не успя да схванеш, че написаното от някого не представлява доказателство и факт

,, Из речта на масонският лидер Лафарг, женен за дъщерята на Маркс – Лаура, завършил със самоубийство, пред конгреса в Леже, 1863 г''

С всеки изминал дед регулацията в обществения дискурс акумулира все повече поддръжници и това представи си се случва не толква в омразните на Инфантилев < Съветски американски щати", а в Европа. По същество икономическата доктрина на Маркс е точно това - свръх - регулирана икономическа система
Основен виновник за финансовата криза не са свободните икономически отношения, а арабите които поддържат валутните си резерви в долари + забраната гражданите в тези страни да инвестират във финансови продукти и механизми. Огромните финансови потоци обикалят икономиката в търсене на доходност, каквато банкерите трябва да им осигурят, ако желаят да продължат да бъдат такива. Разбира се, далеч съм от мисълта за обвинявам за всичко арабите; кризата е естествен резултат от ненаситността в човешката природа и в желанието за получаване на всичко тук и сега.
цитирай
86. анонимен - Right
18.10.2008 20:11
"Не успя да схванеш, че написаното от някого не представлява доказателство и факт"

Смятам, че поддръжниците на тезата за доминирането на Ротшилдовият интерНАЦИонален банкерски елит над света са прави.

"С всеки изминал дед регулацията в обществения дискурс акумулира все повече поддръжници и това представи си се случва не толква в омразните на Инфантилев < Съветски американски щати", а в Европа. По същество икономическата доктрина на Маркс е точно това - свръх - регулирана икономическа система."

Съмнявам се, че печели симпатизанти. Така се опитват да ни излъжат по медиите, за да си прокарат политиката. В икомомическата система на Маркс, гражданите не участват, освен като ниско платена работна ръка без никакви свободи и без право на недвижима собственост. Трябва човек напълно да си е изгубил ума, за да е поддръжник на тази провалила се античовешка система. "Историята показва, че никой не се учи от нея."
Докато не осъзнаеш, че и САЩ и ЕС се управляват НЕ от парламентите си, а от централните банки с едни и същи СВРЪХБОГАТИ интерНАЦИонални собственици, чиито единствени цели са увеличаване състоянието и разширяване сферите си на влияние; никога няма да разбереш устройството на света и първоизточника на проблемите. Поредната икономическа криза го доказва.

Ти си мислиш, че системата е най-важна, но не е така. Хората които изпълняват системата са важните. И най-добре замислената система няма да работи в ръцете на некачествени хора. Затова са толкова важни СЕМЕЙСТВОТО, ВЪЗПИТАНИЕТО, РЕЛИГИЯТА и останалите ТРАДИЦИОННИ ЦЕННОСТИ. Ако има здраво семейство от религиозни и патриотични родители, те ще възпитат добре децата си, ще ги направят качествени граждани. Това разбира се не би било възможно в икономически заробено, враждебно към морала, семейството, религията и национализма общество. То е обречено на провал. Затова държавата трябва да е с дясно демократично управление на основата на традиционните ценности. Както е било по времето на последния линк от подписа си (резултати - икономически и личностни свободи, I място на Балканите и VI в Европа). А не на парите или на идеята за "силна държава" като самоцел.

"Основен виновник за финансовата криза не са свободните икономически отношения..."

Така е. Понеже икономиката на Запада в действителност е свръх регулирана.

"...а арабите които поддържат валутните си резерви в долари + забраната гражданите в тези страни да инвестират във финансови продукти и механизми. Огромните финансови потоци обикалят икономиката в търсене на доходност, каквато банкерите трябва да им осигурят, ако желаят да продължат да бъдат такива. Разбира се, далеч съм от мисълта за обвинявам за всичко арабите;"

Това е пропагандата лансирана от интрНАЦИоналните банкери, които СЪЗДАВАТ парите ни от нищото и управляват еднолично икономическата ни. Целите й са две. Първо, да ни отвлече вниманието от тях и второ, да ни настрои срещу арабите, които банкерите искат да подчинят със сила.

"...кризата е естествен резултат от ненаситността в човешката природа и в желанието за получаване на всичко тук и сега."

Това е причинита за всички беди и идва от Дявола.

След като казваш, че си анархо-капиталист и либертарианец ме изненадва на моменти защитата ти на марксизма и комунизма. Анархо-капитализмът е пълна противоположност на комунизма, друг е въпросът, че като всеки анархизъм е неосъществим. Най-близко до него е било Царство България.

-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
87. анонимен - Анархо-капитализъм
19.10.2008 08:55
Ето ти една анархо-капиталистическа игра да разцъкаш като имаш време...

http://zamunda.net/details.php?id=52399&hit=1


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
88. анонимен - Кой дърпа конците
22.10.2008 11:51
http://zazz.bg/play:116bf1c4

Трябва да решиш на чия страна си. На хората или на Ротшилдовите боклуци. Да видим дали наистина си либертарианец (като Ерън Русо)

http://en.wikipedia.org/wiki/Aaron_Russo

или си поредният опортюнист.


