Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.02.2009 09:41 - Преодоляване на българския мързел като лекарство срещу икономическата криза
Автор: aleksanderlevit Категория: Политика   
Прочетен: 4024 Коментари: 5 Гласове:
0

Последна промяна: 13.02.2009 09:53


,, Краят наближава ! "

По данни на машините за търсене това заглавие или семантика преобладава в 80% от ,,news"" резултатите. ,,Всекидневно , всечастно и всеминутно"" (бел. на всеки три минути световната мрежа е бомбандирана с подобна ,,констатация"") всякакви недоучили шарлатани неистово отброяват, уверяват за настъпването на  последните часове, минути....броят и се блещят.....секунди до........ хм.... познахте :,,най-страшното"", ,,най-ужасното"....,,КРАЯТ""

Онтологията трябва да осъществи промяна в традиоционния си дискурс и да търси основите на съществуващото в ,,СТРАХА""; трябва да бъде пренаписана концепцията на Хюм , като ,,борба на всеки със себе си"; Фройд трябва да бъде заставен да признае взаимното обвързване между Аза и обективните му реалности; които сексуално отделили се от него; дори включително дори бунт и проява на насилие (физическо и сексуално) от страна на последните по отношение на съдържателното и учредяващото  начало; властовите, силовите теории и логическия позитивизъм трябва да се откажат от функцията на суверена, а последната от логиката , като конструираща правната система и съдържание; Сериожа трябва да се върне в Отечеството да просмисли и пренапише дипломната си; Орешарски да си скъса дипломите....... а онзи окаяник Димитров... да си изяде цървулите, българите по-малко да бръщолевят и повече да работят.

,,След Мрака идва Светлина, без едното никога не бихме познавали другото"" (Из мърдостите на  Долноуйновския мъдрец , понастоящем ректор на най-старото висше училище)


Тагове:   криза,   мързел,   лекарство,


Гласувай:
0



1. valsodar - След Мрака идва Светлина
13.02.2009 10:35
И само позналите Мрака се стремят към Светлината.

Проблемът е в това, че толкова дълго сме живяли в зоната на здрача, че вече не ги различаваме едно от друго :)
цитирай
2. анонимен - Анти бълХар
18.02.2009 00:46
Проблемът за българската плиткоумна измет поизтича от факта на учредяването - няма право без основание за съществаването му! Българската нация беш създадена без да си е мръднала пръста сама да стори нещо за себе си - нима докато чепа смели души прекосяваха територията от Диарбкир до Дунава в основателен гняв срещу задошаващото ги статуткво болшинството бълхариски селяни не си ораха със задоволство нивите с непоклатимо задоволство!?Когато тези смели души бяха изгвърнати, унижни смачкани, а тяното дело -потъпкано със жестока свирепост последните продължиха да правят същото - да орат със овчо задоволство прогнилата си земица, недокоснати и необезпокоени от националната трагедия.
цитирай
3. анонимен - Жиджв гроб.
18.02.2009 08:24
антибълхо, защо не излезеш от сянката на своята анонимност и не се наречеш с истинското си име? Защото може би то е същото като на ония, които ти така слугинно псуваш. За вас еврейски подлизурковци стихотворението на дядо Вазов - Жидов гроб. Само можете да си мечтаете, че ние ще ви се оставим без бой. Не и този път!
Издайство, измяна позорна
пропусна врага в крепостта
и Царевец як след упорна
отбрана потъна в кръвта

Бранители храбри паднаха
под турския кръвнишки нож,
палатите царски пламнаха,
огряха зловещата нощ.

На утрешний ден пред пашата
евреин се мръсен яви
целуна му робски полата
и с вид горделив заяви:

Преславний войводо, сполучих
услуга да сторя на вас.
Аз портата таз нощ отключих
и Царевец в твоя е власт

Паша милостиви: награда,
А, ти ли бе хитрия жид?
Велика награда се пада
на подвига твой бележит.

Избягаха гадове смрадни,
остана издайника сам.
Затрупан с камъни хладни,
с храчки,проклятия и срам.
цитирай
4. анонимен - Wir mussen die Juden ausrotten
18.02.2009 11:49
Чудя се на българската толерантност и човечност, както и на еврейската наглост и мерзост. За чий х*й, дедите ни ги спасиха тия чифути от лагерите на Хитлер? За да ни се отблагодаряват днес по начина по който го прави това блогърско изпражнение ли?

Абе Левит, що не си вземеш шапката, не си накъдриш бакенбардите и не се пръждосаш към ши***ната ви "обетована земя", като толкова мразиш българите и България? Ходи си в Израел, да те хване някой твой палестински братовчед да ти набута някоя самоделна ракета в дебелия задник!
Аман от чифутски расизъм!
цитирай
5. eltimir - Затвори си устата
18.02.2009 15:20
Еврейче ебано, затвори си минетчийските устенца. Вашата свърши, не го ли разбрахте. Лошата новина за вас е, че аз съм тук. Значи на вас ви е време да си вървите. Айде в Анадола! защо в Анадола ли? Ами щото и в Палестина вече ви стана тясно. И още по-тясно ще ви става. Еврейче, нека ти кажа нещо. Една от моите задачи е да науча хората да ви мразят. Да ги науча и защо трябва да ви мразят, ако искат да живеят по-добре. Как ще се борите с омразата на целия свят, еврейче? Айде, бегай да правиш свирки на анадолсикете си приятели, преди и тях да са ги подбрали кюрдите. Че и това наближава.
Казах ти, еврейче. Вие, гадните чифути се опитахте да убиете цялото ми семейство докато спим. Спаси ни чудо. Сега вас и чудо няма да ви спаси. Няма, еврейче, защото Чудото съм аз. Питай своята сънародничка Вики Тамир, ако не верваш. Ама скоро ще ти се наложи да поверваш.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: aleksanderlevit
Категория: Политика
Прочетен: 687567
Постинги: 29
Коментари: 548
Гласове: 308
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930