Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2007 04:36 - Бият блогъри ли?
Автор: aleksanderlevit Категория: Политика   
Прочетен: 5248 Коментари: 10 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Повод за този постинг е интервюто  на душевно, а и видно от видеото и физически ,нечистоплътното същество Ангел Грънчаров  http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=251&bm=2
В това интервю , споменатото нищожество не само има наглостта да се изказва от името на всички блогъри, а и да се представя като жертва на свободата и да разказва как заради демократичните си възгледи бил гонен от форуми и постингите му в блоговете били изтривани, а самият той банван. Ангел Гранчаров е бил многократно гонен, включително и от мен като администратор във форума на Будилник, но съвсем не заради демократичните му виждания, а за тотално и абсолютно незачитане на правилата и използването на страниците, като пропагандна трибуна. Подобно е и положението в Медияпул, където "съвсем случайно" Ангел Грънчаров, подвизаващ се под няколко псевдонима( също  в нарушение на форумните правила) , е автор на най-много теми и с многократни предупреждения от администратора да не използва форума , единствено като място за популяризиране на своя блог. Подобно е положението и в demokrati.org, където отвявленият костовист Грънчаров също е изгонен за многократнпо нарушение на форумните правила . От всичко казано , обаче ней-безобразно е изказаната позиция в пподкрепа на Странджа, след като в този постинг ясно е споделил отношението към протестиращите, а именно :"

Имам един въпрос: защо не подскачат еколозите за десетките катуни с дървари, които заливат Странджа. Няма да описвам след тях какви бунища остават и какво причиняват на гората. Тези дървари секат за фирми, продаващи дървен материал. Защо няма протести за тях, та те посягат директно на резервата, не на крайбрежните трънаци, а на самата гора Странджа." http://angeligdb.wordpress.com/2007/07/23/%d0%98-%d0%b8%d0%b7%d0%bf%d1%8a%d0%bb%d0%b7%d1%8f%d1%85%d0%b0-%d0%bd%d0%b0-%d0%bf%d1%80%d0%b8%d0%bf%d0%b5%d0%ba-%d0%bf%d1%80%d0%be%d1%82%d0%b5%d1%81%d1%82%d0%b8%d1%80%d0%b0%d1%89%d0%b8-%d0%b5%d0%ba/ 




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

1. viovioi - ^^^
25.07.2007 10:11
Мисля, че се избиват помежду си.Поне такова заключение мога да направя след прочетеното.Но защо ли? Изявите тук не са публични, и в блога всеки може да сподели своите виждания, стига разбира се да не са опасни и да подстрекават към онези лоши неща.Лек ден и успех)))
цитирай
2. mirchev - :)
25.07.2007 10:15
Костовизмът се оказва болест, която все повече се задълбочава... любопитен съм какъв ще е краят?!?!