-----------------------------------------
Информацията е власт.

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Самуил
цитирай
89. aleksanderlevit - , , След като казваш, че си анархо...
23.10.2008 02:23
,, След като казваш, че си анархо-капиталист и либертарианец ме изненадва на моменти защитата ти на марксизма и комунизма. Анархо-капитализмът е пълна противоположност на комунизма, друг е въпросът, че като всеки анархизъм е неосъществим. Най-близко до него е било Царство България.''

Никъде не съм защитавал комунизма и Маркс! Обществените и политически нагласи са едно, а личното ми отношение към тях е съвсем друго.Никой, с разума си , не може да отрече надигащите се вопли на протекционизъм и държавен контрол над икономиката
Царство България е било едно нищо и затова можеш да прочетеш в по-горните изказвания. Благосъстоянието на един народ не се измерва по това колко прасета изяжда едно домакинство,а по степента на образованост, социална активност, културен и образователн живот.........
цитирай
90. aleksanderlevit - , , Трябва да решиш на чия страна си. ...
23.10.2008 02:36
,, Трябва да решиш на чия страна си. На хората или на Ротшилдовите боклуци. Да видим дали наистина си либертарианец''

Самуил, за днешното състоянието на България са виновни българите и несъсзнаването на това е 99% от проблема.
В световния заговор неудачниците виждат оправданието за своя мързел, за липсата на гражданска активност и решимост за справяне с това, което прави съществуването им тук непоносимо. Много са против корупцията, но когато видят възможност да се облагодетелстват лично оправданието им е системата, много са против кражбата, но д момента когато им се отдаде възможността безнаказано да я извършат ....
Ако само 50% от гражданите обявят нетърпимост към порочните явления те няма как да се случат. По-лесно е, разбира се, да кажеш всички крадат... всички лъжат... и да правиш като тях, под санкцията за оразличаване
цитирай
91. анонимен - Световен юдейски заговор
23.10.2008 09:12
"Царство България е било едно нищо и затова можеш да прочетеш в по-горните изказвания. Благосъстоянието на един народ не се измерва по това колко прасета изяжда едно домакинство,а по степента на образованост, социална активност, културен и образователн живот........."

Царство България е било по-напред по всички показатели, които си изброил. Чети историята.

"Самуил, за днешното състоянието на България са виновни българите и несъсзнаването на това е 99% от проблема."

И българите, но и интерНАЦИоналните сили. Не можеш да изключиш тяхното участие. Те превзеха България със сила '44 и я смазаха с ужасни репресии, част от които продължаващи и до днес.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
92. анонимен - Световен юдейски заговор 2
23.10.2008 12:23
А световен юдейски заговор (в частност и срещу България) има.
Кало още '99 призна, че 70 - 80% от чуждестранните инвестиции в България са от евреи и видя как ни заповядва. Като отиде в САЩ Първанов се срещна с Американския еврейски конгрес (Защо?), а евреина Станишев - със Световния еврейски конгрес. Еврейската общност в България влиятелна ли е? Може да се каже. Еврейската общност в САЩ влиятелна ли е? И още как! Тя СЪЗДАВА парите, движи финансите, притежава банките, Холивуд, медиите. И това са само нещата, които са широко известни. Юдеите задружни ли са? Най-задружните. Помагат ли си? Помагат си. Имат ли юдейско самосъзнание? И още как! Смятат ли юдеите от други държави за свои братя? Да. Определят ли се преди всичко като евреи и след това като българи, французи и т.н.? Да.

http://en.wikipedia.org/wiki/International_Council_of_Jewish_Parliamentarians_(ICJP)

Защитават ли юдейските интереси? Да, с които и други да са в разрез. Затворени ли са? Да. Допускат ли други хора сред тях? Не. Егоисти ли са? Да. Враждебни ли са към другите? Да, изявено враждебни. Приемат ли критиката и чуждото мнение? НЕ. ИЗОБЩО. Убиват, съдят, клеветят, очернят, подиграват, гонят дори своите, които мислят по различен начин. Враждебни ли са към покръстените евреи? Да. Интелигентни ли са? Да, носители на нобелови награди. Как са финансово? Те са най-богатите в света.

И ти не искаш да си признаеш, че има юдейски заговор! Всички юдеи го знаят, но много малко от тях го признават открито. Юдеите трябва да решат кой е техният вожд.

http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=matthew&c=6&r=&v1=24&v2=24&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

Дали България или Ротшилдовите боклуци и ционистка измет. Ако е второто не са желани тук, защото искаме държавата ни да е НЕЗАВИСИМА.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
93. анонимен - .
28.10.2008 09:36
http://video.google.com/videoplay?docid=4322095666634526310&hl=bg

http://www.youtube.com/watch?v=cpA6Zioq57w

http://www.youtube.com/watch?v=trVouB84094&feature=related

http://www.jewcy.com/post/israel_man_and_diaspora_boy


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
94. анонимен - ..
28.10.2008 12:52
http://www.garagetv.be/video-galerij/blancostemrecht/The_Great_Global_Warming_Swindle_Documentary_Film.aspx

http://www.youtube.com/results?search_query=Chemtrails%3A+Morgellons+and+Global+Depopulation&search_type=&aq=-1&oq=


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
95. анонимен - New World Order (NWO)
30.10.2008 18:56
По думите на вътрешен "човек", "Новият световен ред" на Ротшилд ще бъде установен до 2020 година. Минаването към по-регулирана икономика,

http://www.realjewnews.com/?p=218

Лисабонският договор, създаването на Северно-американски съюз и въвеждането на "амеро" като единна негова валута, са стъпки в тази посока. Някъде чух, че амерото щяло да бъде въведено до февруари 2009 г. като "решение" за излизане от кризата.
Ако искаш вярвай, ако искаш недей. Аз съм длъжен да те предупредя. Виждаш, че и юдеите не са застраховани. Е, те ще бъдат по-нагоре от нас, ако разбира се изпълняват безропотно заповедите на ръководството си, които ще включват репресии срещу неевреи и еврейски дисиденти. Трудно се живее в пълно подчинение и убивайки хора.

Ето как по всяка вероятност ще изглежда този "Нов световен ред":

http://zamunda.net/details.php?id=34155&hit=1

И така (само че вместо онова в стомаха им, ще слагат чипове):

http://zamunda.net/details.php?id=110391&hit=1


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
96. aleksanderlevit - , , По думите на вътрешен "ч...
31.10.2008 01:20
,, По думите на вътрешен "човек", "Новият световен ред" на Ротшилд ще бъде установен до 2020 година. Минаването към по-регулирана икономика''

Добре виждаш, че човешкото създание не е в състояние да се самоконтролира, а когато му предоставиш цялата свобода то тогава започва да те обвинява защо не си го възпирал! Защо една шепа хора трябва да носят отговорността за хиляди и милионни малоумни идиоти!?


,, Ако искаш вярвай, ако искаш недей. Аз съм длъжен да те предупредя. Виждаш, че и юдеите не са застраховани. Е, те ще бъдат по-нагоре от нас, ако разбира се изпълняват безропотно заповедите на ръководството си, които ще включват репресии срещу неевреи и еврейски дисиденти. Трудно се живее в пълно подчинение и убивайки хора.''

Никъде не видях смислен довод в подкрепа на горецитираното ; коментари от сайтове, по никакъв начин не може да се приемат за достоверна информация
цитирай
97. анонимен - New World Order (NWO)
31.10.2008 18:12
"Добре виждаш, че човешкото създание не е в състояние да се самоконтролира, а когато му предоставиш цялата свобода то тогава започва да те обвинява защо не си го възпирал! Защо една шепа хора трябва да носят отговорността за хиляди и милионни малоумни идиоти!?"

Не те разбирам.(?)


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
98. анонимен - New World Order (NWO)
31.10.2008 18:12
"Добре виждаш, че човешкото създание не е в състояние да се самоконтролира, а когато му предоставиш цялата свобода то тогава започва да те обвинява защо не си го възпирал! Защо една шепа хора трябва да носят отговорността за хиляди и милионни малоумни идиоти!?"

Не те разбирам.(?)


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
99. aleksanderlevit - , , Не те разбирам. (?)'' Когато ...
31.10.2008 23:47
,,Не те разбирам.(?)''

Когато потребителите са теглили кредити за закупуване на недвижима собственост едва ли са мислили , че обогатяват банкерите, а са преследвали собствените си интереси. По същата логика трябва да съчувстваме на застроилите черномориетпо с бетонни бардаци
цитирай
100. анонимен - New World Order (NWO)
01.11.2008 10:07
"Когато потребителите са теглили кредити за закупуване на недвижима собственост едва ли са мислили , че обогатяват банкерите, а са преследвали собствените си интереси. По същата логика трябва да съчувстваме на застроилите черноморието с бетонни бардаци."

Донякъде е така. Но в случая не става дума точно за това, а за изкуствено създадените кризи, необезпечената валута, купуването и изнудването на политици, финансирането и воденето на войни и т.н.

Повечето потребители не са наясно какви са истинските етно-НАЦИоналистически цели на ашкеназките банкери. Които знаят, не теглят. А и отпускането на заеми с лихви си е един вид подвеждане. Все едно да кажеш, че не са виновни производителите и разпространителите на наркотици, а само наркоманите. Или, че казината не са виновни, а само пристрастените към хазарта. Да, но световните религии са забранили и хазарта, и лихварството, защото са били наясно с последиците от тях. През средновековието юдаизмът разрешава отпускането на кредити на неевреи, защото лихварството и търговията са били единствените позволени на юдеите дейсности. Е, трябвало е да изберат търговия. Сега имат всички свободи и юдаизмът отново трябва да забрани отпускането на заеми с лихва на неевреи.