Но трябва да се признае, че на самото интервю бе сравнително умерен...
цитирай
3. breathe - За кой от клиповете в тоя сайт става ...
25.07.2007 10:31
За кой от клиповете в тоя сайт става въпрос? Надали ще ги гледам всичките.
цитирай
4. ssstto - той е трол
25.07.2007 12:44
Уикипедия:В терминилогията на Интернет, трол е човек който пише провокиращи съобщения в интернет (например в дискусионни форуми), за да попречи на дискусията или да тормози участниците .По-тормозещо чудовище от него е само Кадафи.Като се търси "Ангел Грънчаров" форум гугъл показва 19 600 резултата!
цитирай
5. alison - съвпада
25.07.2007 14:06
Приказния образ на "тролът" е каменно чудовище ,недодялано и безформено,измамно притаено и скрито за очите ......но когато го отминеш разсеяно ---раздвижва каменното си туловище ...и...те напада в гръб!
цитирай
6. aleksanderlevit - Предаването от 22.07
25.07.2007 15:05
Предаването от 22.07
цитирай
7. анонимен - Относно А.Г.
26.07.2007 15:05
Може би абсолютно просташките внушения и не особено интересния стил на `гонения` елитарен дрогър Дявол Дрънчаров да са породени от дълбоки личностни нарушения. Затова блогът му е и за психология - както затворниците обичат да четат и да си мислят, че разбират закони и правилници. Твърде жалко е, че далеч по-интересни блогъри (аз не съм блогър) трябва да губят време и сили да го оборват.
цитирай
8. анонимен - Постинг и блогери фанатици!
15.11.2007 16:10
трагедия
цитирай
9. анонимен - Постинг и блогери фанатици!
15.11.2007 16:10
трагедия
цитирай
10. eltimir - Тоя е от твоите
18.02.2009 11:02
МОЯТ ЛЪЖЛИВ СЪИМЕННИК
Имам си един съименник от Пловдив. И той като мен се казва Ангел Грънчаров. Почитател на демокрацията, на Иван Костов, поклонник на крадците и на педерасите. Доцент по философия и невероятен страхливец. По едно време се опитах да водя диалог с него, после се отказах. Обаче взе да ми идва до гуша от една негова, повтаряна вече стотици пъти лъжа. Писна ми, защото ме засяга и мен. Лично. Почвам с цитат от адашчето:
„Преди около година ме заплашиха с... обезглавяване в блога, щото не съм бил... патриот. Туриха ми клипче да видя как става това. На клипчето руски патриоти режеха натурално главата на "терорист-чеченец". Отрязаха му главата и му я туриха да си я държи с ръце на корема. Ужасно беше. Предупредиха ме. Аз приех това като кошмарно предупреждение. Протестирах, писах до "органите". Никой не ме подкрепи. Просто ме обявиха за "лош човек", за "луд". Мнозина солидни първенци на блогосферата и досега не щат да комуникират с мен по тази причина. Виж, ако наистина ми отрежат главата, може и да ме пожалят. Знам ли? Първо обаче трябва да ми отрежат главата, пък след това ще се разбере как ще реагират.”
Дали беше преди година или преди повече от година, вече не си спомням. Спомням си обаче за какво се разгоря спора. Пловдивското ми адашче взело, че написало статия, в която оправдаваше циганските насилия над българи. Видиш ли, ние трябвало да сме толерантни, да проявяваме разбиране към „онеправданите” цигани и да прощаваме. Да не обръщаме внимание, когато в софийския квартал Красна поляна мургави банди издигат лозунги „Смърт на българите!”. Влязох в неговия блог и го попитах: „Адаш, не си ли даваш сметка, че с отказа законите да се прилагат еднакво за всички, може да се създаде една омраза, която ще има непредвидими последствия?”. И му дадох пример. Пуснах препратка към краткото филмче, в което двама руснаци убиха двама таджикски цигани. На първия му отрязаха главата, а втория го застреляха. И попитах: „Адаш, това ли искаш да по да се случва и у нас?”. Хубаво, ама момиченцето оттогава пищи, че някой искал да реже неговата глава. Което изобщо не е вярно. Което е една отвратителна лъжа, отвратителна като рязането на глави. Хайде, нека покаже „заплахата”. Няма да я покаже, тъй като бях написал ясно и недвусмислено, че ако властите продължават да си затварят очите пред циганската престъпност, българите ще преминат към самозащита. И ще стане страшно. За него, за пловдивското фалософилче, тоест философче никъде нямаше не само дума, нямаше не само намек, но даже и сянка от намек. Разбирам го.. И на него му се иска да се изтъкне колко е смел, какъв герой е, че даже с обезглавяване го плашат. Само където не е вярно, и героизмът му е измислен.
Пак преди време „арабски” терористи от израелски произход отрязаха в Ирак главите на двама български шофьори. Обезглавяването на българите бе дирижирано и накрая предизвикано от тогавашния български външен министър, израелския шпионин Соломон Исаак Паси. Не съм прочел адашчето да протестира нещо против Паси, не съм прочел да се възмущава от действията на израелския шпионин. Тогава той дипломатично си затрая. Сега обаче пищи. И продължава да пищи, защото трябва някак да се изпише герой, а няма друго с какво. Глупаво е. Не казвам, че е нечестно, защото демокрадците чест нямат.
Статийката на адашчето е посветена на побоя над журналиста Огнян Стефанов. Похвално. Похвално, ама не съвсем. Щеше да е съвсем похвално, ако адашчето бе протестирало срещу всички, ама наистина срещу всички посегателства над свободното слово. Да, ама не! Адашчето не протестира и когато на мен ми подпалиха жилището заради написано слово. Не можеха с друго да ми отговорят, та ми отговориха с коктейл „Молотов”. Пловдивският ми съименник много добре знаеше за този случай, тъй като клеветата, че съм се напил и съм се подпалил сам, го бе застигнала и него. Поради странния факт на еднаквите ни имена. То, горкичкото протестира сега, когато всички протестираме. Протестира сега, защото в огромната маса от протестиращи то е в безопасност. То е на сухо и на топло, сега на него нищо няма да му се случи. Нали така, другарю Грънчаров, нали така тавариш ленинградски възпитаник?
Ангел Грънчаров от Пловдив е лицемер. Лъжец. Страхливец. Само ми срами името. Затова аз никога не се подписвам само като Ангел Грънчаров, та макар не от Пловдив, а от Ботевград. Затова повече ме знаят не като Ангел Грънчаров, а като Елтимир. Името Ангел Грънчаров е малко пооцапано. Понаакано. От пловдивския ми адаш. Същият, който приема предупреждението срещу циганските престъпници като заплаха срещу себе си.
Впрочем почвам да се питам дали наистина няма да е най-добре, ако някой някъде не вземе да резне главата на един такъв лъжец. Дали лъжата в България ако не изчезне съвсем, поне ще вземе да намалява?
Ангел Грънчаров – Елтимир
Ботевград
26 септември 2008 година
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aleksanderlevit
Категория: Политика
Прочетен: 687498
Постинги: 29
Коментари: 548
Гласове: 308
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930