Казаното от теб звучи хладно и цинично. Едва ли не, ами като има глупаци, да има и такива, които се възползват от тях! Липсата на съчувствие/съпричастност е главна причина за всички беди на човечеството. Характерна е за социопатите и психопатите.

Самата идея за обединен свят без граници с единна валута е добра. Но онова, което ни готвят юдейските банкери е точно фашистка диктатура. Тирания, в която са отнети всички свободи на хората и политически коректните юдеи властват над тях. Също така унищожение на 5/6 от световното население. Нито липсата на контрол, нито прекаленият такъв (диктатурата) са добри. Истината е по средата, но трябва да има и равенство, еднакви права на всички граждани. Юдейските банкери, за разлика от всички тирани досега, завземат властта скришом - с подставени лица и медийно затъмнение. Затова хората не ги виждат. Но като ни сложат чиповете, ще се открият, понеже няма да имаме къде да бягаме.

Ти не приемаш обаче, че кризата е изкуствено създадена, нито пък поддържаната от мен теза за плановете на интернационалните банкери. Аз не мога да променя твоето мнение, нито ти моето. Затова по-добре да спрем спора. Но си имай едно на ум. И бъди човек (както бяха българите), а не фашист.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
101. aleksanderlevit - , , Които знаят, не теглят. '' ...
01.11.2008 15:11
,, Които знаят, не теглят.''

Кредитите са ключов фактор за развитето на икономиката и имат изключително дисциплиниращ ефект. Как си предтсвяш придобиване на недвижимост без кредити - примерно две поколения да пестят за да си купят жилище и кола? Без кредити 90% от хората щяха да са напълно пролетаризирани - без абсолютно никаква собственост и перспектива да придобият такава. Целта на банкера е същата каквато и на банковия потребител - реализиране на печалба и активи. Закупилите недвижимост чрез кредити също са преследвали печалба и МАТЕРИАЛНА ИЗГОДА - преди кризата инвестицията в недвижима собственост реализираше 15-18% увеличена доходност, докато банковите лихви едва 3-4%.

,,Казаното от теб звучи хладно и цинично. Едва ли не, ами като има глупаци, да има и такива, които се възползват от тях! Липсата на съчувствие/съпричастност е главна причина за всички беди на човечеството. Характерна е за социопатите и психопатите.''

Американските граждани нямат абсолютно никаква нужда от твоятя съпричасност и състрадателност - инфлацията е 1-2%......бензин около 1.50 лв ....политическата активност в пъти увеличена..

И пак повтарям - съществуващият модел в продължение на много години реализираше висока доходност; разбира се ти и идола ти Инфантилев не казват нито дума за десеторно повечето граждани реализирали огромна доходност в продълженяи на десетилетия от недвижимата собственост и свързаните с нея финансови инструмнти
цитирай
102. анонимен - New World Order (NWO)
01.11.2008 18:56
"Американските граждани нямат абсолютно никаква нужда от твоята съпричасност и състрадателност"

Вече започват да имат. А скоро ще имат още повече, ако не вземат мерки, докато е време.


-----------------------------------------
http://bible.netbg.com/bible/paralel/bible.php?b=jeremiah&c=31&r=&v1=31&v2=34&vt=1&c1=1&st=&sa=1&rt=2&l=1&cm=2

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a4/Pokrastvane.jpg

http://www.pravoslavieto.com/manastiri/rilski/1/pritvor/pantocrator2.jpg

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0/05/Boris3bulgaria1894.jpg

Информацията е власт.

Самуил
цитирай
103. aleksanderlevit - , , Ти не приемаш обаче, че кризата е ...
01.11.2008 22:53
,,Ти не приемаш обаче, че кризата е изкуствено създадена, нито пък поддържаната от мен теза за плановете на интернационалните банкери. Аз не мога да променя твоето мнение, нито ти моето. Затова по-добре да спрем спора. Но си имай едно на ум. И бъди човек (както бяха българите), а не фашист.''

Интересното е, че никога не съм настоявал да приемеш моето мнение, а в дискусията всеки да извлече нещо полезно.
Икономически няма аргументи в подкрепа на тезата за ,, умишлено създадена криза", нито че това е начин за въвеждане на единна световна парична единица. Нещо повече, след края на кризата подобно начинание( въвеждане на единна парична система) ще е далеч по-невъзможно за реализация. Въобще , като цяло, след края на кризата доверието във всякакви всезнайковци ще отбележи исторически колапс. Затова ако всесилните банкери от твоите комикси упражняват контрол върху природонаселението след краха на авторитети повсеместна мнителност ще унищожи този им ,, лост за влияние''
цитирай
104. анонимен - За Християнството
11.01.2009 15:05
Към Самуил:

В общи линии съм съгласен с теб, но национализмът е антихристиянски. „Няма вече юдеин, нито грък, няма роб, нито свободен, няма мъжки пол, нито женски; защото вие всички сте едно в Христос Исус.“ (Галатяни 3:28) „Не се лъжете един друг, понеже сте съблекли вече стария човек с делата му и сте се облекли в новия, който се подновява в познание по образа на Този, Който го е създал; където не може да има грък и юдеин, обрязан и необрязан, варварин, скит, роб или свободен; но Христос е всичко и във всичко.“ (Колосяни 3:9-11)
Както виждаш единственото деление е на Вярващи и невярващи в Христос. Като първите не трябва да се отделят от вторите, а да им проповядват. Целта е всички да станат Християни. Смисълът е да изпълнят Божията Воля, а ползите за тях са вечен живот, щастие, удовлетвореност, спокойствие, обич, мир, добро семейство и много други. Национализмът е една от лошите идеи на Просвещението наред с богоборческите антихристиянски такива. Той води към разединение и кръвопролития между братята (Християните) и ближните (всички хора). Понятието българин показва само къде съм роден и какъв е майчиният ми език, иначе се самоупределям и усещам като Християнин. Християнството е общочовешка, универсална религия за всички народи. Освен това, вярно че май Църквата определя монархията като Богоустановеният ред на Земята, но в Новия Завет, не знам да пише за това. Важното е не толкова самото устройство, а да дава добри плодове. Аз не гласувам. Но ако се появи Християнска партия ще я подкрепя. В момента Атака е православна партия, но е националистическа и анти-протестантска, доколкото схващам. А национализмът и разединението не са пътят, те са от хората, не от Бога. Няма значение дали е православен, протестант или месиански евреин. Важното е да вярва в Христос "като в Цар (Месия) и Бог" и да приема, и изпълнява Новия Завет. Аз съм православен. Добре помня ритуала на моето кръщение. Свещеникът ми задаваше въпроси и аз му отговарях:
- Отрече ли се от дявола?
- Отрекох се.
...
- Съчета ли се с Христа?
- Съчетах се.
...
- Кажи, „вярвам в Него (Христос) като в Цар и Бог“!
- Вярвам в Него като в Цар и Бог.

Ние трябва да се грижим за спасението на човечеството, т.е. приемането на Християнството, а оттам ще дойде и по-добрият земен ред. То е най-цивилизованата и хуманна религия, ако го изпълняваш. И смятам, че почти всички евреи вярват в Христос, но не си го признават, защото са възпитани от равините и Талмуда да Го/ни мразят. Равините им също вярват в Христос и също не си го признават, според мен. Казват им, че Християнството не било еврейска религия, въпреки че всички действащи лица в него са осъзнати евреи и е чисто еврейска религия, която доразвива старите еврейски идеи (по човешки погледнато). Или че било само за езичниците, въпреки казаното от Христос, че е дошъл за евреите. Преди време се спомина много известен техен равин. Той беше поръчал 1 година след смъртта му, да отворят кутията, която е оставил и да прочетат листчето, на което е написал името на еврейския Месия. И на него пишеше „Исус“. По мое мнение просто им е трудно на повечето да кажат: „Аз вярвам в Христос." В Библията пише, че всички евреи ще приемат Христос: „Защото, братя, за да не се мислите за мъдри, искам да знаете тази тайна, че частично закоравяване сполетя Израел, само докато влезе пълното число на езичниците. И така целият Израел ще се спаси, както е писано:
“Избавител ще дойде от Сион;
Той ще отстрани нечестията от Яков; и ето завета от Мене към тях,
когато отнема греховете им.” (Римляни 11:25-27)

Така че, моли се и бъди ЧИСТ Християнин, без примеси от национализъм и политиканстване. Молитвата пред Спасителя има огромна сила, постоянно го виждам. Не я подценявай. На Вярата и молитвите дължа успеха си в живота.

Поздрави.
цитирай
105. анонимен - В отг. на последното
12.01.2009 22:49
Златни уста имаш, брате. Присъединявам се към молитвата за спасението на евреите. Дано всички те приемат Христос. Амин. http://zazz.bg/play:d101a345
цитирай
106. анонимен - Стига вече расистки талмудизъм и ...
16.01.2009 19:27
Стига вече расистки талмудизъм и ционизъм. Прегърнете еврейския Месия Исус и станете отново „светлина за народите".
цитирай
107. анонимен - Гнусен Българофоб!
18.02.2009 15:28
Да пукнеш дано, червей обрязан!
цитирай
108. eltimir - Тъп съм
18.02.2009 15:37
Да, бе, чифутяго! Тъп съм. Тъп съм като галош. Именно поради тая причина ще взема едно трепетликово колче и ще го подостря добре. И после, докъдето ми стигат силите ще забивам колчето във вампирските юдейски сърца, за да не възксръсват никога. И светът да се избави от шибаната юдейщина. Има само един проблем. Пробвах, ама се оказа, че чифутите нямат сърца. Къде да ти забия острото колче, чифутяго ебан?
цитирай
109. анонимен - orept hounk
28.01.2012 11:44
скачать <a href="http://skachivajsoft71.info/558-excel.-tryuki.-100-professionalnyh-primerov.html">Excel. Трюки. 100 профессиональных примеров</a> <a href="http://skachivajsoft71.info/53-phase-one-capture-one-pro-portable-eng.html">Phase One Capture One Pro Portable (ENG)</a> http://skachivajsoft71.info/473-windows-7-ultimate-x86-full-reactor-2012.html - WINDOWS 7 ULTIMATE x86 FULL REACTOR 2012 http://skachivajsoft71.info/1601-2d-and-3d-visualization-of-diagrams-.html - 2D and 3D Visualization of Diagrams +
цитирай
110. анонимен - купить клубное платье
17.10.2012 02:29
Привет Всем!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.zubnoitehnik.ru/user/Snomielesmesk/>модная одежда доставка </a> стильная одежда для девушек <a href=http://mart-luki.ru/index.php?subaction=userinfo&user=FoewFrefmen>фурнитура для бижутерии донецк </a> распродажа обуви в луганске <a href=http://file-extinguisher.com/user/Addedraffinet/>красное платье 2012 </a> мужские штаны купить ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-100mg-online.blog.hr/>Online meds Kamagra </a> - Cheap Kamagra zenegra Generic viagra : sell Kamagra : <a href=http://kamagra-uk.blog.hr/>Buy Kamagra in London </a> - Kamagra Jelly Cheapest in UK
цитирай
111. анонимен - к чему снится свадебное платье
17.10.2012 11:25
Привет Всем!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://forum.gaytourberlin.com/memberlist.php?mode=viewprofile&u=100878>латексный костюм купить </a> одежда для новорожденных <a href=http://s5230samsung.ru/user/ExekstesTus/>бижутерия белая </a> купить аксессуары <a href=http://fotoinstructor.ru/user/InvanywarJaws/>открыть интернет магазин одежды </a> вязаные свитера женские ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Buying online Kamagra overnight fed ex </a> - discount Kamagra pharmacy purchase : Cheap Generic overnight Kamagra online Cheap : <a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra Oral Buy Jelly online </a> - discount sale Kamagra Online without prescription
цитирай
112. анонимен - интернет магазин интересной одежды
17.10.2012 20:35
Привет Всем!У меня есть новость магазину он-лайн Тогда читайте новость - <a href=http://animemagic.net/user/Scouffbaf/>интернет магазин одежды киев </a> бижутерия брендовая <a href=http://predpriyatie1.ru/user/sistentaild/>бижутерия своими руками скачать </a> зимняя женская одежда интернет магазин <a href=http://olegaloce.narod2.ru/>мужская верхняя одежда интернет магазин </a> купить женский кошелек ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://lowest-kamagra-prices.blog.hr/>Indian exporters of Kamagra </a> - Cheap Kamagra drugs : Buying Kamagra online in Britain : <a href=http://kamagra-online.blog.hr/>Kamagra discontinued </a> - Buy and purchase Kamagra online
цитирай
113. анонимен - viagra online 586 16958
17.10.2012 22:15
[url=http://buyviagraonlinemall.com/#1340]viagra online[/url] - <a href=http://buyviagraonlinemall.com/#2003>generic viagra</a> , http://buyviagraonlinemall.com/#9314 buy generic viagra
цитирай
114. анонимен - купить военную обувь
18.10.2012 00:26
Здраствуйте!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://ftf.karelia.ru/member.php?action=profile&uid=27885>купить кожаную куртку с мехом </a> демисезонное пальто <a href=http://thegreatsecret.ru/user/Alielafeawl/>в платье без трусов </a> платья зимой <a href=http://slegalozu.narod2.ru/>интернет магазин детской одежды сумы </a> мужские кофты с капюшоном ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Buy Kamagra Online without dr approval </a> - where Buy Kamagra Canada : Kamagra UK next day : <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Kamagra bulk Europe </a> - Kamagra Online sales
цитирай
115. анонимен - payday loans online 783 1586
18.10.2012 03:51
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#4681]payday loans online[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#14483>payday loans online</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#11613 payday loans online
цитирай
116. анонимен - модная мужская одежда интернет магазин
18.10.2012 09:32
Доброго времени суток!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.homayounfar.com/forums/member.php?90197-WenGencezot>пиджак купить интернет магазин </a> женские туфли <a href=http://roditeli-rossii.ru/user/eliskicidaree/>холщовая сумка купить </a> сеть бижутерии <a href=http://epestulu.narod2.ru/>купить одежду в украине </a> блузки женские ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly UK Generic levitra </a> - Buying Online Kamagra Cheap overnight delivery : Generic Kamagra with money Order : <a href=http://kamagra100.blog.hr/>without prescription Buy Kamagra Oral Jelly </a> - super Kamagra london
цитирай
117. анонимен - купить дорогой костюм
19.10.2012 07:25
Доброго времени суток!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://muaban.hoatoc.vn/member.php?589884-STEANKESUBOTT>костюмы на хэллоуин купить </a> модная мужская одежда <a href=http://vstbase.com/user/nemBildQueene/>порно под платьем </a> бижутерия в греческом стиле <a href=http://dejavu.ua/>интернет магазин деловой женской одежды </a> свитера женские фото ... Всем пока рад был сообщить...
.:::.
<a href=http://discounted-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly Buy isosorbide dinitrate </a> - Kamagra Buy online fast delivery : Kamagra leverans stockholm : <a href=http://buy-kamagra.blog.hr/>my experience with Kamagra </a> - Cheap Kamagra paypal
цитирай
118. анонимен - платье годе
19.10.2012 16:27
Привет Всем!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://forum.mobileweava.mobi/member.php?action=profile&uid=388847>платья лето 2012 </a> в трусиках <a href=http://onlaynkazino.ru/user/attentith/>виктория сикрет распродажа </a> летняя распродажа <a href=http://dejavu.ua/>интернет магазин элитной женской одежды </a> женские футболки ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-online-drug-stores.blog.hr/>prescription Kamagra Online without RX </a> - Kamagra vs viagra : Buy c.o.d. Kamagra prices : <a href=http://get-kamagra.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly Order Generic levitra </a> - inanchor Jelly Kamagra Oral
цитирай
119. анонимен - магазин одежды платья
20.10.2012 01:33
Уважаемые господа!Хотите заказать одежду на выгодных условиях? Тогда читайте новость - <a href=http://www.basketwall.info/user/Gakchalay/>купить куртку адидас </a> распродажа <a href=http://fizika-ili-himiya-sts.ru/user/Wobsoarmnorne/>купить рюкзак школьный herlitz </a> вязаная бижутерия <a href=http://www.lamoda.kiev.ua/>платья польша купить </a> нижнее белье женское фото ... Хороших Вам покупок!
.:::.
<a href=http://kamagra-now.blog.hr/>Kamagra UK online ajanta </a> - Buy Generic Kamagra Online without RX : Kamagra Oral Jelly 100mg without prescription Cheap Generic viagra : <a href=http://now-online-kamagra.blog.hr/>Kamagra express shipping </a> - pharmacy sale Kamagra from India
цитирай
120. анонимен - красивые пальто купить
20.10.2012 06:46
Здраствуйте!У меня есть хорошая новость Тогда читайте новость - <a href=http://forum.eastbooking.ua/member.php?261089-Pepepsymn>детские нарядные платья </a> кожаные куртки мужские <a href=http://neftegazmash.com/user/Peedayactuach/>девушки в трусиках </a> распродажа женской одежды <a href=http://dejavu.ua/>шапка женская </a> осенние куртки мужские ... Удачи Всем!
.:::.
<a href=http://kamagra-now-online.blog.hr/>day Kamagra next UK </a> - Kamagra 100 : Cheap prices on Kamagra : <a href=http://erste-kamagra100mg.webstarts.com/>Cheap Kamagra Online UK Oral Jelly </a> - UK online Buy Kamagra Kamagra UK forzest Kamagra shop positions
цитирай
121. анонимен - элис одежда интернет магазин
20.10.2012 21:02
Привет Всем!Хотите купить одежду не выходя из дому? Тогда читайте новость - <a href=http://ktrk.kg/rus/index.php?subaction=userinfo&user=hooveadia>аренда платья </a> магазины женского белья <a href=http://dina-akopovna.in/user/dayngeave/>вьетнамки </a> купить дорожную сумку на колесиках <a href=http://dejavu.ua/>чем чистить бижутерию </a> молодежная одежда 2012 ... Успехов Вам!
.:::.
<a href=http://kamagra-prices.blog.hr/>Kamagra Oral Jelly visa overnight shipping </a> - effect of Kamagra women : Kamagra Oral Jelly review UK : <a href=http://cialis-tadalafil.webstarts.com/>Kamagra 100mg cialis </a> - 100mg canada Kamagra tablets de Kamagra Kamagra UK forum
цитирай
122. анонимен - purchase kamagra 2937
21.10.2012 07:58
[url=http://orderkamagranow.com/#vomtp]buy cheap kamagra[/url] - <a href=http://orderkamagranow.com/#xsfex >kamagra jelly 100mg</a> , http://orderkamagranow.com/#ahvuc cheap kamagra online
цитирай
123. анонимен - levitra online 11288
21.10.2012 13:28
[url=http://orderlevitrahere.com/#yfsbt]levitra online[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#ljiko >order levitra</a> , http://orderlevitrahere.com/#jkezf cheap levitra online
цитирай
124. анонимен - payday loans 725 2211
21.10.2012 19:33
[url=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#18590]payday loans[/url] - <a href=http://usapaydayloansonlinetoday.com/#8273>payday loan</a> , http://usapaydayloansonlinetoday.com/#1253 payday loans
цитирай
125. анонимен - levitra online 12596
22.10.2012 03:33
[url=http://orderlevitrahere.com/#qelol]levitra 40 mg[/url] - <a href=http://orderlevitrahere.com/#jnhjd >levitra online</a> , http://orderlevitrahere.com/#kejab buy levitra online
цитирай
126. анонимен - viagra online 290
22.10.2012 06:22
[url=http://ordercheapviagrahere.com/#xvatl]buy cheap viagra[/url] - <a href=http://ordercheapviagrahere.com/#qpihj >order viagra</a> , http://ordercheapviagrahere.com/#uwcbh viagra 200 mg
цитирай
127. анонимен - куртки детские
22.10.2012 09:35
Уважаемые господа!Оформить заказ выгодный для Вас! Тогда читайте новость - <a href=http://www.womenround.ru/user/Linnygync/>отзывы бижутерия </a> купить юбка из фатина <a href=http://www.xfilmefitza.net/user/Juchunsasse/>одежда для фитнеса интернет магазин </a> интернет магазин женской одежды москва <a href=http://kinotank.ru/user/Ornarfganny/>красивые вечерние платья фото </a> модная современная одежда ... Удачи Всем!
-====-
<a href=http://100mg-kamagra.blog.hr/>super Kamagra tablets Oral Jelly </a> - Kamagra Oral Jelly suppliers UK soft :.Buy Cheap Generic Kamagra overnight Cheap .:<a href=http://kamagra100.blog.hr/>pharmacy sale Kamagra c.o.d. shipping </a> - Kamagra quick
цитирай
128. анонимен - cheap cialis 210
22.10.2012 23:51
[url=http://ordercheapcialishere.com/#zxoxe]cialis 60 mg[/url] - <a href=http://ordercheapcialishere.com/#ctmxu >cheap cialis</a> , http://ordercheapcialishere.com/#wezum buy cheap cialis
цитирай
129. анонимен - payday loans 410 20422
23.10.2012 11:11
[url=http://paydayloansveryquickly.com/#17355]payday loans[/url] - <a href=http://paydayloansveryquickly.com/#15313>payday loans</a> , http://paydayloansveryquickly.com/#6161 payday loans
цитирай
130. анонимен - cialis online 632 17001
23.10.2012 12:06
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#11945]buy cialis online[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#17619>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#12441 buy cialis
цитирай
131. анонимен - buy generic cialis 873 21199
23.10.2012 19:34
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#195]generic cialis[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#14380>buy cialis online</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#7009 cialis online
цитирай
132. анонимен - buy cialis online 9990
25.10.2012 03:04
[url=http://cialisstorehere.com/#twymo]generic cialis[/url] - <a href=http://cialisstorehere.com/#pbwsc >generic cialis</a> , http://cialisstorehere.com/#qhaic cialis online
цитирай
133. анонимен - buy viagra 5922
25.10.2012 06:20
[url=http://viagrastorehere.com/#zouyg]viagra online[/url] - <a href=http://viagrastorehere.com/#eonyx >generic viagra</a> , http://viagrastorehere.com/#lzrra cheap viagra
цитирай
134. анонимен - cheap levitra 5747
25.10.2012 23:32
[url=http://levitrastorehere.com/#nvbwp]buy levitra[/url] - <a href=http://levitrastorehere.com/#ijrnz >buy levitra</a> , http://levitrastorehere.com/#zsyib buy levitra online
цитирай
135. анонимен - generic kamagra 19334
26.10.2012 06:15
[url=http://kamagrastorehere.com/#fmdgm]kamagra online[/url] - <a href=http://kamagrastorehere.com/#kafyw >cheap kamagra</a> , http://kamagrastorehere.com/#rcedd buy kamagra online
цитирай
136. анонимен - buy cialis online 509 2913
26.10.2012 09:04
[url=http://buycialisonlinesafe.com/#1487]generic cialis[/url] - <a href=http://buycialisonlinesafe.com/#4652>buy generic cialis</a> , http://buycialisonlinesafe.com/#5838 buy cialis
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aleksanderlevit
Категория: Политика
Прочетен: 685082
Постинги: 29
Коментари: 548
Гласове: 308
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031